Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #12

PR

 

Az első bye week mentes hetet követően maradt 5 kör, kezdődhet a versenyfutás a playoffért/bye weekért/hazai pálya előnyéért. Az 1/1 sorozatunk pedig az NFL első kick sixével szakadt meg.

 

1. (2.) Carolina Panthers

 

panthers_week12

 

2. (1.) New England Patriots

 

Tippmix-betyárok szevasztok. Fogadják az Eaglest hazai pályán,  és hogy ne 30 pontos favoritok legyenek, trükkösen elvesztik előző héten a veretlenségüket, és még Gronknak is, hogy-hogy nem, pont azt az 1 meccset kell kihagynia (remélhetőleg). 9,5 pont a spreadből azért még így is maradt.

 

 

3. (3.) Arizona Cardinals

 

Közhelyszótár, Örök igazságok fejezet: A jó csapatok rossz játékkal is képesek meccset nyerni.

 

4. (4.) Denver Broncos

 

broncos_week12

 

5. (5.) Cincinnati Bengals

 

Közhelyszótár, Függelékek: Van, hogy a kötelezőket tényleg könnyű behúzni. A Mikulás pedig clevelandi túrát hoz a puttonyában. #lifeiseasy

 

6. (9.) Minnesota Vikings

 

A győzelem receptje: ne engedd Teddyt passzolni, fusson csak AP. 6 meccsen passzolt idén 200 yardnál kevesebbet Bridgewater, a Vikes mérlege ezeken a meccseken 6-0. A maradék meccsek között egyetlen könnyű sincs, szerencséjük, hogy a Packers Falcons-módba kapcsolt.

 

7. (7.) Indianapolis Colts

 

Hasselbeckkel hasítanak a csikók, de most irány Pittsburgh, ott azért már nehezebb lesz megőrizni a QB eddig makulátlan mérlegét.

 

8. (-) Washington Redskins

 

Egyelőre úgy tűnik, hogy elég lesz a 8-8 is a csoportgyőzelemhez. Ahhoz pedig csak a hazai meccseket kell nyerni, Cousins pedig Washingtonban játszva franchise irányítónak tűnik.

 

Wild Card

 

9. (11.)  Kansas City Chiefs

 

Szép csöndben 1-5-ről pozitívba fordult a mérleg, és a hátralévő sorsolás (@OAK, SD, @BAL, CLE, OAK) annyira barátságos, a játék pedig egyszerűségében is annyira masszív, hogy ezt a playoffot csak ők szúrhatják el, de a Raiderst ehhez most meg kell verni.

 

10. (12.) Seattle Seahawks

 

Derell Bevell a bye week alatt megtalálta a playbook eddig elrejtett, spread-formációkra vonatkozó részeit. Eredmény: sorrendben 32, 29, 39 felpakolt pont a táblára, Wilsontól pedig 9 TD, 1 INT ezeken a meccseken. A seattle-i offense létezik!

 

11. (10.) Pittsburgh Steelers

 

steelers_week12

 

12. (6.) Green Bay Packers

 

Néhány hét késéssel, de nagy lendülettel követik az Atlantát, és most ahhoz a Detroithoz látogatnak, akiktől még hazai pályán is kikaptak. Vereség esetén egész sok (CHI, TB, DET) jelentkező lesz még erre a helyre.

 

1/1 Cleveland Browns

 

browns_week12

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!