About the author

520 Comments

 1. 1

  Daniel Grant

  Már bocs, de ez a cikk borzalmas lett, annyira süt belőle az arrogancia és az irreleváns tények használata, hogy akár egy Patriots-fanboy is írhatta volna. Attól, hogy még Rodgers Rodgers, és Super Bowl és MVP, attól még lehet rossz napja, rossz hete, rossz éve. Jordy Nelson kiesett, Randall Cobb nélküle nem teljesít (hasonlóan a “Cobb Cobb, tehát jó” érvrendszert hanyagolom), Eddie Lacy pedig annak ellenére, hogy sikerült az egyik leglényegtelenebb statisztikát előhúznod (back-to-back 100 yard, mi van?), be kell ismerni, hogy nem hozza a maximumot.
  Pedig lehetne tényezőket írni, felhozni, hogy a Redskins védelem nem valami nagy szám, hogy a fal megállíthatja ezt a közepes pass rusht, és akkor Rodgers csilloghat a gyenge passzvédelem ellen, vagy ha nem, akkor lehet erőltetni a futást, hiszen az ellen is gyenge a Washington, vagy a méltatlanul alulértékelt Packers védelemről is ejthetnél pár szót stb.
  Szerintem nem ebben kéne hinni, hogy Rodgers majd mindent megold, hanem inkább a konkrét problémákon átmenni, hiszen ebben a szezonban többször is láthattuk, hogy mi lesz, ha valaki úgy megy fel, hogy majd Luck, majd Manning megcsinálja, és ennek sosem lett jó vége.

 2. 2

  MZoli

  Ha nem írtam erről 25 oldalt eddig akkor egyet se (akkor valahogy nem láttam a hozzászólásaidat), nem akartam ezredszer is magamat ismételni. Köszönöm a felvilágosítást pontosan tisztában vagyok mindennel, ha ilyesfajta beharangozót szeretnél itt elolvashatod, egy nappal korábban írtam. http://packershungaryclub.hu/2016/01/wild-card-round-beharangozo/
  OL problémáról itt olvashatsz: http://packershungaryclub.hu/2015/12/az-ol-problema/
  Stb stb, nem fogom az összeset ide linkelni mert Katonadani letépi a fejem :) Egyszerűen csak nem akartam ezredszer is ugyanazt leírni, és a hócipőm tele van a lenézéssel, alulértékeléssel.
  Egy szóval sem mondtam, hogy Rodgers majd mindent megold…. le se írom mégegyszer, unom már. Nézz szét a linkelt oldalon, minden kifogásolt problémádra találsz választ, magyarázatot, teóriát, elemzést.

 3. 3

  Daniel Grant

  Köszönöm, ezek sokkal jobbak. :)

 4. 4

  MZoli

  Örülök neki :) Mindenki boldog :)

 5. 5

  Kopi3.14

  Probléma: amit másik oldalra írsz, az ott van és nem itt.
  Valamint jó, hogy Cousins nem Rodgers, csak nem egymás ellen játszanak, ilyen matchup nem létezik.
  Egy jó gondolat lehetett volna, hogy a momentum megszerzése mennyire lendítené meg a csapatot, azon is túl, hogy tavaly mennyire kellemetlen volt a menet vége. És hasonlóan a Steelershez, nagyon tudnak harcolni, ha egy meccs megfordítható, bárki ellen meg tudják fordítani. Vagyis nem para ha a negyedik negyedben a két perces jelzésnél még át kell menni a pályán.

 6. 6

  MZoli

  Nem mondod? :) Fel se tűnt eddig, hogy két irányító nem játszik egymás ellen :) De mivel a támadósor lelke a két úriember, ezért a mérkőzés nagyban függ attól mit alkotnak a pályán.
  Steelers meccset ne is említsd, botrányos volt amit a Bengals csinált az utolsó két percben. Apropó küzdés, ott már hiába küzdött volna a Steelers körme szakadtáig, a screen passzokkal maguktól nem jutottak volna el mezőnygól távolságig, Big Ben keze nem bírta a nagyobb passzokat látszólag. Csak hát a Bengals nem szeret nyerni a rájátszásban :)
  A momentum meg olyan dolog, hogy pillanatok alatt változhat, lásd az előbb említett meccset. Packers védelem hány mérkőzésen alkotott erőn felülit, szereztek labdát, kritikus helyzetben kikényszerítették a 3 and outot… csak hát ezekkel élni is tudni kell, hiába a momentum

 7. 7

  Chester

  “Már bocs, de ez a cikk borzalmas lett, annyira süt belőle az arrogancia és az irreleváns tények használata”

  Szerintem nem értetted akkor a poszt lényegét. :)

 8. 8

  Chester

  Én is Packers sikert várok, valamiért azt érzem, hogy a Redskins valahol, valamivel el fogja lúzerkedni ezt a meccset, mert ők a Redskins. Kíváncsi leszek, hogy végül altatás volt az utóbbi másfél hónap, és a PO-ra írtak egy külön playbookot, vagy tényleg ennyire rosszul ment a támadósornak a játék.

