Connect with us

Hír

Rex Ryan kamu sérüléssel akarta megszerezni JJ Wattot

Ki ne akarná magának a Houston Texans defensive endjét, JJ Wattot? A kétszeres év védője játékosért, aki az egyetlen az NFL történelmében két 20+ sackes szezonnal bizonyára sokan ölre mennének most is, ha lenne rá lehetőségük. Nincs ezzel másképp Rex Ryan, a Bills jelenlegi és a Jets egykori mestere. Neki annyira tetszett Watt játéka már a draft előtt, hogy még egy kamu sérülést is elterjesztett volna, csak hogy megszerezze.

 

watt draft

 

“Ember, hamarabb fogsz elkelni, mielőtt mi következnénk, szóval mondom, mit fogunk csinálni” emlékszik vissza a védő a Rex Ryannel való, draft előtti interjúra. “Közzé teszünk egy ál-sérülésről szóló közleményt, hogy van valamilyen betegséged. Nem tudom mi az, de majd megoldjuk. És ezzel jó sokat fogsz zuhanni a draft boardokon, mi meg majd elviszünk téged”.

 

JJ Watt a 2011-es draft egyik nagy ígérete volt, Rex Ryan pedig AFC döntőt játszott előtte évbsn a Jetsszel, így 1/30-ra választhatott volna a csapata. Tehátnem ártott volna tényleg valami gebasz Watt körül, akit végül a Houston Texans vitt el a 11. helyen. Persze Watt rögtön leszögezte, hogy ez csak egy jó vicc volt Rex Ryan részéről és nem volt semmilyen susmus, de minden esetre nagyon örült neki akkor, hogy ilyen sokra tartják őt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!