Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #16

PR

Mi továbbra sem hagyunk ki egy hetet sem, de így is elérkeztünk az utolsó Playoff Rankingig. Sok kérdés a résztvevő csapatok kilétéről nem maradt az utolsó hétre, de ez nem ok, hogy kihagyjunk egy-két ziccert.

 

1. (2.) Arizona Cardinals

PR_week16

2. (1.) Carolina Panthers

 

A másik 5 csapat, amelyek legalább 6-0-val kezdtek, azok a veretlenség elvesztését követő héten is kikaptak.

 

3. (3.) New England Patriots

 

pats_week16

4. (6.) Denver Broncos

 

broncos_week16

 

5. (4.) Cincinnati Bengals

 

Az irányítóvész továbbra is rendületlenül pusztít 2015-ben. Ezúttal McCarron sérült meg a csuklóján a Broncos elleni meccs utolsó játékában, úgy hogy még nem biztos, hogy ő fog-e kezdeni vagy sem. Keith Wenning mellé így viszont előszedték Mike Kafkát a bugyor mélyéről. (A Colts pedig reaktiválta Josh Freemant is.) Csak Tebow nem kell sehova…

 

6. (5.) Green Bay Packers

 

packers_week16

 

7. (8.) Washington Redskins

 

Az egyetlen rájátszásba jutó csapat, amelyik már teljesen tét nélkül léphet pályára az utolsó körben, ráadásul épp három meccses győzelmi sorozatot építettek fel. Igaz, hogy az idei 8 győzelmük mind (!) negatív mérleggel álló csapat ellen született, emellett kikaptak a 4-11-es Dallastól, az 5-10-es Miamitól és egyszer a 6-9-es Giantstől is. Pozitív mérlegű csapatok ellen 0-4 a mérleg 65-130-as pontaránnyal.

 

8. (7.) Houston Texans

 

Brandon Weeden éppen rájátszásba vezetett egy csapatot, ez tekintve, hogy képes volt már a Brownsnál és a Cowboysnál is megbukni, mindenképp érdemel egy nagy tapsot. A Chiefs ellen nem ők lesznek az esélyesek a történelem legkevésbé várt rájátszásmeccsén, de hazai pályán bőven nem esélytelenek a továbbjutásra.

 

Wild Card

 

9. (9.) Seattle Seahawks

 

hawks_week16

10. (-) New York Jets

 

Melyik az az egyetlen csapat idén, amelyikben a támadók minden meccsen 2 vagy annál több TD-t szereztek? Nem, nem a Cardinals. Nem is a Patriots és végképp nem a Steelers. Hanem a Jets! #fitzmagic

 

11. (11.) Kansas City Chiefs

 

A nyugodt erő.

 

12. (12.) Minnesota Vikings

 

vikes_week16

 

 1/1 Tennessee Titans

 

Veszélyben az 1/1… az ellenfél (Colts) 4. számú irányítóval kezd majd ellenük.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!