Connect with us

Hír

Fred Jackson balesetet szenvedett

A Seattle Seahawks futója, Fred Jackson autóbalesetet szenvedett, egyes riportok szerint versenyzett a csapattársaival.

fred jackson

“Köszönöm mindenkinek, hogy aggódott értem. Elveszítettem az uralmat az autó felett. A csapattársaim, beleértve Marshawn Lynchet is megálltak, hogy megnézzék, minden rendben van-e. Nem versenyeztünk” – írta a twitteren a játékos.

 

Jackson épp az edzésről tartott hazafelé, amikor elveszítette a fekete Chevy Corvette-je fölött az uralmat és nekiment egy stoptáblának. A kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy jól van, majd megérkeztek a csapat személyzetise és visszament a Seahwaks létesítményébe.

 

A rendőrség megerősítette, hogy tényleg nem volt szó semmilyen versenyről. Jackson egyedül volt a járműben, az incidens egy hosszú egyenes utáni enyhe kanyarban történt. A kocsi enyhe károkat szenvedett, elvontatták, de hogy mi okozta a balesetet, eddig még nem tudni.

fred jackson 2

 

Jackson seattle-i karrierje egyelőre nem úgy megy, ahogy várták. Az egykori Bills játékos eddig egyetlen mérkőzésen sem kezdett, még Lynch sérülése után sem. Eddig mindössze 10 futása van 52 yardért, 12 elkapása 110 yardért, valamint elkapott TD és egy elveszített fumble került a neve mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!