Connect with us

Hír

Aaron Hernandeznél házi készítésű kést találtak

Úgy fest Aaron Hernandez képtelen arra, hogy távol tartsa magát a bajtól. Az egykori New England Patriots játékos cellájában egy ellenőrzés során házi készítésű kést találtak, alig pár hónappal azután, hogy harmadszor is börtönbunyóba keveredett. Az eset után egy elkülönített cellába helyezték át.

 

Former New England Patriots football tight end Aaron Hernandez stands during a bail hearing in Fall River Superior Court Thursday, June 27, 2013 in Fall River, Mass. Hernandez, charged with murdering Odin Lloyd, a 27-year-old semi-pro football player, was denied bail. (AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald, Pool)

 

Hernandez a 2010-es draft 4. körében került a Patriotshoz és Rob Gronkowskival párban a liga legütősebb tandemét alkották. 2011-ben ketten együtt 169 elkapást, 2237 yardot és 24 TD-t pakoltak fel a táblára. A Patriots nem is vacakolt, a 2012-es szezon után egy 5 éves 40 millió dolláros szerződést kínált a játékosnak 12,5 millió dollár aláírási bónusszal, ami akkor a legnagyobb volt, amit TE valaha is kapott.

 

Ennek ellenére Hernandez úgy döntött, hogy a nyugis és gazdag élet, a sztárság helyett inkább lövöldözni kezd, a jelenleg 25 éves játékos éppen életfogytiglanig tartó börtönbüntetését tölti, a feltételes szabadlábra helyezés esélye nélkül Odin Lloyd és két másik ember meggyilkolásáért.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!