 9. 9

  LiiL

  Optimista Packers drukker lévén, az “eddig csak játszottuk hogy nem megy a szekér” elméletben hiszek, úgyhogy nagyon remélem hogy ma megembereli magát az OL és 2mpnél tovább megvédi Rodgerst így nem csak a futásban bízhatunk. Jó lenne már ha a sok károgó befogná, mert lehet hogy éppen rossz szezonunk van, de attól még mindig az egyik legjobb csapat a miénk. GoPackGo
  btw: Jones-Cobb és Adams szerintem TRIÓban nyomják idén a kétbalkezes mutatványokat :)

 10. 10

  ClayMatthews52

  Sztem jó poszt, kell a kis önbizalomnövelő a meccs elé, minden szempontból. Ezeknek a beharangoknak nem is az objektivitás a lényege, szal ilyen szempontból irreleváns vádnak tekinthető az “arrogancia” és a többi. Az egyik nagy kérdés, hogy a rookie cornerek hogy birkóznak meg a D-Jax, Garçon párossal, a másik, hogy fel tud-e támadni az offense.
  Amit én várok: A-Rod 3+ TD, Cousins 3+ INT

 11. 11

  loveidavid530 .

  Azért elolvasnék tőled mint packers drukkertől, egy bears szezon elemzés cikket :)

 12. 12

  renningan

  Fő az önbizalom! :D Összefoglalva a posztot: Azért nyer a Packers, mert csak! :D

 13. 13

  MZoli

  Tőled elnézem, belőled csak a keserűség szól, miután már semleges szurkolóként követheted a playoffot :D

 14. 14

  MZoli

  Szoktam a Bears magyar FB csoportjában beszélgetni a hazai Macikkal :D Meglepő módon jól el szoktunk dumálni, befogadtak :D

 15. 15

  imbalazs

  “Jones-Cobb-Adams duó” legyen inkább trió :D Nagyon nagyon sok fog múlni azon, mit produkál a két defense. Parázok, de azért csak megraktam kedvenceimet Steelers meg Chiefs mellé, remélem nem ezen fog múlni a milliomos élet… :D Go Pack Go!

 16. 16

  MZoli

  Jogos :) Valószínű eredetileg csak kettő írtam, aztán nem javítottam a duót :D De ha úgy nézzük egyik sem ér egy egészet jelenleg szal a 3-ból talán két elkapót össze lehetne rakni és akkor valid :D

 17. 17

  Chester

  Ilyen ez a magyar közösség, ti is befogadtátok renningant :D

 18. 18

  MZoli

  Veled lenne tárgyalni valóm, majd keress meg fészen pls. Mándoki Zoltán néven megtalálsz, profil képen alapján eltéveszthetetlen. Ma van egy kártyapartym még este, de a meccs alatt elérsz

 19. 19

  Chester

  Jézusom, ez olyan félelmetesnek hangzik. :D

 20. 20

  MZoli

  Nem kell félni :D Csupa jó dologról lenne szó :D

 21. 21

  wolandrule

  Engem meglep, hogy öten is a Redskinsre voksoltatok, szerintem sima vendég lesz. Nem lehet összehasonlítani, de tegnap láttuk mire megy egy gyenge csoportból továbbjutó csapat.

 22. 22

  Chester

  Csak ott az ellenfél bombaformában volt, ez a Packersről sajnos nem mondható el. :( Plusz, a Redskins életképesebb csapat a Texansnál idén.

 23. 23

  wolandrule

  Biztos vagyok benne, hogy szintet emel a Packers.

 24. 24

  Chester

  Én inkább csak bízom benne, biztosra nem állítanám. Nem akarom elhinni, hogy ez az offense (és az edzők) csak ennyit tud(nak).

 25. 25

  Bence

  Mostanában mintha kevésbé lennél aktív :)

 26. 26

  wolandrule

  Én abba a táborba tartozok, akik szerint minimál üzemmódban tolta a GB, elég hamar zsebben volt a PO. A Patriotsnál is ez a szitu, egyikük sem szakadt meg az alapszakasz vége fele, most kezdődik a tánc! Ilyenkor számít a PO rutin, az egyéniségek, mindkettőben jobban álltok.

 27. 27

  Chester

  Legyen igazad! Mondjuk azt nem mondanám, hogy minimál üzemmód, mert akkor nyertek volna (egy kivétellel 20-23 pont elég lett volna, de az sem jött össze), de sokszor erőlködve sem jött össze a W. A Pats teljesen más helyzetben volt sérülések terén, a Packersben egyszerre alig-alig volt ennyi sérült. Mondom, csak az ad reményt, hogy valószínűleg egy új playbookot írtak a PO-ra, amit nem akartak felfedni az alapszakaszban, főleg hogy a rájátszás nem volt veszélyben.

