About the author

21 Comments

 1. 1

  Agárdi László

  Már nem azért h kötekedjek de sztem Kaep most kifejezetten jól játszott ( 335 Yrds, 2 TD, 0 INT, 51 R Yrds ), arról nem ő tehet h most meg D# mondta be az unalmast! Az a TD passz T. Smith felé meg elég pazar lett! :)

 2. 2

  Leonidasz007

  Igen, csak kár hogy főleg akkor jöttek a nagy játékok a yardok nagy része is amikor a Steelers már 20+-al ment. Igazából leeresztett a Steelers D és könnyebb volt. Egyébként nem Kaepet szidtam, hanem ugy az egész Offenset. Nem igazán támogatták Colint, pl a fal ennél sokkal jobban is megkell hogy védje az irányitóját.

 3. 3

  katonadani

  ez az Eagles eredmény sokkal kecsegtetőbb, mint amit a játék mutatott…

 4. 4

  katonadani

  és igen, tudom mennyire szarul néz ki ez a mondat egy 10 pontos produkció után :D

 5. 5

  ClayMatthews52

  Cutler egy punci! Amúgy meg a Patshez, mint a liga legjobb formában levő csapata, szorosan csatlakozik a Packers is.

 6. 6

  katonadani

  így van, ha nem lesz Rodgers sérülés vagy nagy sérülés-hullám (eddig nem vagytok szerencsések ebben) én most nektek adom az NFC győzelmet, north-south-eastből senki nem fog meg titeket, Cardinals és Seahawks se a Lambeau-n

 7. 7

  ClayMatthews52

  Lacynél elvileg nincs törés, Adams meg nemtudom, őt még könnyebb pótolni. Plusz Barrington is szívás, bár tegnap annyira ő sem látszott meg. Egész jól pörgött a D, bár tartok tőle, hogy csak azért, mert első meccs hazai “jégen”, meg a bosszú…

 8. 8

  ClayMatthews52

  Ez az első Fitz TD baromira tetszik, főleg, hogy utána bocsánatot kér a cornertől :)

 9. 9

  kisdrogba

  Bradford pocket awerenesse és a release sebessége kritikán aluli volt. A támadófal teljesítményéről nem is beszélve. Pedig 2 éve olyan jó volt nézni ezt az offenset, csak úgy gyártották a pontokat, persze Foles is (egyelőre úgy tűnik) magasan túlteljesített. Amíg a falat nem sikerül rendbe hozni, addig szenvedés lesz az egész.

 10. 10

  katonadani

  lesz holnapi podcast téma, ott részletesen ki lesz beszélve a dolog (más szenvedő csapatokkal egyetembe)

 11. 11

  kisdrogba

  Nekem a Lions és a Dolphins sem tetszik egyelőre, a Seahwaks szerintem ugyanúgy mint tavaly a szezon 2. felére összeszedik magukat, nekem nagy meglepetés viszont a Redskins és valamennyire a Falcons is.

 12. 12

  pritek

  További három volt az a további kettő. Mindhárom Fitz, ami már csak azért is fontos, mert bármilyen hihetetlen, sosem kapott még el 3 TD alapszakasz meccsen kiváló karrierje során. Eddig ezt egyszer húzta csak meg, a Philly ellen az NFC döntőben.
  Az pedig külön bíztató, hogy Floyd és Iupati még nem, vagy alig léptek pályara. Nem a legacélosabb védelmek ellen ugyan, de ez a két játékos nélkül 0 sack, 7 td passz, 7/7 redzone 2 meccs alatt némileg bizakodásra ad okot…még akár a Lambeau-n is :) Csak a sérülések kerüljék el Palmert…..

 13. 13

  Carey25

  Mert Rolle csapattársa volt korábban és amúgy is ilyen forma ez az ember.

 14. 14

  ClayMatthews52

  nekem tetszenek a meccs utáni közös imák/hálaadások is, más sportágban eddig nem nagyon tapasztaltam hasonlót.

 15. 15

  katonadani

  Igen jók vagytok, de azért várjunk még egy komolyabb ellenfélre :) Esélyes lehet egy 5-0-s rajt, aztán jön a Steelers.

