Connect with us

Rövidhírek

Sérülésriport

Ez hét sem múlott el komolyabb sérülések nélkül, nézzük a legnagyobbakat:

 

– Tony Romónak körülbelül 8 hetet kell kihagynia.

 

– Jay Cutlernek nem súlyos a sérülése, de 1-2 hetet is kihagyhat.

 

– Meglepetés, hogy Drew Brees vállsérülést szenvedett, több hetes kihagyásra kényszerül.

 

– Eddie Lacy bokája megsérült a Seahawks elleni győzelem során, de a következő héten minden jel szerint játszani fog. Davante Adams is rendben van.

 

 

– A Buccaneers DT-je, Gerald McCoy összeszedett egy kisebb vállsérülést, de a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy minden rendben.

 

– Carlos Hyde egy fejsérülés miatt hagyta el a pályát és nem is tért vissza a Steelers ellen. Játéka kérdéses a harmadik héten.

 

– Kiko Alonso ismét összeszedett egy térdsérülést, ami őt ismerve könnyen komoly is lehet. Ebben az esetben DeMeco Ryans pótolhatja. Mychal Kendricks játéka is kérdéses.

 

– A hét egyik legdurvább sérülését Aaron Williams szerezte, aki Julian Edelmant próbálta megállítani az End Zone előtt. A tackle közben nyaksérülést szenvedett, percekig állt a játék, végül kórházba kellett szállítani.

 

– Marcus Mariota bokája sérült meg a Browns elleni meccsen, de a csapat bízik benne, hogy rendben lesz a következő fordulóra.

 

– Lamar Miller is a bokáját fájlalta, de saját bevallása szint minden rendben. Branden Albert combhajlítója is megsérült.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!