 28. 28

  katonadani

  Mehet itt a kibeszélő, majd be-beszólok Kandallóból :)

 29. 29

  renningan

  Viccelsz? Packers táborban mindenkit lenyomtam! Első lettem a tippjátékban is, míg Zoli utolsó!! :D

 30. 30

  Balázs Soós

  Nem lesz meleguk a fiuknak:)

 31. 31

  katonadani

  mintha kicsit lassabbak lennének a srácok

 32. 32

  Balázs Soós

  Fujtatnak,mint a bikak

 33. 33

  katonadani

  ez kemény hiba volt, sokba kerülhet a rossz snap. #longsnappersarepeopletoo

 34. 34

  Balázs Soós

  Itt is lesznek erdekessegek…

 35. 35

  Chester

  Nem remenytelen azert a Vikings, jo latni

 36. 36

  Balázs Soós

  Pedig nem sok eselyt adtak nekik a mediaban.Lehet racafolnak.

 37. 37

  Chester

  Nem is sok mindent tudnak csinalni, azert a seahawks vefelme elwg bika, de a seahawks offense is egyelore lufi, bar eddig csa 3 snapet voltak a palyan

 38. 38

  wolandrule

  Szimpatikus a Vikings, de nagyon szeretnék látni egy Panthers- Seahawks meccset…

 39. 39

  Balázs Soós

  En is a seahawksra tippelnek,de ahogy a Ricsi monda,ez az NFL:)

 40. 40

  Chester

  Eddig nagyon faszak a rajatszas csapatok vedelmei, a texanse sem volt rossz, nem rajtuk ment el.

 41. 41

  Chester

  Valamiert en nagyon csipazom a vikingst, hiaba csoportrivalis. A vedelem parade, az offense is alakul, kivancsi leszek a draftjukra

 42. 43

  Chester

  Hat ez a challenge erdekes…

 43. 44

  Balázs Soós

  En igy vagyok a bengalsal

 44. 45

  katonadani

  ez valszleg nem volt meg egyébként, de ezt nem viszik vissza senkinek (csak a Patsnek)

 45. 46

  Chester

  Remelem nem kell majd birozni

 46. 47

  katonadani

  azt mindig lehet, a tegnapi után is

 47. 48

  Balázs Soós

  Egy igazi pats drukker?

 48. 49

  Chester

  Jo, de tudod hogy a seahawks kapcsan en mindig birozok :D es ez megint egy olyan, hogyha td lesz a drive vegen, akkor megint mondogatni fogom, hogy toljak a seahawkst…

 49. 50

  katonadani

  negyedikre meglett volna :D

 50. 51

  Chester

  Ja, a seahawks amugy is jo 1 yardrol :D

 51. 52

  Balázs Soós

  Fogvedo mindutt

 52. 53

  Chester

  Ryan milyen badass ezzel a sok verrel :D

 53. 54

  Balázs Soós

  Pete azt hitte o Tomlin

 54. 55

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Egyelőre a hideg és a védelmek uralkodnak.

 55. 57

  Balázs Soós

  Nem egy pontzuhatos derby

 56. 58

  Balázs Soós

  Jo lesz ez a vegere

 57. 59

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Tudnám, hogy a Seattle miért erőlteti a mély passzokat…?

 58. 60

  Balázs Soós

  Mert iden meno a deep,csak sokan nem mennek vele semmire

 59. 61

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A bírók elkezdték fújni a hazai pályát.

 60. 62

  Balázs Soós

  Fujtak a a hawksnak szezonban eleget.Egy belefer

 61. 63

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Volt egy roughing the passer zászló is, amit megintcsak könnyű kézzel dobtak. Semleges nézőként feltűnő.

 62. 64

  Balázs Soós

  En is semleges vagyok.Akkor legyen ketto:)

 63. 65

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  :-)))

 64. 66

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Going mákos… :-D

 65. 67

  katonadani

  tavalyi Packers meccs dejavu

 66. 68

  Balázs Soós

  Es tenyleg☺

 67. 69

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Az…

 68. 70

  jimboy

  A Vikings bemutatja: Hogyan basszunk el háromnegyednyi hibátlan játékot egy drive alatt

 69. 72

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A momentum a Seahawksé…

 70. 73

  Balázs Soós

  Fumble king

 71. 74

  Chester

  Konyorgom ne, ne megint ez a makker seahawks, neeeeee. Tavaly az nfc dontoben eleg volt, de megint kezdodik, fasz kivan mar. :(

 72. 75

  katonadani

  rowi megmondta a Peterson-fumble-t a Seahawks beharangban

 73. 76

  wolandrule

  Tipikus Seattle PO meccs.

 74. 77

  Chester

  En mar unom, komolyan, ha megint sb-ba jutnak, en nem nezem meg a dontot…

 75. 78

  Chester

  A makultetveny a seahawkse

 76. 79

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A sorozatos mákért egyszer benyújtják a számlát.

