About the author

22 Comments

 1. 1

  Borvirag

  Milyen meccs kellene, hogy az összefoglalóban ne a fitymálás domináljon?

 2. 2

  Raist

  Én meg értem, hogy utáljátok Kaepernick-et, szerintem is túl nagy volt a hype körülötte a teljesítményéhez képest, de miért nem Hyde Spin-je van berakva egy semmilyen jelentőséggel nem bíró ütközés helyett? Értem én hogy jó nézni ahogy ütik azoknak akik nincsenek oda érte, de az a Hyde megmozdulás “kicsit” fontosabb (és szebb) volt szerintem. Ilyen ütközés 10 van minden meccsen.

 3. 3

  MZoli

  Mert azt ezer helyen megnézted már, ha jól emlékszem kint volt FB oldalon is, minden azzal van tele, nem akartam unalomig ismételni és ide is berakni.

 4. 4

  MZoli

  https://vine.co/v/eF3ApwLa7m5 Tessék egy másik szemszögből, ne maradjon hiányérzeted :)

 5. 5

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  Melyik fitymálás nem jogos? Ki vannak emelve mindegyik csapatnál a pozitívumok és a negatívumok, arról meg nem tehet senki, hogy utóbbiból van több, így a szezon elején.

 6. 6

  Raist

  De azért csak jobb ezt nézni, nem? (legalábbis nekem :) )

  Köszi a videót! :)

 7. 7

  MZoli

  Egyébként meg igaz, hogy egy két nagy ütés jut minden meccsre, de az hogy kezdő irányítót büntetnek meg ennyire, az nem mindennapos :D

 8. 8

  labo7

  Pedig szerintem most teljesen jogosan “reklamálnak”. A Denver – Baltimore meccsen is büntették az irányítókat rendesen, mégsem látok egyetlen egy olyan vine-t sem. Na mindegy, 49ers szurkolóként én már megszoktam az itteni ellenszelet :D

 9. 9

  MZoli

  Nem képzeled, hogy vettem a fáradtságot legyártani ezt a vine-t direkt csak a 9ers szurkolók bosszantására :)

 10. 10

  labo7

  Nem egészen ezt írtam :D de leírom csak neked, hogy tiszta legyen: ilyen vine-t, hogy kiütik a kezdő irányítót szinte minden meccsen lehetne találni (kivéve a Giants meccsein, mert ott nincs pass rush :D). Erre hoztam fel a nagy védelmi (sack) csatát a hétvégéről. Ott Flaccot pl úgy seggre ültették, hogy öröm volt nézni. És érdekes módon az nem volt benne az ottani összefoglalóban, pedig a címre is hajazott volna. Itt pedig bekerült, mert véleményem szerint, Kaepről szinte csak negatívat tudtok írni másik szempontból pedig kevés jót. És érdekes módon nem került be se a spin move, se a Peterson kicsi a rakás futása vagy az interception. De mondom nekem ez nem probléma, már teljesen megszoktam :)

 11. 11

  NeryPumpido

  De!
  (Tudjukki :) )

 12. 12

  packernation

  akkor egy pozitívum a Harrison Smith ütés kapcsán: az irányítók 90%-a nem valószínű, hogy ilyen könnyedén felállt volna utána. egyébiránt én nem értek egyet azzal, hogy minden meccsen lenne ilyen. már csak azért is, mert a zsebben szabálytalan így megkínálni a QB-t, futkározni meg nem mindegyik szokott, ha mégis, akkor a többség becsúszik, ha védőt lát. így tehát én is felkaptam a fejem ezen a jelenen, amikor a meccset néztem.

 13. 13

  ppix

  “Ki vannak emelve mindegyik csapatnál a pozitívumok és a negatívumok”

  Ezt ugye viccnek szántad? Mert ha így lenne nem néznék NFL-t inkább elvinném a kutyát sétálni!

  Most csak maradjunk Kaep-nél (rühellem, hogy ő az irányítónk de ez van nem lehet mindenki Montana és mivel nem lesz sohasem elit ezért kezeljük helyén a dolgokat)! Szóval pozitívum tavalyhoz képest, hogy:

  1. nem volt delay of game büntetés, amikor lett volna akkor is időt kért(1 alkalom)
  2. kulcs passzai 3. és 14 ill 2. és 20-nál pontosak voltak (ha ezek nincsenek Hyde sem fut TD-t)
  3. ha jól sejtem talán már nézelődik is dobás előtt (nem csak a primary target-et látja)
  4. Szorult helyzetben inkább kidobta a labdát mintsem sackeltette magát
  5. A spiráljai már egész szépek voltak
  6. mzoli még biztosan nem dobált téglát (én igen), mert ha így dobná leszakadna a keze kb a 3. tégla után, de a viccet félretéve van itt a ligában 5000 yardos QB akinek a dobásait nézve mindig kiráz a hideg
  7. mintha elkezdené érteni a játék lényegét (mindenesetre sok maddent kell még játszania)

  Na ezek a pozitívumok és ez csak Kaep és hol van még a OL,WR,TE,RB stb,stb. Hogy pld csak egyszer sackelték, vagy hogy a két Smith nélkül is volt 5 sack, vagy hogy az edzők nem Kaep-pel akarják a meccseket megnyeretni, hanem visszatértek a futójátékhoz, vagy hogy Gore elengedése jó volt, mert nem ér annyi pénzt amit a Colts fizet neki és úgy néz ki Hyde is tudja azt a mit Ő, vagy hogy Gore-al ellentétben a két RB tud blokkolni stb,stb,stb.

