Connect with us

Hír

A Redskins pornóval védi meg a nevét

Akik hallgatják a podcastjeinket, bizonyára tudják, hogy Jimboy párszor”kuplerájnak” hívta a fővárosi franchise-t az ott uralkodó körülmények miatt. Úgy tűnik, hogy a tulajdonostól, Dan Snydertől sem idegen a gondolat, ugyanis pornó oldalakkal érvel a Redskins márkanév mellett.

redskins

 

Mint tudjuk, az őslakos amerikaiknak derogál a Redskins csapat neve. Ennek okán a bíróság megszüntette a Washington Redskins, mint márka kereskedelmi jogait, tehát az használhatja a nevet és a logót legálisan, aki csak akarja. Az utóbbi 18 hónapban ez ellen Snyderék többször is felszólaltak, most épp a következőkkel érveltek:

 

“A Szabadalmi hivatal számtalan olyan márkát regisztrált, ami a csapat (Redskins) hite szerint rasszista, nőgyűlölő, vulgáris, vagy egyéb módon sértő.”

 

Példának olyan regisztrált márkaneveket hoznak fel, ami szabad fordításban körülbelül úgy hangzanak, mint “Veszélyes Negró pólók”, “Törpeember-óvszer és felfújható szexbaba”, “Buta szőke sör”, “Marihuána eladó”, “Kapitalisták sz*pjanak szamárf*szt”, “Mocskos k*va öltöztető cég” vagy a “Retarpédia”. És persze a pornók, mint a TeensDoPorn.com, MilfsDoPorn.com, Thug Porn, amit aligha kell fordítani. 

south

 

A Redskins szóvivő megjegyezték, hogy 1870 óta több, mint 3 millió márkanév került bejegyzésre, és ezek közül egyet sem találtak, amit amiatt vontak vissza, mert sértő. A washingtoniak szerint a Redskins név egy tradíciót, a szenvedélyt és a tiszteletet reprezentálja, ami az őslakos amerikaiak előtt tiszteleg. Dan Snyder ennél fogva leszögezte, soha nem változtatja meg a csapat nevét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!