 77. 80

  wolandrule

  Legutóbb azért elfogyott a végére szerencsére. :)

 78. 81

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Szerintem lóhereültetvényük is van…és tőlünk is ellopták a patkót.

 79. 82

  katonadani

  szerintem a Seahawks szurkolók mondjuk a Butler INT-vel másképp gondolják

 80. 83

  Balázs Soós

  Remelem az indiansajt meccs izgalmasabb lesz

 81. 84

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Szerencsétlen Vikingeknek már semmi se jön be…

 82. 85

  Chester

  Pedig olyan jol csinalta a vikings….

 83. 86

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  A Seahawksnak csak ennie kell az órát.

 84. 87

  Jenter

  Amikor azt hiszed véget ér a mák ……

 85. 88

  Balázs Soós

  Nem tudja valaki Pete Caroll cimet?Kuldenek neki egy csomag turbo ragot

 86. 89

  katonadani

  “A szerencse az egész életünkben elkísér minket” – Ricsi Coelho

 87. 90

  Chester

  Azt hittem gamepassen nezed

 88. 91

  katonadani

  Kandalló, majd a packers meccsre hazaérek gamepassre :)

 89. 92

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Ricsi gyöngyszemeit kárlenne kihagyni.

 90. 93

  Chester

  Hogyhogy csak egy meccsre maradsz?

 91. 94

  katonadani

  lesz 30-35 perc a kettő között

 92. 95

  katonadani

  véleményes azért

 93. 96

  Chester

  Belenyult az arcana kb

 94. 97

  Chester

  Na, alakul

 95. 98

  katonadani

  másik oldalról meg belefutott és elesett Kam

 96. 99

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Most fogyott el a mákostészta?

 97. 100

  katonadani

  és tanulnak Hill és a Bengals hibájából v futnak 3at?

 98. 101

  wolandrule

  Nekem nem hiányozna ez a rém unalmas Vikings a továbbiakra…

 99. 102

  Chester

  Az se erdekel ha elmegy a mixem csak nyerjen a vikings

 100. 103

  Kopi3.14

  Blokkolt FG valaki?

 101. 104

  katonadani

  fűzővel befelé és elkúrja a picsába :D

 102. 105

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Chester a kardjába dőlne…

 103. 106

  Chester

  Na ne

 104. 107

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Beszarás….

 105. 108

  Jenter

  orákulum vagy?

 106. 109

  Balázs Soós

  Hat ez kurva jo.Mazli

 107. 110

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  És tényleg.

 108. 111

  jimboy

  a szemébe sütött a nap

 109. 112

  Chester

  Remelem a panthets a szart us kiveri ezekbol

 110. 113

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Nincs megfelelő szó ami ezt a rohadt nagy szerencsét leírná…

 111. 114

  jimboy

  az NFC Bengalsa

 112. 115

  Kopi3.14

  És ezt így hogy?

 113. 116

  katonadani

  fűzővel kifelé srácok, ennyi

 114. 117

  redbull76

  a faszi tuti öngyilkos lesz

 115. 118

  BenszeT

  Fűzōvel befelé, besz*rok…

 116. 119

  wolandrule

  Mázli ide, vagy oda, a jobb csapat jutott tovább. Én örülök neki, látunk egy jó meccset Carolinaban.

 117. 120

  g0nzaga

  kickernek nehéz a sorsa.

 118. 121

  BenszeT

  Elspoilerezted

 119. 122

  Balázs Soós

  Vsgy megolik

 120. 123

  g0nzaga

  Seahawks valami brutális balszerencsét érdemel.

 121. 124

  Chester

  A jobb csapat, csak nem a meccs alapjan jobb csapat szvsz

 122. 125

  elikiraly

  amugy itt van szabály hogy honnan kell elrugni a field goalt? fura volt h ha szembe nézzük bal kapufával szemből rugta, miért nem teljesen középről?

 123. 126

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Eljutnak a SB-ig, és ott aztán a sors benyújtja nekik a számlát.

 124. 127

  katonadani

  ahol lemegy az utolsó játéknál a földre (ha hashmarkon kívül, akkor hashmarkról)

 125. 128

  Chester

  Olyan mar volt, ne jussanak mar dontobe…

 126. 129

  g0nzaga

  Tök szimpatikus csapat, csak éppen ha túl sokszor kijön nekik a lépés.

 127. 130

  Chester

  Az nfl tottenhamje

 128. 131

  Chester

  A te hibad!!!!!!

 129. 132

  Balázs Soós

  Akkor a hawks a koplarovics bela

 130. 133

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Most vadásztam le (F5):

 131. 134

  Kopi3.14

  Megnézve szerintem nem Finkle volt a gond. A kicker a korábbi majdnem sikeres blokk miatt rúgta balrább, csak sok lett. Nem csak ezen ment el.

 132. 135

  wolandrule

  A Buffalo meg az NFL Liverpoolja.

