Connect with us

Hír

A Dallas kérje vissza Dez Bryant 70 millióját

Josh Norman szerint, aki idén a liga talán legjobban teljesítő cornerbackje, a Dallas Cowboysnak vissza kellene kérnie a Dez Bryantnek adott 70 millió dollárt (legalábbis a szerződése kitöltése esetén ennyi járna neki). Tette a kijelentést azután, hogy a Panthers sima győzelme során a klasszis elkapónak csak két elkapásra és 26 yardra futotta. Ebben nyilvánvalóan szerepe van Normannek is, de ennél azért kicsit bonyolultabb a kép.

Nov 26, 2015; Arlington, TX, USA; Carolina Panthers cornerback Josh Norman (24) talks with Dallas Cowboys wide receiver Dez Bryant (88) after an interception during the first quarter of a NFL game on Thanksgiving at AT&T Stadium. Mandatory Credit: Tim Heitman-USA TODAY Sports

 

Bryant idén 23 elkapásnál, 280 yardnál és 2 TD-nél 6 meccs után és ha ilyen ütemben folytatja, ez lesz karrierje messze legrosszabb éve. Idén mindössze egyszer sikerült 100 yard fölé mennie, két touchdownja a tavalyi 16-hoz képest semmi, bár azért hozzá kell tenni, hogy lábtörése után még nem teljesen 100%-os, illetve Tony Romo csak másfél meccsen passzolhatott neki, Brandon Weedennel és Matt Cassellel kellett beérnie. Ugyanakkor a kevésbé jó irányítók mellett is ki lehet teljesedni. A legjobb példa erre DeAndre Hopkins, aki Brian Hoyerrel, Ryan Mallettel vagy ép T.J. Yates-szel hoz űr számokat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!