About the author

7 Comments

 1. 1

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  Az Eagles offense megint közel 40 pontot pakolt fel, kíváncsi vagyok ez a regular seasonben is sikerül-e nekik. Ha nem lenne az új extra pont szabály, akkor simán Parkey lenne az “1/1” kicker fantasy-ban.

 2. 2

  Kopi3.14

  Mennyire borítja fel a felkészülést, mind a két oldalán értve a labdának, ha a QB balkezes?

 3. 3

  katonadani

  preseasonben ugyebár nem nagyon készülnek fel az ellenfélből, de nem hiszem, hogy nagy felfordulás lenne belőle, egy kicsit viszont minden poszton idomulni kell.

 4. 4

  Kopi3.14

  Nem a preseasonra gondoltam, hanem általánosan. S azért szerintem nem mindegy, hogy a vakoldal megfordul, így más irányba fordul a QB teste dobásnál, más blitz sémák érik, érhetik el hatékonyabban a labdát, a dobó kezet, a centernek és a QB-nak másképp kell a védelmet olvasnia. Egy backup QB esetén evidens, hogy nem készül a teljes csapat ilyenre. de egy kezdő esetén, vagy sérülés során bizony alaposan végig kell ezt gondolni.

 5. 5

  katonadani

  persze át kell gondolni meg készülni kell rá, de hatalmas változást azért nem hoz ez.

 6. 6

  Bíró Péter

  És a Balitmore – Washington?

 7. 7

  renningan

  Igazad van, a sok mérkőzés közepette elkallódtak :D Ezt írtam volna:

  Jelenleg úgy néz ki, a Redskins lesz az 1/1-es- Kirk Cousins nem egy kezdő kaliberű irányító, a Suggsnak dobott interceptionje megmagyarázhatatlan, majd rögtön utána jött egy elhagyott snap. Igaz dobott egy TD-t, de az egy felpattanó, lesipuskás elkapás eredménye, nem az ő érdeme, összességében gyengén játszott.

  A Ravensnél a védelem továbbra is jól néz ki, a front7 a liga egyik legjobbja lesz az előttünk álló idényben. Offense terén is kényelmes a helyzet, jelenleg top3-as fal dolgozik Flacco előtt, egyedül az elit irányítón múlik, mit hoz ki belőle. Steve Smith még mindig elképesztő, 36 évesen sem érnek a nyomába.

  A mérkőzés legizgalmasabb jelenetei mégis többnyire a játékidőn kívül zajlottak, több durvaságot is láttunk, az előbb említett Smith-t kizárták a mérkőzésről, Harbaugh pedig átsprintelne a pályát, hogy Gruden arcába ordibálhasson.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team