  Na ezek a pozitívumok és elhiszem, hogy szűk a terjedelem és az idő, de akkor vagy ne írjunk hülyeségeket vagy írjunk le mindent!

 14. 14

  katonadani

  hülyeség hol volt? oké, a tégladobós hasonlat lehet túlzás.
  ezek között a pozitívumok között azért több olyan van, amit kissé nevetséges lenne egy összefoglalóban kiemelni (1,3,5,7)
  pozitívumként is ott volt Hyde, közvetve a támadófal is (2,6 yard kontakt előtt), Aaron Lynch is
  mindent meg nyilván nem lehet leírni egy kb 5 bekezdéses összefoglalóban ahol alapvetően a meccsről szokás írni és a másik csapatot is illik elemezni

 15. 15

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  És szerinted ezek a pozitívumok megértek volna egy megemlítést a posztban? Vagy essünk hanyatt, mert Colinka végre felnéz? Ez nem egy 49ers blog, így nem fogják ilyen részletesen felsorolni a pozitívumokat. Nézd meg mennyit írt Zoli a többi csapatról, egy összefoglalóba ennyi kell, ráadásul mindben (igen, a fikában is) igaza volt.

 16. 16

  ppix

  Ok! Most a szövegértésemmel van baj vagy nem tudod mit írsz le?

  “Ki vannak emelve mindegyik csapatnál a pozitívumok és a negatívumok”

  Erre reagáltam!

 17. 17

  ppix

  Sry! Ide akartam!

  Ok! Most a szövegértésemmel van baj vagy nem tudod mit írsz le?

  “Ki vannak emelve mindegyik csapatnál a pozitívumok és a negatívumok”

  Erre reagáltam!

 18. 18

  ppix

  Senki nem írta, hogy mindent le kell írni sőt az inkább egy 49ers cikkben lenne jó, arra reagáltam amit ki is emeltem. De ha már itt tartunk az hülyeség, hogy nem látszik Kaep játékán Warner segítsége! Márpedig ebből az összefoglalóból ez jön le. Aki meg ennél többet vár az vagy Kaep képességeivel nincs tisztában vagy nem tudja, hogy miben fejlődött.

 19. 19

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  Falcons

  + Jones, futás/passz elleni védekezés
  – red zone offense

  Eagles
  + Alonso, Jenkins (mondjuk én Sprolest hiányolom)
  – offense

  Vikings
  + nem volt (jogosan, talán egyedül Harrison Smith)
  – Bridgewater, Peterson, futás elleni védekezés

  49ers
  + Lynch, Hyde, O-Line, DEF (vagyis a legtöbb pozitívum náluk lett megemlítve!)
  – Kaep

  Hogy te innentől mire gondolsz, azt nem tudom, de itt semmi féle vagdalkozás vagy fikázás nincs, ami jogtalan.

 20. 20

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  26/17, 165 passzolt yard, 0 passzolt TD, 0 int (ez talán ami pozitívum), 41 futott yard. Hát kövezzetek meg, de én nem látok itt semmi féle fejlődést, amitől ódákat kellett volna zengeni.

 21. 21

  labo7

  Persze nem minden meccsen, csak furcsa hogy pont ez került be, de ezt már leírtam fentebb. Romo kapott a hétvégén egyet hátulról (simán labdaeldobás után bőven) és nem volt büntetés. Az pl pont zsebben történt csak nem fújták be a szabálytalanságot. De persze gondolom ez maradt meg vagy ez volt pont szem előtt és ment az összefoglalóba.

 22. 22

  labo7

  Hidd el, Frisco szurkolóként (rajongóként, kinek hogy tetszik) ez már pozitív :D. Egy meccs volt, nem kell hasra esni, de annyiban fejlődött Kaep, hogy ha jól kimozog a zsebből nem az az első most már, hogy fusson, hanem körbenéz és utána dönt (a meccsen talán többször is passzolt, mint futott ilyen helyzetben). Talán higgadtabb vagy megfontoltabb, mindenki döntse el maga. A kulcspillanatokban azért ott volt és volt egymás után 8-9 sikeres passza, 1 nagyon durva pontatlan labdára emlékszem bokához, az a labda túl erős is volt. Nem tudom Kurt Warner Úr miben segített neki vagy miben kellett volna, szóval erről nem nyilatkoznék. De a fentiekhez is hozzászólva igazad van, ez nem egy 49ers oldal. Bridgewater sokkal szarabb volt, ez meg tény. Egyébként nekem semmi bajom a cikkel. Örülök, hogy főként a védelem és a futójáték volt kiemelve, mert számomra ez az etalon!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team