Connect with us

Beharangozó

Csalódottak csatája

A rájátszás szempontjából tét nélküli mérkőzést játszik egymással a Lions és a Saints hétfő este, legjobb esetben is a draft pozíciók javításáról szólhat a mérkőzés. Én viszont ebben nem hiszek, úgyhogy rengeteg hibával tarkított, sok pontos és érdekes meccsre van kilátás. Legalábbis remélem, ugyanis én fel fogok kelni és megnézem a meccset.

Lions-saints

 

A Saintsnek nagyon nem jött be az újjáépítés és a Jimmy Graham trade-ből is sikerült rosszabbul kijönniük, mint a Seahawks, pedig azt nehéz. A csapat a viszonylag könnyű sorsolás ellenére sem tudott haladni, a védelem történelmi mélységekben van, Rob Ryant szezon közben ki is vágták és Sean Paytonnak is erre esélye. Nem, mintha Payton elfelejtett volna edzősködni, véleményem szerint top10-es, kapkodni fognak utána az olyan csapatok, mint mondjuk a Dolphins vagy a Titans. De kell a változás, Andy Reidnek is bejött a KC-ben és valamilyen szinten talán az Eaglesnek is, bár ezzel lehet vitatkozni. Persze ehhez az is kellene, hogy még egy teljesen vállalhatatlan szezont produkáljanak, ehhez pedig veszíteni kellene a Lions ellen, hogy akár egy korai pickel egy project irányítót is behúzzanak, hogy Brees mögött még edződhessen. Egyébként Sean Paytont a Lionsszel is össze-össze boronáljánk, elég erős a Lionsnél a Saints vonal (az a nyomorult Joe Lombardi is onnan jött). Ennek mondjuk kifejezetten tudnék örülni, ugyanis Detroitban is elférne az új vezetőedző.

 

A Lions tavaly 5-1-es csoporton belüli mérleggel és 11-5-ös mérleggel jutott be a rájátszásba, és bár elment Suh, összességében a csapat erősödött, nem lett volna lehetetlen feladat a rájátszás. Viszont a már említett Lombardi szétbarmolt mindent, így szezon közben gyakorlatilag mindenki repült a támadóoldalról (itt az esély Paytonnak). Jim Caldwell még a posztján, őt idén csak a rájátszás menthette volna meg, de a Packers elleni szerencsétlenkedés után összeomlott a bagázs. Neki meszeltek, így a Lions előtt csak annyi van, hogy végre találjanak egy olyan rendszert, amiben Stafford működőképes. Meg ugye ők is hajtanak, vagyis hajthatnak a jobb draftpozíciókárt, bár nem bánnám, hogy ha minden hátralevő mérkőzést megnyernének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!