Connect with us

Minden ami NFL

FK! Jóslatok

fkjoslatok2

Miután tavaly is olyan jól szerepeltünk, most is megpróbáljuk megjósolni, kik nyerik a divíziókat, ki viszi haza a Lombardi trófeát és kik részesülnek elismerésben. A dizájnt is felturbósítottuk, nézzük hát kik lesznek a legjobbak.

jóslatokAFCEAST

Kezdjük is a címvédő csoportjánál, meggyőző fölénnyel nyert nálunk a Patriots, azonban akad, aki meglepetést szimatol. Brady nyert Goodell ellen, így nem láthatjuk élesben JimmyG-t, azonban a csoportban a címvédőt kivéve mindenki erősödött, így talán szorosabb lesz a verseny, mint az utóbbi években.

jóslatokAFCNORTH

Az AFC North továbbra is az egyik legnehezebben jósolható és legkiélezettebb divízió lehet, mutatja ezt, hogy három csapatra is érkezett szavazat. A Steelers tűnik nálunk a legesélyesebbnek, köszönhető a szinte tökélyre fejlesztett támadógépezetüknek. Szegény kicsit Cleveland Browns továbbra sincs sehol amíg Manziel nem lesz kezdő.

jóslatokAFCWEST

Rowi eddig minden csoportban meglepetést jósol, az AFC nyugati csoportjában is trónfosztást vár.  A többiek azonban egyetértenek Peyton Manning és az erős védelem fölényében. A Chargers érdekes módon nem merült fel komolyabb esélyesként.

jóslatokAFCSOUTH

A Colts csoportgyőzelmében senki sem kételkedik, a kérdés azonban fenn áll: kik kerülnek be a rájátszásba a csoportgyőzteseken kívül?

jóslatokAFCWC

A többség rájátszásba várja a delfineket, a keret erős, épp a főedző szabhat gátat a nagy törekvéseknek. Ha most sem sikerül, valószínűleg menesztik is a kiállás nélküli HC-t. Érdekes módon a Bengalst nem várja rowin kívül senki a playoffba. A Texans és a Bills két-két szavazattal fért még oda az esélyesebbek közé.

jóslatokNFCSEAST

Áttérve a Nemzeti Főcsoportra láthatjuk, hogy eléggé megosztott a szerkesztőség a keleti divízió győztese körül. Kisebb meglepetésemre többségbe kerültem a szívemre hallgatva, de ádáz csata várható az Eagles és a Cowboys között.

jóslatokNFCNORTH

A Packers csoportelsőségét nem vitatja senki még Jordy Nelson sérülésével együtt sem, ebből a csoportból csak a wild card helyek lehetnek vágyak a többi csapat számára.

jóslatokNFCWEST

A Seahawks fölénye is majdnem egyhangú, csupán jimboy tarkít bele egy Cardinals-tippel. Ehhez mindenképp szüksége lesz az arizonai csapatnak egy teljes szezonon át egészséges Carson Palmerre, de talán még ez sem elég.

jóslatokNFCSOUTH

Ismét egy kiélezett csoport, a Saints és a Falcons csatázhat az NFC South trónjáért. Érdekes, hogy a Panthers – aki egyedül álló módon kétszer egymás után behúzta a csoportot – egyetlen voksot sem kapott tőlünk. Ennyit számít, hogy Newton előtt nincs fal és a legjobb elkapójára sem számíthat.

jóslatokNFCWC

Színes képet fest az NFC wild card képe. A csoportgyőztesnek nem felterjesztettek közül szerephez juthat a rájátszásban a Giants, a Lions és a Vikings is.

1-1

Megvannak a rájátszásba jutó csapatok, így vége az alapszakasznak. Ezzel az is kiderül, hogy ki lesz a legrosszabb, ki birtokolhatja az 1/1-es draftcetlit. A Redskinst tartjuk a legesélyesebbnek erre, de befigyel a Titans, a Jaguars, de még a 49ers és a Giants is. (Zoli 1/1 tippjével (és boldjaival) frissítjük majd a posztot)

 

Nézzük mik fognak történni  playoff vége felé:

jóslatokAFCgyoztes

Tízen ötféle AFC győztest jósolunk, köztük van természetesen a tavalyi AFC-döntő két résztvevője, illetve a mindig veszélyes Steelers – Ravens – Broncos trió.

jóslatokNFCgyoztes

Az NFC-ben sem sokkal tisztább a helyzet, itt négyesélyes a harc a konferencia bajnoka címért.

jóslatokSBgyoztes

A végső győzelemre ráadásul tíz jósgömb hét különböző képet mutat. Valaki csak betalál.

