Connect with us

Hír

Ndamukong Suh: “Nem mindenki elég jó ahhoz, hogy velem játsszon”

Ndamukong Suh, a Miami Dolphins védője a New York Jets elleni mérkőzés előtt közölte a csapattársaival, hogy sokan nem ütik meg azt a szintet, hogy vele játszhassanak. Továbbá kritizálta az edzőket, valamint az eddig használt sémákat és technikákat is, tudjuk meg Ian Rapoporttól.

 

suh dol

 

“Én viszem a hátamon ezt a védelmet, én itt leszek a következő öt évben, de nincs garancia arra, hogy ti is. Csak egy maréknyian elég jók közületek ahhoz, hogy velem játsszatok ” – mondta állítólag Suh. Hozzátette, hogy mindenkinek jobban kell teljesíteni, majd felszólította a társaságot: “Kövessetek!

 

Állítólag a monológot vegyesen fogadták a többiek. Volt, aki egyetértett vele és úgy gondolta, egy vezérnek így kell viselkednie, míg mások nem értettek egyet az üzenettel. Ám itt még nincs vége a történetnek, ugyanis a Rapoport riport után Suh az instagramjára olyan üzeneteket tett ki, hogy “Az interneten bármi lehetsz. Furcsa, hogy sokan azt választják, hogy hülyék lesznek”, vagy “Amint elkezdesz vitatkozni egy ostoba emberrel, máris vesztettél”.

 

Suh egy 6 éves, 114 millió dolláros szerződéssel rendelkezik, ami a 2017-es szezon végéig garantált összegeket tartalmaz, így elég nehéz lenne tőle megszabadulni. Ráadásul nemcsak verbális gondok vannak vele, hanem a pályán is voltak korábban olyan megmozdulásai, ahol önállósította magát (mert szerinte nem volt jó a játékhívás), aminek következtében komoly problémát okozott a csapattársainak. Másrészt viszont el kell ismerni, hogy valamilyen szinten igaza van. Suh jelenleg a 4. legjobb belső védőfalember, csak J.J. Watt, Linval Joseph és Aaron Donald kapott nála jobb értékelést a PFF-től. Csapattársai a DT poszton, Earl Mitchell, Jordan Phillips és C.J. Mosley a 88., a 92. és a 102. legjobb belső falember teljesítményt nyújtják, ami a pocsék kategóriának felel felel meg, de a pass rusherek közül is egyedül Oliver Vernon üti meg a jó szintet. Rajtuk kívül egyedül safety Reshad Jones (7.) van posztja legjobb 10 játékosa között (bár Vernon a 11.), a többiek mind átlag alatt teljesítenek a PFF osztályozásai alapján.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!