Connect with us

Hír

A gyökér Carolinában

Cortland Finneganról már korábban irtunk egy jó kis portrétaki nem ismeri az utóbbi évek egyik legaljasabb játékosát, annak mindenképp ajánljuk. Különösen azért, mert a Ramsben, a Titansben és a Dolphinsban megfordult cornerback vasárnap visszatérhet a ligába.

finnegan-cortland-retires-andrejohnson

 

Finnegan soha nem volt az a szégyellős fajta, a fentebb linkelt portréból kiderül, hogy mennyire. Épp ezért tűnik elsőre kockázatos lépésnek a Panthers menedzsmentjétől a leigazolása, hisz az eddigiek alapján egy nagyon jól összerakott és összeszokott társaság benyomását kelti a csapat, a legkevésbé sem hiányzik az öltözőn belüli bomlasztás. Bár, azért halkan illik megjegyezni, hogy Josh Norman, a csapat másik cornere sem riad vissza a trash talktól, a Dallas ellen a rengeteg pofázásért már zászlót is dobtak rá. Tehát valamilyen szinten ez nyilván kezelhető, és Ron Rivera is ezen az álláspontra jutott, miután utánajárt a játékosnak.

 

Rivera elmondása szerint rengeteg emberrel beszéltek Finnegan leigazolása előtt, és összességében azt találták, hogy “néhány dolgot nyilvánvalóan felfújtak”. Végülis ő és a GM Dave Gettleman arra jutottak, hogy abszolút tudják kezelni a játékost, és nem tartanak attól, hogy bármilyen módon is bomlasztaná az öltözőt. Sőt, kiemeltek, hogy kifejezetten hálás a lehetőségért.

 

Nem biztos, hogy rosszul jár vele a Panthers. Szebb napjain egészen a Pro Bowlig vitte, és ha a provokáláson kívül a játékra figyelt volna, egész szép kis karrierje lehetett volna. A Carolina front7-je hihetetlenül jó, láthattuk, hogy az eddig az Eaglesben borzasztóan játszó Kurt Coleman is hogy megtáltosodott.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!