 

Következzenek az egyéni díjazottak:

mvp

A legértékesebb játékos címre is több tippünk van, Luckot tartjuk a legesélyesebbnek és a regnáló MVP, Aaron Rodgers is egynél több szavazatot kapott.

OPOY

Az év támadó játékosa díjra még többen pályázhatnak, a Steelers két játékosa, Le’Veon Bell és Antonio Brown kapott két embertől szavazatot, de például Odell Beckham is a listán.

DPOY

Szerintem teljesen hülye fogalmatlan nem ért hozzá merész, aki nem Justin James Wattot jósolja az elkövetkező ezer év legjobb védőjátékosának.

OROY

Az újonc támadóknál Amari Cooper van hatalmas többségben, mellette Todd Gurley és Nelson Agholor kaptak 1-1 szavazatot.

DROY

A védelemben árnyaltabb  a kép, Vic Beasley és Leonard Williams kapott 3-3 szavazatot, illetve 1-1 voks jutott Randy Gregorynak, Stephone Anthonynak, Bud Dupreenek és Frank Clarknak.

CPOY

Adrian Peterson eltiltását követően tér vissza és a Comeback Player of the Year díj nagy várományosa. NaVorro Bowman horribilis térdsérülés után fogja újra uralni a pályát, illetve mivel nálam AP lett az OPOY, így a két egymást követő ACL-szakadásból visszatérő Sam Bradfordnak is jutott egy szavazat.

HCOY

Az év edzője cím is rangos elismerés. Több jelöltünk is van a győzelemre. Ha Joe Philbin messze tudja vinni a rájátszásban a delfineket, akkor esélyes lehet, Chuck Paganonak, Jason Garrettnek és Chip Kellynek Super Bowlra lesz szüksége szerintem ehhez, Rex Ryantől, Bill O’Brientől, Dan Quinntől és Mike Zimmertől egy erős alapszakasz végén rájátszás-részvétel is elég lehet ehhez.

 

Bold Predictions

Minden héten jövünk majd merész jóslatokkal a beharangozóban, azonban most az egész szezonra is ránézünk ilyen szemmel, mindenkinek két lövése van.

 

Cefre:

1. Playoff meccset nyer a Bengals.

2. Mindegyik csoportot ugyanaz a csapat nyeri, mint tavaly.

 

somebody08:

1. Jay Grudent szezon közben kirúgják, így RGIII idén még kezdőként pályára lép a Redskinsben Dan Snyder kívánsága szerint.

2. Az NFL történetében először látunk 1 pontos safetyt.

 

rowi:

1. Tavaly a Seahawks megszakította azt a jó hagyományt, hogy az SB-győztes playoffba se jut, a Pats ezt idén újrakezdi.

2. Wilson több yardot passzol összesen, mint P. Manning.

 

gomes88:

1. JJ Waaaaaaaaaaaaaaaaaatt legalább 10 elkapott TD-vel zárja az alapszakaszt.

2. Azok után, hogy a Ravens kapott egy gyűrűt a szerkesztőtársaktól, kötelességem közölni: negatív mérlegű alapszakasz, és 85 alatti passer ratinggel záró semmiképpen sem elit Joe Flacco vár rájuk.

tumblr_mnp2g3MgTR1ruq2vyo1_1280

 

renningan:

1. Három védő is átlépi a 20 sackes határt – Dumervill, Watt és Houston – és ketten megdöntik a sack rekordot is.

2. Marcus Mariotával csak egy meccset nyer a Titans és a fiatal irányító összesen több, mint 30 turnovert hoz össze.

 

leonidasz007:

1. Peyton Manning nem lesz a top 12-ben passzolt yardokat tekintve

2. Az Eagles legalább 24 pontot szerez minden meccsen.

 

tszajko:

1. AFC-döntőt játszik a Dolphins

2. Amari Cooper vezeti majd a ligát elkapásokban

jimboy:

1. Peyton Manning eléri 10. one and done-ját a rájátszásban

2. Peterson visszatérő idényében akkorát durrant, hogy megdönti a legtöbb futott yard rekordját az alapszakaszban

 

katonadani:

1. Végre kirúgják év végén Joe Philbint, Marvin Lewist és Tom Coughlint is.

2. Az Eagles megdönti a legtöbb pont rekordját, amit a 2013-as Broncos tart 606-tal.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!