Connect with us

Hír

John Harbaugh szerint a Bengals a legjobb

A Ravens főedzője szerint a csoport rivális Bengalsnak van a legtehetségesebb kerete az NFL mezőnyében.

john

thebaltimorewire.com

Ezzel a kijelentéssel lehet vitatkozni, de tény, hogy az először talán lesajnált csapat 2-0-val áll, vezetik a csoportot, Andy Dalton nem adta el egyszer sem a labdát, de még sackelni sem sikerült eddig. Ráadásul a Bengals a tavalyi szezonban oda-vissza verte a Ravenst (akik jelenleg 2 vereséggel állnak), és a Hollók Raiders ellen mutatott teljesítményét látva benne van a pakliban Daltonék győzelme.

 

“Tiszteljük őket, az edzőket, a játékosokat és ahogy játszanak.” – mondta Harbaugh. “Természetesen a sor A. J. Greennel kezdődik, de az egész offense rendkívül tehetséges – a tight endek, futók és az irányító is. Az egész csoport nagyon jó, beleértve a támadófalat is.”

 

Jelenleg a Bengals támadósora 7. szerzett yardokban és pontokban, a védelem pedig a 6. legkevesebb yardot és 3. legkevesebb pontot engedte az ellenfeleknek. Andy Dalton 5 TD mellett 0 INT-t passzolt és 120,3 – as passer ratinggel rendelkezik, míg Joe Flacco, a Ravens irányítója 2 TD mellett már 3 interceptionnél tart, kemény 75.7-es ratinggel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!