 133. 136

  Kopi3.14

  A következő meccset ki nézi az intenzíven?

 134. 137

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Valameddig biztosan.

 135. 138

  Kopi3.14

  RR pedig a murinnyója.

 136. 139

  Kopi3.14

  Agyvérzéssel, vagy infarktussal?

 137. 140

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Semlegesként fogom élvezni. Washingtonban illegális a mák ha jól tudom. :-D

 138. 141

  Bence

  Nekem is ez jutott eszembe a rúgás előtt :))

 139. 142

  jimboy

  legalább a bracketem 100%-os eddig. más pozitívuma nincs a meccsnek

 140. 143

  Chester

  Az a seahawks, oket utalom a legjobban

 141. 144

  Chester

  En meg vezetem a po challenge ligat, meg… Nyomok is egy print screent, mert nem fog sokaig tartani :D

 142. 145

  wolandrule

  Én Unitedesként a Poolt, de az utolsó bajnoki cím/utolsó PO-ra utaltam.

 143. 146

  Chester

  House of catds!!!!

 144. 147

  katonadani

  láttam, de bengals játékosaid off jövő hétre, nekem mindenki seahawks, plusz David Johnson + Gronk +Brown :P

 145. 148

  katonadani

  Na jó, mindenki nyugodjon le, ez volt a papírforma, köszönjük meg szépen Jeff Locke-nak a körülbelül ezer lájkot FBn, aztán jöjjön a Packers meccs :D

 146. 149

  Chester

  Majd meglatjuk ;)

 147. 150

  wolandrule

  Aki még nem álmos, annak itt van Gyula…

 148. 151

  katonadani

  hálistennek mostmár gamepass :D

 149. 152

  Chester

  En birom gyulat :(

 150. 153

  katonadani

  najó ez szép volt, csak kicsit szebben is megfogalmazhattam volna :D

 151. 154

  wolandrule

  Igen, a büdös még hiányzik az utolsó szó elől. :)

 152. 155

  katonadani

  Eddig háromból háromszor a vendég csapat győzött, szóóóóóval…. Packers?

 153. 156

  BenszeT

  A fűzōvel befelére nem tudok szinonimát.

 154. 157

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Őszinte volt

 155. 158

  Chester

  Eszakon a helyzet valtogatlan eddig

 156. 160

  katonadani

  Marvin Lewis loses on GW FG. His old DC Mike Zimmer loses on missed FG. Have to wonder what is in store for his former OC Jay Gruden

  nem jó kilátások :D

 157. 161

  Chester

  *valtozatlan

 158. 162

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Kikapnak egy utolsó másodperces safety-vel?

 159. 164

  katonadani

  So far, all three wild-card road teams have won. Never been an NFL wild-card weekend in which all four road teams won.

  Ezek alapján akkor Redskins

 160. 165

  Chester

  Cousins lezerdel game winning driveban 2yardnyira

 161. 166

  katonadani

  adom, kellene valami izgalmas már így a negyedik meccsre…

 162. 167

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  És közben fumblizik, amit visszavissznek TD-re a sjatfejűek. :-))))

 163. 168

  Chester

  Alfred morriska iden nem josol? :D

 164. 169

  szederbokor

  a seahawks nekem a köcsögbarsza

 165. 170

  Chester

  Reed nem felejti el a torulkozot. Akartok szivni?

 166. 171

  katonadani

  nem, de MZoli nyulán gondolkodtunk :D

 167. 172

  Balázs Soós

  Az se muszalas

 168. 173

  Chester

  :DDD

 169. 174

  Chester

  Csodalatos

 170. 175

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Istenem de fogalmatlan a Packers.

 171. 176

  Balázs Soós

  Egy kis lelektani elony

 172. 177

  katonadani

  Na Kandallóban pont ezt beszéltük, hogy a centert kitenni tackle-be… háááát… most megbosszulja magát. Meg hogy McCarthy nem akar segítséget nyújtani a tackle-öknek

 173. 178

  katonadani

  és safety se volt még a rájátszásban

 174. 179

  ClayMatthews52

  Nyugi, Cousins osszeomlik ugyis

 175. 180

  Balázs Soós

  itt is lesz egy kis csitt-csatt:)

 176. 181

  jimboy

  D-Jax ownage

 177. 182

  Chester

  Hat ez igy cida lesz

 178. 183

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Na a GB hosszú este elé néz…azt se tudják hol vannak.

 179. 184

  Chester

  Ez nem td

 180. 185

  Chester

  Barclaynel barki jobb opcio

 181. 186

  Balázs Soós

  Meg nem

 182. 187

  Chester

  Na, kezdik a luzerkedest ami mondtam

 183. 188

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Ezt nem hiszem el… Tipszmikszűűűttek???

 184. 189

  Chester

  Haha my nigga

 185. 190

  jimboy

  le sem tagadhatná Gruden, hogy dolgozott Marvin Lewis alatt

 186. 191

  wolandrule

  Ők is hajtanak az NFC Bengalsa címért.

