Connect with us

Hír

Rám szálltak a bírók

A Bengals linebackere, Vontaze Burfict szerint a bírók rászálltak, ezért kapott 15 yardos büntetést miatta a Bengals a Broncos elleni meccs hosszabbításában.

vontaze burfict

 

A Broncos tight endje, Virgil Green kapott el egy labdát az oldalvonal mellett, Burfict pedig megpróbálta azt kiráncigálni a támadó kezéből. A keménykedést az oldalvonal mellett is folytatta, bőven a sípszó után, majd a pályán kívül el is lökte a tight endet. Nyilván szükségtelen durvaság és szükségtelen durvaság között is van különbség, ettől függetlenül jogos volt a sárga. Persze ezzel Burfict, aki nemrég kapott 70 ezer dolláros büntetéstnem ért egyet:

 

Amikor a srác (Green) elesett, a bíró rám nézett, meglátta a mezszámomat és egyből dobta a zászlót. Ez ellen nem tehetek semmit, csak játszok tovább. A bírók egyértelműen rám szálltak, de ettől  még nem dobhatsz be ilyen hülye zászlókat.

 

A Bengals edzője, Marvin Lewis szerint sem történt semmi komoly, és ilyen téren igaza is van. De aki a sípszó után 5 másodperccel még mindig ráncigálja és lökdösi a pályán kívül a másikat,  az ne csodálkozzon.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!