Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #5

PR

Ez nem a nagy változások hete volt, az összes csoportját eddig is vezető csapat nyert, két jelenleg Wild Card helyen álló pedig pihent, így csak alul volt némi mozgás.

 

1. (1.) Green Bay Packers (5-0)

A támadók nem csak Rodgers interception rekordját érezték már terhesnek, hanem úgy tűnt a veretlenséget is, de a védelem és Foles nem hagyta, hogy kikapjanak.

 

1. (2.) New England Patriots (4-0)

Az eddigi listavezető végül is simának tűnő győzelmet aratott, de az a magabiztosság, ahogy a New England mint felbőszült bika ellentmondást nem tűrően takarítja el az ellenfeleket az útból, az egyrészt bámulatos, másrészt a Colts számára sem jelent sok jót, harmadrészt legalább holtversenyben kiérdemelték a vezetést e rangsorban is. Goodell mit tettél???

 

3. (3.) Cincinnati Bengals (5-0)

Aki eddig nem hitte, hogy ez már egy Bengals és egy új Dalton, az erről meggyőződhetett vasárnap. Ha jól számoltam, akkor Dalton a negyedik negyedben és a hosszabbításban a következő számokat hozta: 13/15, 135 yd, TD+futott TD. Csak azért nem egyedüli MVP esélyes egyelőre, mert Brady így mérgesen jobb, mint 2007-ben.

 

4. (4.) Denver Broncos (5-0)

Defense wins championships – mondaná az idegen nyelveken beszélő NFL-rajongó, de a helyzet az, hogyha Peyton Manninget nem Peyton Manningnek hívnák, hanem nagyjából Rodgersen és Bradyn kívül bárki másnak, akkor már azzal lenne tele a sajtó, hogy irányítót kell cserélni, súlyos problémák vannak támadó oldalon, és egyébként is ki ez a kutyaütő ott a támadófal mögött. Így viszont végre Wade Phillips védelmére kerülhetett a hangsúly.

 

5. (5.) Atlanta Falcons (5-0)

falconshigh5

 

6. (6.) Arizona Cardinals Vultures (4-1)

Az oroszlánok korán feldobták a talpukat, így a pintyek elérhető gyümölcsök és rovarok helyett ezúttal oroszlánt lakmároztak.

 

7. (7.) New York Giants (3-2)

giants1

giants2

#tyreevsdonnell

8. (8.) Indianapolis Colts Pensioners Stallions (3-2)

colts

+ a 34 éves Mike Adams S, aki az Indy mindkét interceptionjét szerezte. Csikók mi?

 

Wild Card

 

9. (9.) Carolina Panthers (4-0)

Rápihenhettek a Seahawks elleni túrára. Az elmúlt években úgyis mindig hazai pályán fogadhatták a washingtoniakat, most ők utaznak. Kuechly várhatóan játszani fog, így a már eddig se rossz védőfal még könnyebben és többször döngölheti földbe Wilsont.

 

10. (12.) Pittsburgh Steelers (3-2)

Mike Tomlin egy faszagyerek.
week5steelers

 

11. (10.) New York Jets (3-1)

Csak Tomlin és Bell miatt kerültek eggyel hátrébb a bye weekjük alatt, de a Skins ellen főleg a visszatérő Sheldon Richardsonnal sima hazainak kell következnie.

 

12. –

 

13. (11.) Minnesota Vikings (2-2) és Seattle Seahawks (2-3)

Két idegenben nagyjából soha, otthon azonban mindig nyerő csapat, de a 12. helyre egyik se elég jó, az NFC előzőekben fel nem sorolt csapatainak viszont semmi keresnivalója egyelőre ezen a listán.

 

1/1 Detroit Lions

Az álmoskönyv szerint nem sérülés miatt a franchise QB-t lecserélni nem egy sikeres csapat jellemzője.

lionscat

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!