 187. 192

  Chester

  Nekik nem kell hajtani, ok mar azok

 188. 193

  katonadani

  amúgy DJax volt a gyökér, simán benyújthatta volna a labdát…

 189. 194

  ClayMatthews52

  Karma is a bitch, nigga

 190. 195

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Úgy viselkedtek, mint aki mindent elkövet, hogy ne szerezzen TD-t.

 191. 196

  BenszeT

  Úgy bárki meg tudja csinálni.

 192. 197

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Rodgers-nek volt már jó passza ma este???

  Most néztem meg az NFL-en: 1 volt.

 193. 198

  ClayMatthews52

  Rodgers mar dobni sem tud?

 194. 199

  Balázs Soós

  Az elso

 195. 200

  katonadani

  nem kell az, hiszen ő az MVP, Super Bowl győztes, ezért nyernek

 196. 201

  Chester

  Ocsem ezek a szar puntok…

 197. 202

  MZoli

  RELAX :D Lassan kezdünk, ahogy mindig :P Az nevet a legjobban aki a végén nevet :D

 198. 203

  katonadani

  jogos, a steelers és a seahawks tudhatják

 199. 204

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Az ilyesmit a Coltsnál senki nem csinálja jobban. :-)))) Na nem az idén… :-(((

 200. 205

  MZoli

  A védelem harap, és ezt nem fogja Cousins bírni, lesz ott még fűbe harapás bőven…

 201. 206

  ClayMatthews52

  Gyors bold: a Packers offense nem szerez td-t, megis tovabbjutnak.

 202. 208

  Chester

  Ez a bosszanto mostanaban a packers meccsekben. A vedelem jo, neha kivalo, a minimumon tartjak az offense-eket, de rodgersek nem halaljak meg, pedig tenyleg “csak” 2-3 td-t kene feltenniuk a zablara, egy ilyen szintu tamadosornak ez nem lenbe nehez feladat.

 203. 209

  katonadani

  annyira nem jó a DEF :P

 204. 210

  MZoli

  Irigykedsz mi? :D Tét nélkül nézni, semlegesként egy rájátszást frusztráló lehet :P

 205. 211

  ClayMatthews52

  De. Cousinsban is bizom

 206. 212

  katonadani

  egyébként most még nektek is szurkolnék, hiszen a Redskins csoportrivális :D

 207. 213

  MZoli

  Akkor ne kötekedj folyton :D

 208. 214

  katonadani

  őszintén, jó látni kicsit h a Packers fanoknak is rossz és nem megy 1000 fokon a támadógépezet

 209. 215

  ClayMatthews52

  elkapta a Renningan-kórt

 210. 216

  Chester

  Hat ez gyalazat

 211. 217

  jimboy

  Bold: 50 yardot szerez a packers a felidoig

 212. 218

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Azta…Rodgers úgy játszik ma mint Hoyer.

 213. 219

  Leonidasz007

  Es még anno azthittuk a Broncos sec volt zseni h 77en yardon tartottak rodgerst. Igy utolag meg rossz napjuk is volt

 214. 220

  MZoli

  *int returnból :))

 215. 221

  Chester

  Bold: megis a packers nyeri a felidot

 216. 222

  wolandrule

  Ezt a playbookot a Dörmögő Dömötör szerkesztői is összehoznák.

 217. 223

  Chester

  :DDD

 218. 224

  Chester

  Kake ryant is szopom, nagyon belendult a szezon vegere

 219. 225

  Chester

  Jake, faszom :D

 220. 226

  ClayMatthews52

  Ezt a szar meccset, te jo eg…

 221. 227

  katonadani

  na erre megjött annyi lájk, mint arra, hogy elspoilereztem a walsh dolgot :D

 222. 228

  katonadani

  Haveromtól:

  Aaron Rodgersnek van a legjob munkája a földön. Feljössz 15 percenként, feltápászkodsz 3szor, kihajítod a labdát a faszba és visszaülsz számolgatni a milliókat :D

 223. 229

  Chester

  A chiefst kiveve minden meccs szarul keudodott. Es a chiefst kiveve minden meccs izgis volt :D

 224. 230

  jimboy

  Mindjart irok valami patses kommentet es nyerem a versenyt

 225. 231

  Chester

  Reed interception

 226. 232

  MZoli

  Atomfizikusnak ne menjen a haverod :D

 227. 233

  katonadani

  ha nem meccs közben lennénk, megphotoshoppolnám Ryant egy tortába.

