Connect with us

Hír

Fitzpatrick üzeni, nincs gondja a szexszel

Rex Ryan, a Bills jelenlegi és a Jets volt vezetőedzője mostanában nagyon jó kedvében van, korábbi trollkodásairól mi is beszámoltunk (ITT). Most épp a New Yorki csapat kezdő irányítójára, Ryan Fitzpatrickra tett nem épp szakmai megjegyzéseket.

 

“Most, ami csalódást okozott a számomra, az a szakáll. Úgy értem, úgy nézel rá (Fitzpatrickre), hogy ‘most ez komoly?’. Szóval, nem valami jóképű srác”.

ryan-fitzpatrick-083115-getty-ftrjpg_1umkxr1zq8nj11c23ccqudo9px

 

A Jets irányítója erre csak annyit válaszolt, hogy van 5 gyereke, tehát csak tudhat valamit. Ezzel kapcsolatban mi inkább nem foglalnánk állást, ám az elvitathatatlan, hogy a volt harvardi irányító idén remekül játszik és nagyrészt neki köszönhetően a Jets igen komoly playoff esélyessé lépett elő. Persze nem Tom Brady vagy Cam Newton szintű magasságokban szárnyal, de eddigi játékára nem nagyon lehetett panasz.

 

A szezon folyamán eddig 13 TD mellé 7 INT társul, ami nem kimagasló, de egy szolid, konzisztens és megbízható játék párosul mellé. Futásokkal is rendre veszélyeztet 32 éves létére és még azt sem lehet állítani, hogy pusztán a játékot menedzseli, rendre saját erőből képes meccseket hozni. Ám ami a legbeszédesebb, hogy láttuk a Jetset játszani Geno Smith-szel, láttuk a Houston Texanst Ryan Mallett-tel, és nem ők az egyetlenek, akik vélhetőleg nagyon szívesen beruháznának egy Fitzpatrickre, szakállastól, mindenestől.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!