Connect with us

Hír

Donald a családjának: “A Ramsnek drukkoljatok!”

“Ez a szabály” – mondta Aaron Donald, a Rams pazar formában játszó defensive tackle-je.

 

A Pittsburgh Steelerst látja vendégül a St. Louis Rams az Edward Jones Dome-ban vasárnap, és ez lesz Donald első alkalma, hogy gyerekkori kedvenc csapata ellen lépjen pályára.

donald1

ign.com

 

“Szuper lesz ellenük játszani, de ez nem fog befolyásolni, csak próbálom tenni a dolgom és győzni. Egész életemben a Steelersnek szurkoltam, menő tapasztalat lesz”.

 

Aaron Donald Pittsburghben született és nőtt fel, az egész családja Steelers fanatikus. Most kedvencei ellen léphet pályára, többet között a nálánál 10 centivel magasabb és alig könnyebb Ben Roethlisbergerrel fog farkasszemet nézni. Természetesen Mike Tomlin is mindent tud a másodéves játékosról és saját bevallása szerint ezen információk nem segítenek neki az elalvásban. Érhető, hisz Donald jelenleg a legjobbra értékelt játékos a PFF szerint, két mérkőzés alatt már 2,5 sacknél jár a tavalyi év legjobb újonc védője.

 

A tavalyi draft során Aaron járt a Steelers központjában és kérdéses volt, hogyan illett volna a csapat 3-4-es védelmébe. Persze a franchise még komolyabban elgondolkodni sem tudott Donaldon, hisz két választással előttük szerezte meg a Rams, a játékos pedig már jóval a draft előtt lemondott erről az álmáról.

 

“Soha nem tudod, mi történik a drafton, csak várod, hogy bemondják a neved. Minden okkal történik és boldog vagyok itt (St. Louisban).”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!