About the author

11 Comments

 1. 1

  Kopi3.14

  Eli már megint klasszikusan néz.

 2. 2

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A Colts egy nagy rakás sz… volt tegnap. Puhányok gyülekezete. Ha nem kapják össze magukat, akkor még a PO részvétel is necces lesz.

 3. 3

  AwesomeOne

  Azért megmutatta a Giants, hogy nem szabad leírni őket. Papíron a csoport címvédője, és legnagyobb esélyese fogadta a lesajnált óriásokat. Mégis a győzelmet nem a Cowboys szerezte meg, hanem a New York-iak bénázták el. Persze bőven van még hova fejlődni, de annyira nem rossz a helyzet, mint azt sokan elképzelték.

 4. 4

  kisdrogba

  Úgy pontosítanék, hogy a Giantsnek a meccs alakulása miatt kellett volna nyernie. Szerintem az offense nagyon gyenge volt, a futások nem jöttek, elkapások szintén (gyenge Cowboys secondary ellen), a védelem szintén semmilyen volt. A Cowboys magát hozta nehéz helyzetbe a kis pontatlanságokkal, a kiejtett labdákkal, stb., amolyan tipikus Cowboys-os nehéz meccset csináltak maguknak. Persze hozzáteszem, ahogy a meccs alakult, a Giantsnek nyernie kellett volna, ha értelmes a play calling és a time management.

 5. 5

  AwesomeOne

  Van benne igazság, de ha rossz a támadósor, a védelem meg még rosszabb, akkor hogy lehet, hogy mégis a Giants bukta el a győzelmet 1 ponttal. Komoly ellentmondás :)

 6. Pingback: NFC sztárirányítók: fenn és lenn | Fűzővel kifelé!

 7. Pingback: Védelmek dominanciája | Fűzővel kifelé!

 8. 6

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  Ugyan már, szerintem simán benne volt egy nyitómeccsen egy ilyen vereség egy Billstől. Még mindig a legkönnyebb csoportban van a Colts, ezt ne felejtsük el azért a temetések közepette. A csalódottságodat megértem, ugyanakkor még a Jets secondary ellen lesz egy nehéz túra jövő héten, onnantól meg “egyszerű” dolga lesz a Coltsnak, Hilton kiesése ide vagy oda (nem tudom meddig sérült).

 9. 7

  Rákoscsabai Kurvapecérek

  Az milyen bold lett volna, hogy egyik Manning sem dob TD-t….

 10. 8

  AwesomeOne

  Hát nézve a képességeiket, ráadásul az elkapóikat, még finoman is fogalmaztál :D

 11. 9

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Egy olyan csapatnál, ahol egyre nyíltabban a SuperBowl a cél nem fér bele. Ilyen gyalázatos teljesítmény sem amit mutattak.

  A 4.-5. hét táján már tisztább lesz a kép és eldönthető, hogy milyen lesz a szezon. Az indulás nem sok jót ígért. A Jets ellen WR-ek még nehezebben tudnak majd tiszta célpontot adni Lucknak.

  Jó lenne ha nyernénk, de nehéz lesz nagyon.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team