Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #7

PR

Soha nem volt meg ennyi veretlen csapat a hetedik héten az NFL történelmében, ami nagyszerű, de így a csoportok nagy részében nem túl izgalmas a harc az első helyért. Ahol meg mégis, ott pedig (az NFC Westet leszámítva) nem is egy, hanem több Fekete Lovag küzd egymással.

 

1. (1.) New England Patriots

Az utolsó 10-10-10 meccsen elért győzelem-vereség arány a csoportellenfelek ellen:

vs Jets 8-2

vs Dolphins 8-2

vs Bills 8-2

A Jetset legyűrték a héten egy izgalmas, döntetlen körüli meccsen egy jobb utolsó negyednek köszönhetően, most pedig a TNF-en fogadhatják az elmúlt két hétben gyenge ellenfelek ellen önbizalmat szerző Delfineket. Múlt héten olyan jól beletaláltam, szóval a mostani spread (Patriots 7,5) ellen is érdemes lehet fogadni. Eddig kétszer kezdtek Bradyvel 6-0-val (2004, 2007), mindkétszer Super Bowlt játszottak utána.

 

2. (2.) Green Bay Packers

Bradyéknek köszönhetően hetedik hét után a Packers defense a liga élén találta magát engedett pontokban (16,8/meccs). #byeweekmakesusbetter

 

3. (3.) Cincinnati Bengals

A Steelers engedte eddig a második legtöbb TD-t tight endeknek, Eifert pedig bomba formában. Heti boldom: Eifert 3 TD, 100+ yd. #fantasyalert

 

4. (5.) Carolina Panthers

22 éves volt a héten a Panthers franchise, a születésnapi tortára hatmeccses veretlenségi szériát tudtak feltenni a gyertyák mellé. Tudtátok, hogy a Panthers első idényében elért 7-9, a legjobb első szezon volt, amit egy franchise produkált (a Super Bowl érában)?

camnewtonpostgame

A sok ünnepelni valóra tekintettel majdnem sikerült jól felöltözni a sajtótájékoztatóra.

5. (4.) Denver Broncos

… és akkor a veretlenek végre elkezdenek egymás ellen is játszani. Nem túl sűrűn történik meg az idény ezen szakaszában, hogy két legalább 6-0-val álló csapat játsszon egymás ellen, ez lesz ugyanis mindössze a negyedik ilyen meccs. A legutolsóra talán még emlékeznek néhányan: 2007, Colts (7-0) – Patriots (8-0) 20-24.

 

6. (6.) Arizona Cardinals


Állatkert rovat: Az igazi méhészborz

 

7. (-)New York Giants

Csak, hogy legyen valami változatosság is, és a Cowboys elleni győzelem ebben a csoportban úgyis kettőt ér. A héten pedig szurkolhatnak a Seahawksnak.

 

8. (8.) Indianapolis Colts

Ahogy ez a sorsolás kinéz (@CAR, DEN, bye, @ATL) egészen simán lehet ebből a 11. hét utánra 3-7. De nem is ez lesz a botrány, hanem, ha még ezzel is vezetni fogják a csoportot. Tavaly fogadtam Jaguars csoportgyőzelemre, idén kellett volna…

 

Wild Card

 

9. (9.) New York Jets

Kikaptak, de ettől még a contender státusz egyelőre nem változott. A héten a Raiders ellen az a tét, hogy ez így is maradjon. Az Oakland elleni meccset követően ugyanis a sorsolásuk a könnyű részhez ér (JAX, BUF, @HOU) így a szezon harmadik harmadában még lőtávolon belül lehetnek a New Englandhez képest.

 

10. (10.) Atlanta Falcons

Majdnem sikerült lábon lőniük magukat, de csak majdnem, Mettenberger két jókor dobott ritka csúnya interceptionnel sokat segített. Örüljön aki nem látta. 10 pont a Titans ellen? Muhaha, avagy a Skins elleni meccset követően újra a védelem nyert meccset. A Titans teljesen képtelen volt bármennyit is haladni, a TD-jük is úgy született, hogy lekapták Ryan egyik passzát a Falcons térfelének közepén, és Mettenberger egyik passza véletlenül jó helyre szállt. Mellékesen Julio Jones is bekerült a “TD-t szereztem, de az NFL szerint mégse” körbe, egyelőre ez az elkapás-nem elkapás az év drámája az NFL számára. Végre nem veri arcon senki az asszonyt, hónapok óta alig füvezett valaki, erre itt hadakoznak a saját szabálykönyvükkel.

 

11. (11.) Pittsburgh Steelers

Fogadják a veretlen Bengalst, Big Ben nélkül esélyük se lenne, ha tényleg játszani fog – jelen állás szerint igen – vele is véleményes. Megtekinthetitek velünk és a steelers.huval a Kandallóban!

 

12. (12.) Minnesota Vikings

Egyelőre övék a hely, végre nyertek egyet idegenben is, de erre a helyre még sok jelentkező lesz egy-két hét múlva. Az egyaránt éledező és könnyűnek nevezhető sorsolással rendelkező Saints és Rams, a szezon második felében mindig erős Seahawks.

A hét elkapása viszont most a nevükhöz fűződik, bemutatja Stefon Diggs:

 

1/1 Houston Texans

Alapvetően nem akartam cserélni, de az alábbi statisztika alapján muszáj:

dolphinstexans

305 vs -2. Káosz a támadóknál, káosz a védőknél, és káosz a vezetésben is, ha már a főedző nem rúghatja ki azt a játékosát akkor amikor az megérdemelné. Végül csak lapátra tették Mallettet, ettől legalább rosszabbak nem lesznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!