Connect with us

Hír

Tippjáték hírek és új funkció az oldalon

Péntek hajnalban kezdetét veszi a 3. hét az NFL-ben és a tippjátékainkban egyaránt, úgyhogy legyen most pár szó az tippjátékok állásáról, a győzteseknek járó nyereményekről, 1-2 szabálymódosításról, valamint az oldalon megjelenő rövidhírekről.

OpenDoors_20

 

Kezdjük a rövidebb rövidhírekkel (haha…). Mint láthattátok, a hírek menüpont alatt, illetve a főoldalon egyre több rövid hír jelent meg. Ezek többnyire 1-2 soros érdekességek, apróbb breaking newsok, statisztikák, képek, videók, tehát mint a facebook posztjaink többsége. Annyi különbséggel persze, hogy igyekszünk olyan cikkeket is írni, amik leginkább egy-egy csapat rajongóit érdekelhet (természetesen az fb posztjaink is megtalálhatóak az oldalon is). Ebből adódóan sokkal több olyan hírt jelenítünk meg az weboldalon, amit a facebookon nem! Tehát érdemes naponta többször is megnézni minket, biztos lesz valami új.

 

Ennek apropóján szeretnénk biztatni benneteket arra, hogy küldjetek nekünk cikkeket! Ha twitterezés közben pl. láttatok valami érdekeset, a cikkbeküldő funkciót használva a saját nevetek alatt publikálhattok az oldalunkra. Legyen az egy érdekes gif vagy vine, esetleg olyasmi, hogy Luck leborotválta a bajszát, hogy jobban menjen a Coltsnak, mind jöhet.

 

Persze arra azért minden lelkes beküldőt megkérnék, hogy a magyar helyesírási szabályokat tartsuk be és a mondanivalónkat fogalmazzuk meg.  Nem kell shakespeare-ien összerakni, de egy „Cutler nem kezd”-nél azért legyen tartalmasabb a hír. A kép vagy videó URL címét minden esetben mellékeljétek, illetve a hír forrását (hol olvastátok, lehetőleg linkkel) is tüntessétek fel. Az igényesen összerakott cikkek a főoldalra is kikerülhetnek, mint SOMAOMBRE és BALENTIN írásai! És most a tippjáték.

 

Mint bizonyára látjátok, egyelőre még nem sikerült közzé tenni az első és a második forduló heti és összetett állását. Természetesen dolgozunk rajta ezerrel, igyekszünk minél hamarabb közzétenni az eredményeket. Addig is, a saját tippsorát kijavítva mindenki megnézheti.

 

A Heti NFL-játék lebonyolítása kicsit megváltozott. Az első 17 hét után, vagyis az alapszakasz végén hirdetünk két „Alapszakasz győztest”. Egyet az összesített állás, egyet a legjobb heti tippsor kategóriában. Hogy utána mi lesz, még nem tudom. Vagy folytatjuk a tippjátékot tovább és lesz egy „overall” győztes, vagy rájátszás alapon megyünk tovább és a legjobb 12 (vagy 32, 64) küzd meg egymással kieséses alapon a győzelemért. Még az is felmerült bennem, hogy kvázi kisebb, heti nyeremények lennének (a hét legjobban tippelője kapná), melyeket a Kandallóban a Super Bowlon lehetne átvenni.

OpenDoors_16

 

Ennek apropóján szeretném bejelenteni, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Kandalló Kézműves Pubban, a Super Bowl előtt (alatt/után) lesz a díjátadó. A díjak amerikai focis cuccok lesznek (kedvenc csapat/játékos meze, labda, sapka stb.), a későbbiekben erről is adunk bővebb tájékoztatást.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!