Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #10

PR

Háhh, végre tudok változásokat eszközölni, lesz egy-két meglepetés, és a változatosság kedvéért új 1/1 is van.

 

1. (1.) New England Patriots

saintsbrady

 

A változások természetesen nem itt kezdődnek, bár most erősen rezgett a léc. Saját 20-ason, másfél perccel a vége előtt, időkérés nélkül 4&10, de megoldották, aztán Gostkowski is az 54 yardos gólt (fun fact: Gostkowski az egyetlen rugó idén aki még 100%-os, mind az XP-k, mind a FG-k terén), így megmaradt a clean sheet. Az, hogy Brady mekkora formában van a fenti ábra szemlélteti, a többieknek a Saints D ellen kell játszani, hogy együtt olyan jók legyenek, mint ő. Ugyanakkor a támadófalból eltűnt a rutin, nincs már Dion Lewis, nincs már Edelman, most kicsit kétlem, hogy sikerülne a veretlen alapszakasz.

 

2. (3.) Carolina Panthers

 

Greg Olsen. A tight end, aki kaphatna több figyelmet is.

 

3. (5.) Arizona Cardinals

 

39 szerzett pont. A Seahawks ellen. A CenturyLink Fielden. Őrült szezon ez. Nekik nem annyira, az összes komoly meccsüket hazai pályán játszhatják a továbbiakban (CIN, MIN, GB, SEA), egyre közelebb a bye week.

 

4. (2.) Cincinnati Bengals

 

yatesbengals

PrimeTime Andy visszatért, avagy a Yates vezette Texans ellen nincs ellenszer, a Hoyer-sérülése miatt pályára kerülő csere QB ugyanis utolsó 4 győzelme közül hármat is a Bengals ellen szerzett. Jó, az se segített, hogy Eifert, Green és a többiek inkább droppoltak, mint elkaptak, de Dalton is egyik homályt dobta a másik után. Ez a visszatérés nem a legjobbkor jött, mert a héten SNF-t játszanak Arizonában.

 

5. (9.) Minnesota Vikings

 

Amikor 2009-ben utoljára megnyerték a csoportot, még Brett Favre-nak hívták az irányítójukat, és utoljára 2009-ben volt 5-meccses győzelmi sorozatuk. Azóta viszont 1-9-1-et játszottak a Packers ellen, de most itt az esély a szépítésre, és a Packers leszakítására. A Vikings egyszerű recepttel dolgozik, de az idei káoszban ez egyelőre sikeresnek tűnik. Végy egy jó defense-t, egy annál is jobb speciel teamet, ha már van egy Petersonod, akkor tömd ki labdával, a másodéves irányítódtól pedig ne várd el, hogy megnyerje a meccset, de azt igen, hogy ne veszítse el. #beatgreenbay

 

6. (4.) Denver Broncos

manninglufi

 

7. (7.) New York Giants

 

A Seahawks az 5 veresége során mindig vezetett valamikor a 4. negyedben. Piha, a Giants jobbat tud. Ők az 5 vesztes meccs közül 4-ben vezettek az utolsó 2 percben!!

 

8. (8.) Indianapolis Colts

 

Egy kopasz(odó) 40 éves jövőre foci EB-n játszhat. Egy kopasz 40 éves vajon elviszi-e a csapatát egy rájátszás meccsig?

 

Wild Card

 

9. (6.) Green Bay Packers

 

(Palik Lacisan) Hová tűnt Randall Cobb?? Hová tűnt a Cobb-Rodgers kapcsolat?? Hová tűnt az offense??

 

10. (-) Pittsburgh Steelers

 

Jó, én kérek elnézést, még egy sérült Roetlisbergerrel is itt a helyük. Most van két hete gyógyulni, aztán irány Seattle.

 

11. (-) Buffalo Bills

 

A Jets épp elvesztette a bizalmam, a Raiders is átmenetileg, a Bills viszont néhány hét kihagyás után újra életképesnek tűnik. Ez egészen addig így is maradhat, amíg Tyrod Taylor egyrészt egészséges, másrészt nem bíznak rá túl sokat. Kicsit kár, hogy pont a Pats ellen lépnek pályára idegenben MNF-on, de ők az utolsó csapat akik meg tudták verni Bradyéket.

 

12. (-) Chicago Bears

 

Ezzel most biztos kicsapom a biztosítékot, de meghúztam a váratlant, mint Storck Kleinheislerrel. Nem a két meccs hátrány indokolta ezt, hanem egyrészt a saját formájuk (4-2 október kezdete, avagy Cutler visszatérése óta), másrészt a jelenleg Wild Card helyen álló Packers és Falcons kilátástalansága. Továbbá meguntam mentegetni a Falconst, majd ha virítanak valamit a héten a Colts ellen, akkor visszakerülhetnek.

 

1/1 Cleveland Browns

manziel

Múlt héten milyen jól kigondoltam, hogy a Jags természetesen nyer, de a Lions majd valahogy csak kikap a Lambeau-n, és meglesz az 1/1 jelöltem, akik majd a Raiders ellen emelkedő pályára állhatnak, de a Detroit nem átallott nyerni idegenben, így új jelöltet kellett keresni. A Cowboyst is szívesen jelöltem volna, mert ez a 7/7 vereség a csere irányítókkal lassan már idelökte volna őket, de még megvárom, hogy Romoval mire lesznek képesek. Addig is maradok a Brownsnál, felkészül a Titans, a Ravens és a Chargers. #inmanzielwetrust

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!