 228. 234
 229. 235

  ClayMatthews52

  Es meg Olivia Munnt is dughatja ha hazamegy

 230. 236

  katonadani

  szarul kezdődött az a Texansnak eléggé

 231. 237
 232. 238

  Chester

  En csak ezert irigylem :D

 233. 239

  Chester

  A texansnak lehet, de maga a meccs jol kezdodott

 234. 240

  MZoli

  Visszakapod a kötekedéseidet te kis frusztrált Eagles fan :)))

 235. 241

  Chester

  Szar pats, tessek

 236. 242

  katonadani

  én személy szerint nem vagyok oda ezért az ázsiai beütésért

 237. 243

  ClayMatthews52

  Csalo Pats, nyertem, koszi

 238. 244

  jimboy

  Ugyanugy ejted, ne kotekedj :)

 239. 245

  Chester

  Ki az azsiai, rodgers vagy olivia? :D

 240. 246

  Leonidasz007

  Akkor neked nemkell dugni, de attol mi benyujtjuk az igenyt

 241. 247

  jimboy

  Ezt a futojatekot lehet el kene felejteni

 242. 248

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Figyeld a waiver wire-t…hátha. :-)))))

 243. 249

  katonadani

  inkább lennék pl Bortles, már otthon dughatnám a csajom, nem kellene itt szerencsétlenkednem a rájátszásban :D

 244. 250

  ClayMatthews52

  Legalabb Ricsiek mondtak vmi vicceset. El is felejtettem mar milyen gyenge ez a kozvetites…

 245. 251

  Chester

  Na ezt beneztek

 246. 252

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Huhuhúúúúú….. ezt a TD-t!!!

 247. 253

  rowi

  hát lehet, hogy szegény ember gronkja, de egyelőre vele jobbak

 248. 254

  Chester

  Te ugyanugy gisellet valasztottad mint o!!!!!!! Hallgatlak am titeket :D

 249. 255

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Kapufa… a Wild Card őrület folytatódik

 250. 256

  Chester

  Azert az xp kimaradt, mert miert ne

 251. 257

  ClayMatthews52

  Just redskins things

 252. 258

  katonadani

  a safetyt megfelejtethetjük egy két pontosnak

 253. 259

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Thug life…nekik nem kell az extra pont.

 254. 260

  Chester

  Most mondanam, hogy olyan luzerek, hogy a safetyt os kihagyjak, de nem. :D

 255. 261

  jimboy

  Olyan sem maradt meg ki a hetvegen. Meg egy visszahordott ketpontos kell es kimaxoljak sracok a sportot

 256. 263

  ClayMatthews52

  A gyoztesnek szurkolok stipstop!

 257. 264

  Chester

  Packnation jott, latott, gyozott, most megint nem kommentel egy evig :(

 258. 265

  katonadani

  “Ezt a futojatekot lehet el kene felejteni”

 259. 266

  wolandrule

  Cousins lesz az új csődör, ha ezt a meccset lehozza.

 260. 267

  katonadani

  (aki nem értené, frissítsen a képért :D)

 261. 268

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Rodgers felébredt.

 262. 269

  Chester

  Na, vegre jarunk a redskins terfelen is :D

 263. 270

  Balázs Soós

  Egyszer beledobja a kapucniba

 264. 271

  wolandrule

  A PO tippjeit érdemes megfogadni, tavaly az összes bejött.

 265. 272

  Chester

  Van offense-unk! :D

 266. 273

  packernation

  egyelőre idén is, de ez a Packers győzelem necces lesz, attól tartok. :)

 267. 274

  katonadani

  ne is mondd, pedig az alapszakaszt még vagy 3 ponttal nyertem :D

 268. 275

  Chester

  Cobb!

 269. 276

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Rodgers megrázta magát.

 270. 277

  Chester

  Azt se tudom mikor szerzett utoljara tdt

 271. 278

  wolandrule

  Meg lesz ez is.

 272. 279

  katonadani

  Gruden időt kért időben és nem figyelték….

 273. 280

  ClayMatthews52

  Hat csak oda kell dobni neki…

 274. 281

  wolandrule

  Cobb újra rendel.

 275. 282

  Chester

  Csak tudnam, hogy hol a faszba volt ez a rodgers eddig?

 276. 283

  katonadani

  kéne vmi szerkezet h ne attól függjön h kapsz-e időt h észrevesznek-e :D

 277. 284

  Chester

  Olyan nagy piros gomb pint a penny reklamban :D

 278. 285

  Chester

  Most esett le basszus :D

 279. 286

  Gabriel Taylor

  Ezen sírok. .

 280. 287

  wolandrule

  Tényleg, mit tippelsz a NE- KC meccsre? Csak hogy megnyugodjak :)

 281. 288

  BenszeT

  egy kicsit bealszok és már csak 4—gyel megy a Skins

 282. 289

  katonadani

  ha KC-t, megnyugszol? :D

 283. 290

  Chester

  Nincs min izgulnia :D

 284. 291

  wolandrule

  Akkor nem pörgök rá :)

 285. 292

  Balázs Soós

  Vagy egy idogep

 286. 293

  Chester

  Eddig a negy meccsen nem szuletett osszesen 100 pont, az komoly :D

 287. 294

  ClayMatthews52

  Vedelem nyeri a bajnoksagot

 288. 295

  packernation

  még nincs megérzésem annak a meccsnek a kimenetelére, majd ha kijönnek az injury reportok, akkor lesz tippem. viszont jelenleg 5 pontos favorit a Patriots, annál szorosabb meccsre számítok.

