Connect with us

Hír

Az NFL legjobb guardja marad Baltimore-ban

Marshal Yanda marad Holló, az új szerződése a 2019-es szezon végéig szól. Pontos számot még nem tudni, de Ian Rapoport szerint a négy éves szerződés közel 32 millió dollárt fog érni, amiből 17.8 millió garantált és 9 millió az aláírási bónusz.

yanda

A 31 éves játékos most lépett szerződése utolsó évébe, az idei szezonban 8.45 millió dollárt keres. Ezt kiegészítve a hosszabbítás várható pénztartalmával, körülbelül 8,1 millió dollárt fog keresni évente, ami Logan Mankins után a második legmagasabb kereset guard poszton. Nem mellesleg pedig a harmadik szerződés, amit a Ravensszel kötött és ha tehetné, Baltimore-ból vonulna vissza:

 

“A családom és én is nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen elképesztő szervezetnél maradhatunk. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy sikerült megállapodni a hosszabbításról. Remélhetőleg Hollóként fejezem be a pályafutásomat.”

De visszatérve Yandára, az egykori harmadik körös játékos tavaly bekerült az Al Pro keretbe és az utóbbi négy év mindegyikében Pro Bowler volt. A PFF szerint a tavalyi év során ő nyújtotta a legjobb teljesítményt guard poszton, ráadásul elképesztő fölénnyel. Nem kérdés, hogy az akár tackle-ként is bevethető játékos kezében jó helyen lesznek azok a milliók.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!