Connect with us

Hír

Suh nem engedelmeskedik

A Miami Dolphins kikapott tegnap éjjel a Jaguarstól, illetve a Redskinst is csak nagy nehezen gyűrték le az első héten. Ez nem sok jót jelent a nagy reményekkel induló szezon elején, rengeteg problémával kell szembenézniük. Egy közülük, hogy Ndamokung Suh, a tavasszal megszerzett defensive tackle – aki nem mellesleg a csapat legjobban fizetett játékosa – nem engedelmeskedik a play-hívásoknak.

ndamukong-suh-dolphins-jaguars-ignored-coach

 

Suh egy hat éves, $114 milliós szerződést kapott a szabadügynök piac nyitásakor és úgy gondolhatja, hogy neki bármit szabad. Többször is eltért Kevin Croyle játékhívásaitól és a saját feje után ment. Ezzel nem lenne akkora probléma, ha megoldaná a helyzeteket, hiszen tudjuk, hogy képes rá. Azonban a kiváló DT nem mutatott semmit ezen a héten sem és ez a viselkedése zavarhatja a pályán lévő 10 védőtársát is, hiszen teljesen máshol bukkan fel a pályán, mint kellene neki.

 

Ez az egész történet kicsit Albert Haynesworth-re emlékeztethet mindenkit, az egykori kiváló DT teljes motivációhiánnyal küzdött, miután Washingtonban megkapta a gigaszerződését (7 év, $100 millió) és soha többé nem tért vissza korábbi elit játékához, a valaha volt legrosszabb szabadügynök-igazolásként tartják számon.

ASHBURN, VA - AUGUST 06:  Defensive lineman Albert Haynesworth #92 of the Washington Redskins walks off the field after missing his eighth consecutive day of practice during Redskins training camp on August 6, 2010 in Ashburn, Virginia.  (Photo by Win McNamee/Getty Images)

 

Persze nem mondjuk, hogy Suhból Haynesworth 2.0 lesz, de azt látni kell, hogy ő van az egész franchise-nál – a tulajon kívül – a legnagyobb biztonságban, nem nagyon lehet őt kirúgni a szerződésének strukturálása miatt. Suh-nak a problémák megoldásán kellene dolgoznia, mert van belőlük bőven Miamiban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!