Connect with us

Hír

Peyton Manning: Ez faszság, és még sértő is!

Peyton Manning, a Denver Broncos jövőbeli Hall of Famer játékosa egy lábsérülés miatt a partvonal mellé került, a Steelers elleni mérkőzés után pedig olyan hangok ütötték fel a fejüket, hogy az ötszörös MVP játékos nem hajlandó csere pozícióban tevékenykedni. Erre reagálta azt Peyton, hogy:

 

“Ez faszság, és még sértő is. Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni”

Peyton Manning speaks during the Denver Broncos press conference announcing the signing of Manning on March 20, 2012 at Dove Valley. RJ Sangosti, The Denver Post

 

Az ügy kapcsán többen is megszólaltak, köztük Gary Kubiak vezetőedző és John Elway GM, akik megerősítették, hogy Manning soha nem mondott olyat, hogy nem vállalná el a csere pozíciót. Elmondták továbbá, hogy Manning pontosan azt teszi, amit az orvosok és a csapat mond neki, e felől ne legyen senkinek semmi kétsége. Egy Peytonhoz közelálló forrás szerint pedig Manning szeretne még idén pályára lépni, de azt csak abban az esetben, ha kellően funkcionális és egészséges tud lenni, illetve a csapat segítségére tud válni. Akár csereként is.

 

Maga az egész ügy különösen azért volt érdekes, mert Brock Osweiler utóbbi időben nyújtott második félidős teljesítménye egyre világosabban mutatja, hogy a fiatal irányító alkalmatlan arra, hogy Super Bowlba juttassa idén a csapatát, sőt, a rájátszás is elúszhat. Kifejezetten meglepő lenne, ha egy relatíve egészséges Manning nem kezdene, már csak a rutinja és az őt körülövező általános tisztelet miatt is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!