Connect with us

Hír

Egy csapat két meccset is játszhatna Londonban

Most hétvégén, a Detroit Lions – Kansas City Chiefs mérkőzés lesz a harmadik találkozó, amit idén Londonban, az International Series keretein belül rendeznek meg. Az NFL Media munkatársa, Albert Breer szerint az NFL fontolgatja a lehetőséget, hogy egy évben egy csapat kétszer is pályára léphessen Angliában.

London

 

8 éve működik az International Series és a protokoll az,  hogy a Londonban pályára lépő csapatoknak a meccs utáni hétre időzítették a bye weeket, hisz az időeltolódás, a csak kvázi hazai pálya elég nagy megterhelést és hátrányt jelent egy-egy csapatnak. Nyilván, két hazai meccs elvesztését egyik csapat sem szívesen vállalná be és az is idén először fordult elő, hogy egymásutáni két héten rendeznek mérkőzést (Bills-Jaguars és Lions-Chiefs). A terv ennek apropóján az lenne, hogy az a csapat, amely két meccset játszik Londonban, azt gyors egymásutánban tudja le úgy, hogy az egyik meccsen vendégként, a másikon pedig házigazdaként lépne pályára.

 

Az NFL célja továbbra is a terjeszkedés, és úgy szeretnék meghozni a britek étvágyát, hogy gyakorlatilag kapnak egy csapatot két hétre. Az ötletben lenne is ráció, különösen, ha idővel komolyan gondolják a londoni franchise alapítását. Egyébként jelenleg egy csapat van csak, aki érvényes szerződéssel rendelkezik 2016-ra és biztosan pályára lép Londonban: a Jacksonville Jaguars.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!