Connect with us

Minden ami NFL

Egységes fizetési sapka – különböző motiválás az NFL-ben

 

[Oliver Queen hangján]: A nevem Katona Dániel. Két hónap számkivetettség után most végre visszatértem. Ez idő alatt egy cél hajtott – meg kellett írnom a szakdolgozatomat. Ehhez azonban valaki mássá kellett válnom. Valami mássá.

 

Ebben a félévben szakdolgozatot írtam és honnan máshonnan merítettem volna ötletet, mint az NFL világából. Szerencsére olyan szakra járok, illetve most már csak jártam, ahol gazdasági vonatkozásban szinte mindenről lehet írni, így sokkal nagyobb elánnal tudtam belevetni magam a kutatásba, írásba, mintha egy olyan témát kellett volna feldolgozzak, ami felé sokkal kisebb a rajongásom.

 

Elég hosszú az olvasmány (39 oldal plusz 5 oldal melléklet), de szerintem mindenképp érdemes elolvasni, ha érdekel az NFL, a fizetési sapka, a játékosok motiválása, javadalmazása, szerződéseik témák közül bármelyik. A poént nem szeretném lelőni a dolgozattal kapcsolatban, egy talán kicsit szárazabb elméleti felvezető után lesz szó az NFL-ről, de az ottani dolgok megalapozásához ajánlott az elejét is elolvasni. Enjoy! :)

 

A dolgozat itt érhető el.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!