Connect with us

Összefoglaló

Bírói segítséggel nyert a Seahawks

A Seattle Seahawks és a Detroit Lions játszotta a 4. hét záró mérkőzését, ahol 13-10 arányban győzött a hazai csapat. Drámai körülmények között. Nevetséges körülmények között. A Seahawks robog a rájátszás felé, mert vannak annyira jók, hogy ha csúnyán (bírói segítséggel) is, de behúzzák a mérkőzéseket, Detroitban pedig kesereghetnek, mint mindig. De nem fogok bírózni, mert semmit nem ér már, inkább nézzük, mit tanultunk a mérkőzésből?

fumbli

 

Teryl Austin egy zseni! Nincs Suh, nincs Mosley, Levy, Fairley, egymás után sérülnek meg a defense játékosok és mégis, meccsről meccsre jobb az egység. 13 pontot tartották a Seahawks támadóit, megölték a futást, hatszor sackelték Wilsont, kierőszakoltak három fumble-t és egyet vissza is vittek TD-re. Nagyon félő, hogy szerepeljen bármilyen rosszul is a csapat, Austint nagyon hamar elhívják főedzőnek valahová.

 

A Seahawksnak nincs támadójátéka, csak Wilsona. Mondom ezt úgy, hogy két labdát is elhagyott. A támadófal borzalmas, az elkapók középszerűek, Graham csak útban van, a futójáték kuka, de Wilson kiszabadul, Wilson szalad, Wilson passzol és mindig lesz valami. Szerencse vagy nem, mindenki döntse el magában, az tény, előre megtervezett koreográfia nem nagyon van. De működik és Wilson minden dollárt megérdemel. Nélküle a csapat sehol nem lenne.

 

Kam Chancellor egy állat! Komment nélkül:

 

Lombardi még mindig hülye játékokat hív. Várható volt, hogy nem lesz nagy változás a playhívásokban, talán egy fokkal jobbak voltak, mint eddig, de azért összességében elég szomorú (egy szaros field goal). Nem értem, miért próbálkozunk ilyen ritkán hosszú passzokkal, legalább egy kicsit tágítani kellene a pálya közepén lévő tereket, úgy nehéz, ha mindenki ott tömörül.

 

Megatron talán már túl van a zeniten, rajta ment el a meccs. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Remek támadósorozat, a csapat a red zone-ban, megcsinálják a 1st downt, de Megatron megpróbál TD-t szerezni. Most haragudunk rá, mert megpróbálta? Mert elhagyta a labdát? Igen, okosabb lett volna lemenni. De nincs rá garancia, hogy TD-t szerez utána a csapat, de akkor legalább döntetlen. Persze, ha sikerül, akkor nagy eséllyel meg lett volna a meccs. Borzalmasan kellemetlen, frusztráló, de hát ez van. Bár, amiért KJ Wright kiütötte a labdát az end zone-ban, szabálytalanságot kellett volna fújni és visszadni a labdát a Detroitnak és 1st down. De ezen már végkép nem idegesítem magam, már hozzászoktam.

 

 

A Seahawks most már mehet a csoportgyőzelemért. A támadósoruk borzalmas, de a Chancellor vezette védelem megint karcol (MEKKORA PLAYT CSINÁLT, MEG KELL FIZETNI!!!), bár a most hétvégi Bengals elleni rangadó ennél vélhetőleg sokkal nehezebb lesz. A Cardinals lőtávon belül van, a sorsolásuk nem nehezebb, a kiemelés húzós, de a rájátszás biztosnak tűnik. Viszont el lehet gondolkodni azon, hogy mi a fenét csináljanak Grahammel, aki pont olyan, mint ahogy az egész offseason folyamán mondtam: pocsék és haszontalan. Wilson bármelyik random tight endet szívesebben keresi, de cserébe legalább Unger nagyon hiányzik.

 

A Lionst pedig nagyon sajnálom és sajnálnám akkor is, ha nem nekik szurkolnék. Így kikapni a legrosszabb, amit el lehet képzelni (tiszta Dallas). Ezzel a győzelemmel elindulhatott volna a szekér, a Cardinals nem tűnt a hétvégén olyan legyőzhetetlennek. Talán most, hogy gyakorlatilag minden mindegy alapon játszhat az offense, végre lesz valami pozitívum. Tényleg, az örök optimista szól belőlem, de ha a csapat legyőzi a Cardinalst, akkor utána már csak a két Packers elleni mérkőzés nem lesz nyerhető a detroitiak számára. Egy 9-7, vagy akár 10-6 is összejöhet, de ezt már tényleg csak azért írom, mert boldogabb vagyok a gondolattól, egyáltalán nem kell komolyan venni, realitása nem sok van. Ettől függetlenül most először nem haragszok a csapatra, mert ez már tényleg a semmi nem jön össze kategória. Ennél már csak jobb lehet! Remélem…

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!