Connect with us

Minden ami NFL

A legnézhetetlenebb csapatok

A podcastünkban beszéltünk már erről hetekkel ezelőtt, de ott teljesen szubjektív listákat állítottunk össze, a Wall Street Journal azonban számokkal alátámasztva mondta meg, hogy melyek a legkevésbé nézhető csapatok az NFL-ben.

 

usatsi_8982034_153192880_lowres

 

Úgy gondolják, hogy például az interceptionök vagy a beszedett sackek nem relevánsak ilyen lista felállításánál, mert ezeket élvezet nézni – az ellenfél szurkolóinak legalább. Átlagnézőknek ezek szép játékok és pozitív hangulatot válthat ki belőlük. Ellenben a büntetések, a rossz challenge-ek vagy a 0 yardos futások láttán nem éreznek semmit, csupán unatkoznak.

 

Nyolc mutatót vettek alapul, ezek a következők: átlagos passzhosszúság (fordított sorrendben), nagy játékok száma (fordított sorrendben), büntetések miatt visszahívott nagy játékok, 0 yardos futások száma, snap előtti büntetések, fair catch-ek, elejtett labdák, rossz edzői challenge-ek. Ezen mutatók rangsorában elért helyezéseket átlagolták, így jött ki  következő lista:

 

OG-AG279_NFL120_G_20151208190424.0

 

Számunkra nagy meglepetést okozott, hogy a Panthers felkerült a listára, hiszen őket mi kifejezetten szívesen nézzük és feltételezhetően a csapat szurkolói sem panaszkodnak az eddigi veretlen szezon miatt. Ők a sok elejtett labda és 0 yardos futás miatt kerültek be a top10-be, előbbi érthető a borzalmas WR állomány miatt. Kis meglepetés még a Jets számunkra, nekünk nem fájdalmas őket néznünk, főleg ha épp a támadósor is jó formában van.

 

Ti kit vennétek le és kit tennétek fel a listára?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!