Connect with us

Hír

Átstrukturálnák Suh fizetését

A Miami Dolphins nem úgy zárta az elmúlt szezont, ahogy azt szerették volna. Ennek megfelelően a következő évben már új vezetőedző, Adam Gase várja a folytatást. Mellé új general manager is érkezett a csapathoz és ahogy az lenni szokott, már igen korán megkezdik a tervezést a jövőre nézve.

 

031115 spt dolphins suh 9

 

Ezt pedig mi mással is lehetne kezdeni, mint a csapat legjobban fizetett játékosának szerződésének átgondolásával. Suh a nyár folyamán érkezett a Dolphinshoz rekordösszegű, védők között a legmagasabb 6 év, közel 115 milliós szerződéssel. Ezt már sokan akkor se gondolták jó ötletnek, de bíztak abban, hogy Suh a playoffig (sokak szerint Super Bowlig) repítheti őket. Ez nem hogy nem következett be, de a defensive tackle jócskán tudása alatt teljesített. Ehhez járul még hozzá, hogy a hírek szerint az öltözőben is nagy port kavart jelenléte.

 

Most az új rezsim úgy néz ki az ő szerződését nézte ki első pontnak a változtatások halmazában. Ennek Suh egészen biztosan nem fog örülni és kérdés mennyit enged az annyiból, valamint pontosan hogy sikerül kimászni a következő évek elég zord fizetési helyzetéből. Az első szezont az aláírási bónusznak köszönhetően jól megúszta a Miami, ám ez a következő évekről egyáltalán nem mondható el. A 2016-os szezonban 28,6 millió dollárt szakítana ki Suh a fizetési sapkából, ami még a sztárirányítók fizetésével is vetekszik. A hírek szerint ezt 10,4 millió körüli összegre szeretnék csökkenteni. Egyelőre nem tudom elképzelni ezt hogyan sikerülne megvalósítani, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!