Connect with us

Hír

Csere csere hátán

A Tampa Bay Buccaneers elcserélte a tight end Tim Wrightot a Detroit Lions csapathoz, akik ellenértékként a rúgó, Kyle Brindzát adták.

7997576-850x560

forrás: thepewterplank.com

Ezzel a cserével a Tampánál immáron három rúgó van, Brindzán kívül még Patrick Murray és Connor Barth tagjai a keretnek.

 

A Detroitnál Wright összesen a negyedik ember már a tight end posztra. Ebből kifolyólag az Eric Ebron – Joseph Fauria – Brandon Pettigrew trióból az egyik elhagyja a Lionst. Szakértők szerint, erre a legnagyobb esélye Fauriának van.

 

Wright tavaly a New England Patriots csapatát erősítette, amellyel a szezon végén Super Bowlt is nyert. A tavalyi alapszakaszban 26 elkapásból 259 yardot, valamint 6 TD-t szerzett, elsősorban a redzone playknél alkalmazták. Júniusban viszont kirakták a Patriots keretéből és a Tampa felszedte a waiverről korábbi játékosát. Ezzel a cserével Wright két év alatt harmadik alkalommal vált csapatot (New England, Tampa Bay, Detroit), ami igen figyelemreméltó, hiszen egy harmadéves tight endről beszélünk.

 

A Houston Texans Chris Clark megszerzésével igyekszik mélyíteni/erősíteni a támadófalat. Cserébe egy 2016-os, hetedik körös draftcetlit kapott érte a Denver Broncos.

forrás: chrisclark75.com

forrás: chrisclark75.com

A Pittsburgh Steelers is igyekszik megoldani a rúgóproblémáit. Az idei szezonban már elvesztették Shaun Suishamet, valamint Garrett Hartley-t, így újabb rúgóra van szükségük, akit Josh Scobee személyében meg is találtak. Az ellenérték egy hatodik körös draftcetli.

forrás: cbssports.com

forrás: cbssports.com

Először olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Seahawks csapata kivágta a tavalyi negyedik körös elkapót, Kevin Norwoodot, azonban kicsivel később kiderült, hogy a Panthers beugrott egy ajánlattal, így egy 2017-es kondíciós draft cetlit adott az elkapóért. A Seahawks mély WR poszton (még ha nem is a legerősebb), a Panthersnél viszont az újonc Funchess és a sokat bénázó Philly Corey Brown a két kezdő, így ráfért a vérfrissítés az egységre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!