Connect with us

Minden ami NFL

Odell Beckham és Jarvis Landry

Hétfő este újra találkozott az LSU két egykori sztárelkapója, igaz, különböző csapatokban. Odell Beckham Jr. és Jarvis Landry ugyanis csapattársak voltak az egyetemen, testvérek, ahogy mondják, és az NFL-ben is hasonló karriert futnak be. Persze Beckham számai sokkal jobbak (azért ismerjük el, mind az irányító, mind pedig az öltözői légkör és hangulat jobb New Yorkban, mint Miamiban), azért Landryre sem lehet panasz.

 

LAndry

 

Az egyetemi karrierjük nagyon hasonlóan alakult, Landry 137 elkapásból 1809 yardot és 15 touchdownt szerzett 3 év alatt, utolsó szezonjában 77 elkapás 1193 yard és 10 TD volt a termése. Beckham összesen 143 elkapást, 2,340 yardot és 14 total TD-t szorgoskodott össze (kettő punt returnből) három év alatt, junior évében 59 elkapást, 1152 yardot és 8 TD-t produkált.

 

Az NFL-ben már egyértelműen Beckhamnek áll a zászló (atletikussága miatt első körös volt, míg Landry csak második), 176 elkapásból 2625 yard és 24 TD-eddig 25 meccsen, ami brutális teljesítmény, mind NFL rekord. Landry 173 elkapásból 1678 yarddal és 11 total TD-vel áll jelenleg (9 elkapott, 1 futott és egy punt return TD), de ő igazából csak idén lett első számú elkapó egy edzőbuktató csapatban. Persze ő is beállíthat egy rekordot: amennyiben háromnál több elkapást jegyez Beckhamnél a szezon hátralévő meccsein, akkor ő fog rendelkezni minden idők legtöbb elkapásával az első két szezon után. Valamint, bár Beckham ontja a pazarabbnál pazarabb elkapásokat, Landry is bizonyítja, hogy mindent el tud kapni:

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!