Connect with us

Hír

Megvan a Bills irányítója!

Miután az utóbbi napokban az összes tisztázatlan QB-helyzetű csapatnál is fény derült a kezdő irányító személyére, már Rex Ryan sem várhatott tovább, és Tyrod Taylort nevezte ki egyes számú irányítójának, azaz a nevető harmadik futott be az előzetesen esélyesebbnek tartott Matt Cassel és a 2013-as első körös EJ Manuel előtt.

 

Forrás: SportsWorldReport

Taylorra aztán tényleg igazi sötét lóként tekinthetünk, hiszen 2011-es draftja óta nem sokat hallhattunk róla, ugyanis az azóta eltelt négy szezonban a Ravens cseréjeként figyelhette azt, hogy Flacco kihagyás nélkül húzza végig a négy évet. Ez egyébként ahhoz vezetett, hogy Taylor úgy rendelkezik Super Bowl-gyűrűvel, hogy kezdőként egyetlen meccsen sem lépett pályára.

 

A neki jutott limitált játékidőben igazából nem is teljesített rosszul, így érthető volt a Bills szándéka idén, hogy egy olcsó, de egészen vállalható játékost szerezzen a QB-verseny további ösztönzése érdekében, ráadásul az öltözőből származó hírek szerint Rex Ryan az első pillanattól kezdve a hepciás bajszú irányítót favorizálta. Az ösztönzés aztán talán túl jól is sikerült, hiszen Taylor valamennyi előszezon-meccsen kimagaslóan teljesített (igaz, vetélytársai is jól mozogtak a pályán), így Rex Ryan a fair verseny híveként a posztot leginkább kiérdemlő játékosnak szavazott bizalmat.

 

Taylorról fontos tudni, hogy nemcsak a levegőben, hanem a földön is veszélyes, a három preseason meccsen neki jutó drive-ok alatt több, mint 100 yarddal gazdagította a csapatát – igaz, passzolt TD-vel egyelőre nem tudott előállni. Ennek megfelelően a Bills alapvetően futásalapú támadójátékában kiemelt szerepe lesz az irányító gyorsaságának, és várhatóan gyakran fognak előállni read-option játékokkal, amelynek levédekezésében az AFC East védelmeinek nem feltétlenül van olyan nagy rutinja.

 

Egyelőre nehéz ítéletet hozni a Bills döntésével kapcsolatban, ugyanis bár mindenképpen izgalmas sztorinak tűnik Taylor előrelépése, nem igazán annak a játékosnak tűnik, aki képes lehet a hátán oly sok év után playoffba cipelni csapatát, de persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy Ryanék nem az elit QB-k kosarából szemezgethettek – a Colts elleni szezonnyitón meglátjuk, hogy Taylor tud-e élni a megelőlegezett bizalommal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!