Connect with us

Playoff Ranking

Super Bowl Ranking #4

PR

 

Elérkeztünk az idei év utolsó Rankingjához, másfél hét múlva Super Bowl és vége ennek a szezonnak is. Cam Newton és Luke Kuechly vagy Peyton Manning és Von Miller?

 

1. (1.) Carolina Panthers

 

A rutin a másik oldalon van. Az elsöprő magabiztosság viszont velük. A Super Bowl viszont nagyon más meccs, mint akár egy “sima” rájátszásmeccs. De ha továbbra is tudnak ilyen ellenállhatatlanul játszani a labda mindkét oldalán, akkor még sima is lehet. Ugyanakkor a Broncos ligaelit (alapszakaszban NFL 3.) futás elleni védekezése ellen nehéz lesz folytatni azt a sorozatot, hogy immár 31 meccse futnak legalább 100 yardot meccsenként.

 

superbowl50

 

2. (4.) Denver Broncos

 

Egyelőre nem ők az esélyesek, de a Pats ellen egyszer már rácáfoltak a papírformára, a két évvel ezelőtti tapasztalatokat pedig az előnyükre fordíthatják. A védelem viszi a hátán a csapatot, de Von Milleréknek az elit Carolina támadófal (ezt se hittem, hogy leírom valaha idén…) ellen nehéz dolguk lesz. Eközben Manning immár 3 meccs óta nem dobott interceptiont a rájátszásban, utolsó meccsén szükség is lesz a hibamentes játékára. Ugyanis a Panthers D idén eddig összesen 30 INT-t gyűjtött, és azon két csapat egyike (Bengals), akik több interceptiont szereztek, mint ahány passzolt TD-t engedtek.

 

[polldaddy poll=”9288292″]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!