  Meglehet a csoportgyőzelem (egyszer legalább el kell kapni a Hawkst), és akkor a második kiemelés is valószínűleg mert a South és az East nem hoz ki egy második kiemelt csapatot

 16. 16

  Leonidasz007

  Igazad van. Elöször amúgy három volt csak aztán a Flea flacker miatt átirtam, mert valamiért az volt bennem hogy ott nem ő volt.

  Szerintem amugy nagyon jól néz ki ez a Cards, én csak azt remélem Ellington minél gyorsabban visszatér, mert az első meccsen ő is biztatóna mozgott és akkor a Packersel lejátszák ki lesz az első az úr az NFC-ben. PErsze 2 forduló után iylet miondani hülyeség, de ez a két cspaat érhet oda jelenlegi forma alapján.

 17. Pingback: Fűzővel kifelé!

 18. 17

  pritek

  No igen, meglátjuk még. Hamarosan feltekerik a fűtést a seggünk alatt. 2 Rams, 2 Hawks, Steelers, Bengals, Ravens, Packs, Philly ha magához tér. Brutális lesz. De hát ha oda akarsz érni, ezt is min 70%ra kell hozni. Kicsit aggódom a védelem miatt. Eddig mindkét héten meglepték őket valamivel. Brees a futóknak tolt screen passzokkal, Cutler a reed optionnel (elég jól ment a Bears amíg volt Kotlett). Remélem amikor jön az igazi nagy veszély arra fel leszünk készülve!

 19. 18

  elikiraly

  Üdv! én úgy látom, hogy ez a Cards azért még messze van az elit formátol, de nyilván jobb a szerintem kötelező 2-0al kezdeni, mint 0-2vel. (mondom ezt arizonásként) Szerintem a nagyobbik kulcs (és jelenleg hiba) az a pass rush, cutlernek tengernyi ideje volt és az INTig 8/8 120 yard 1 td…egy cutler…jeffery nélkül…és ebben nem tudom, hogy ki lehetne a megoldás, maximum néhány rookie ha beépül vagy bettcher is beleszokik jobban, de ahogy tavaly manning, ugy idén egy rodgers (meg még páran) simán szétdobálhatja a csapatot az ilyen kis buzi passzokkal hiába vagyunk futás ellen több, mint jok. a másik palmer védelme, ez eddig egész jol ment bár a saints pass rusha az nulla, a bears az elején azért okozott gondokat de Iupati és Massie remélem elég lesza keménylegények ellen. plusz az évek ota probléma TE levédekezés és a read option, amiben még ezek szerint cutler is hatékony ellenünk…kemény csoportmeccsek lesznek. pass rush, lb-dline ébresztő és minden szép :)

 20. 19

  pritek

  A read option nem okoz szerintem nagy problémát. Akkor ha számítunk rá. Cutlernél még a sokat látott riporterek is hüppögtek, hogy ez honnan jutott eszükbe. A pass rush…háááát,..igen, abban már egyet értek. Eddig nem volt para, hogy nincs komoly edge rusherünk, mert összességében jöttek a sackek a blitzek miatt mindenfelől. Most ugyanez megy, viszont kevésbé tűnik eredményesnek. Campbell mindíg mondogatja, hogy a sackek csoportban jönnek. Tavaly a Rams ugyanezt tolta. Hát kurvára remélem, hogy az első adag lassan elkezd megérkezni, mert tele van az évadunk olyan irányítókkal akik simán lebüntetnek ha van idejük a zsebben. Okafor talán hozza az elvárásokat és akkor lesz egy 10 feletti emberünk. Most jön két hazai, azokon az utolsó 7 alkalommal gyűjtött 9 zsákot. Azt is várom már, hogy Betcher esetleg elkezdje a safety blizteket és Mathieu, Buccanon sebességből megérkezzen. Szerencsére van olyan jó a secondary, hogy ha egy-egy corner, safety megindul, még mindíg van 3-4 minőségi ember az elkapókra.

 21. 20

  labo7

  Csak annyi, hogy a Cardinals nyomta a legtöbb blitzet tavaly. 35 sack volt összesen, kb a fele lehetett a blitz miatt. Inkább a hurries volt magas, az azt hiszem 90-100 körül volt. Nem tudom ez mennyire jó, de érzésem szerint a hatékonyság nem elég jó, ezért is vártam, hogy a draftról jöjjön egy ebben erős játékos.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team