About the author

8 Comments

 1. 1

  Nick Saban

  Tessék ezt http://www.playoffstatus.com/nfl/nfl.html az oldalt böngészni a playoff esélyek pontos elemzéséhez

 2. 2

  katonadani

  köszi, ezt nem ismertük, hasznosnak tűnik :)

 3. 3

  vendég

  azért ne hurrogjuk már most le Sheltont.
  Danny Shelton első éve. nem nagyon vannak olyan NTk, DTk akik dominánsak pályájuk elején, nemhogy első évükben. De Shelton így is stabil kezdő 3 downos NT! akit lehet használni 3rd downál és nem kell lehozni 2 down után. az ilyen NT kincs, és ritka. nagyon kevés Dontari Poe van, és Sheltonból lehet ilyen játékos.

  Amúgy élvezetes a podcast, hallgatom minden héten, de engem személy szerint nem érdekel a fantasycsapatotok, boldotok, és az állandó pff ratingek felhozatala is idegesítő számomra (inkább több egyéni vélemény, mint irreleváns pff)
  de hajrá, csináljátok ;)

 4. 4

  katonadani

  persze, fejlődhet Shelton, szó se róla, meg említettük is, hogy nem egyedül az ő hibája, hiszen körülötte sincs senki normális
  a 3 downos NT-vel nem értek viszont egyet, mert pass rushban gyenge
  a fantasy csapatot megértem, a PFF ratingek viszont szerintem relevánsak, én adok az ő értékelésükre, ezért jó mércének tartom a legtöbb esetben :)

 5. 5

  vendeg

  Shelton sose lesz McCoy, Atkins féle ember, de egy olyan NT aki 3&10nél lefoglal középen 2 OL-arcot is arra mindig jó lesz, sőt a várható fejlődésével még nyomást is generálhat majd rendre. Erre megvan mindenre.

  PFFt megértem, meg nem is arra céloztam, h ne adj az értékelésükre, csak azzal van bajom, hogy ha vki felhoz egy véleményt, h pl Foles szar, akkor jön rá a válasz, h igen szar, pff szerint is top5 hátulról. jobban érdekelne h ti hogy látjátok Folest, mint a pff. mércének tökéletes, de sokkal többet ér ha megnézed az adott játékost meccsen/meccseken és az alapján ítéled meg az adott játékost. De én mindig is a meccsek alapján való véleménynyujtás mellett vagyok, nem stat, pff.

 6. 6

  katonadani

  persze, nézzük a játékosokat folyton, de valószínűleg nem tudnánk pontosan besorolni és megindokolni, mint az most látszott is Fitzpatrick esetében. Renningan hirtelen előrébb sorolta volna, aztán megnéztük ki lehet rosszabb nála és nem jött ki 7-8 embernél több.
  A PFF egy jó irányadó ilyen esetekben, aztán persze sokszor lehet is velük vitatkozni, például CJ2K-t bőven tartjuk azért top60 running backnek :D

 7. 7

  vendeg

  amugy ezeket a rangsorokat a pff fizetős részéről nézitek?

 8. 8

  katonadani

  igen, habár jelenleg csak a grade-ek elérhetők, a premium stats nem

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team