 289. 296

  ClayMatthews52

  Basszus, Heyward szedje mar le vegre. Lesz meg ma neki picksixe

 290. 297

  Chester

  Fu ha ezt randall nem fogja le…

 291. 298

  katonadani

  ez megint gyökér DJax volt (nagy futás előtti passz)

 292. 299

  Chester

  Defence!!!

 293. 300

  MZoli

  a momentum :))))

 294. 301

  ClayMatthews52

  Na legalabb ez, beindul a Cousins osszeomlas

 295. 302

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Na a Redskins is megveri magát?

 296. 303

  Chester

  Neal lehet most harcolt ki maganak egy uj szerzodest :D

 297. 304

  MZoli

  most büntetni kell!

 298. 305

  Balázs Soós

  Ok a hazi csapat,ez a papirforma

 299. 306

  ClayMatthews52

  Pont ezt akartam irni, hogy ettol is fuggetlenul, neki kinez egy uj szerzodes, nem?

 300. 307

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Eddig 5 pontot hagytak a pályán, most még a labdát is elvesztik….

 301. 308

  Chester

  Szerintem igen. Heywardnak viszont nem… :D

 302. 309

  MZoli

  bízd ide hogy lesz Haywardnak új szerződése :)

 303. 310

  ClayMatthews52

  Neki is lejar a szerzodese? Sztem o is maradhatna.

 304. 311

  Chester

  Ugye mennyivel jobb, ha hasznaljak cobbot?

 305. 312

  Chester

  Hat, 19 fa lesz asszem. En neki nem adnek, de en shielfset se szeretem

 306. 313

  Chester

  19 fa lesz az offseasonben

 307. 314

  MZoli

  de abból jó ha 5-6 ember akit meg kell tartani, és a legfontosabb Daniels már meg van

 308. 315

  Chester

  A salarys poszt ala irtam errol le a velemenyem, most nem tudom linkelni

 309. 316

  ClayMatthews52

  En azert bizom annyira TT-ban, hogy jol meg lesz oldva ez.

 310. 317

  Chester

  Monfom, a mostany salarys poszt ala kiszedtem a lenyeget, azt olvasd el :)

 311. 318

  rowi

  jójó, de melyik?

 312. 319

  Chester

  Crosby is fa lesz peldaul

 313. 320

  Chester

  A csubakka

 314. 322

  MZoli

  Crosby marad, 100%, de mivel kicker alig kap pénzt, nem mérvadó

 315. 323

  Chester

  Persze hogy marad, csak pelda arra, hogy lesznek komoly arcok is

 316. 324

  rowi

  a packers nem jól csinálja. túl korán kezdik a felzárkózást

 317. 325

  ClayMatthews52

  Crosby, Raji, Neal, Heyward, esetleg meg Starks is maradhat. Sajnos Kuhntol el lehet koszonni mar, Jones, Perry, Guion es a maradek meg mehetnek

 318. 326

  Chester

  En nagytakaritast varnek, ket ev mulva lang, sitton, lacy es bakthiari is fa lesz, kell rajuk a le.

 319. 327

  ClayMatthews52

  Ennyire nagy takaritas azert necces kicsit

 320. 328

  ClayMatthews52

  Azert addigra mar lehet, hogy Peppers is visszavonul, csak lesz vmi.

 321. 329

  Chester

  Plusz shields gigaszerzodese is akkor jar le. Erdekes lesz majd az offseason

 322. 330

  MZoli

  H-A-yward :D Ez olyan mint a Masthay, szerencsétlen nevébe mindig becsúszik egy “e” betű :D

 323. 331

  ClayMatthews52

  Ja, hat akkor Shieldsnek mutatnia kene addig vmit, mert talan neki van a legjobb utanpotlasa

 324. 332

  Chester

  En mar most is kibasznam :D

 325. 333

  katonadani

  azt mondják a kinti közvetítésben, h ARodnak sokkal jobban megy így hátszéllel. Akkor ezért megy jobban a második negyedben

 326. 334

  ClayMatthews52

  Fock. De annyi heyward, hayward van, majdnem mint johnson, jackson stb :D

 327. 335

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Azta mekkora elkapás.

 328. 336

  ClayMatthews52

  Deznek nem adtak volna meg :D

 329. 337

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  :-D

 330. 338

  katonadani

  Első jó harmadik kísérlet

 331. 339
 332. 340

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Az up-tempo offense nagyon ment most a GB-nek.

 333. 341

  Chester

  Mekkora jatek volt vegre!!

 334. 342

  katonadani

  jó hát ez a Redskins védelem

 335. 343

  Chester

  Akkor eddig szelcsendben jatszott az utobbi masfel honapban? :D

 336. 344

  MZoli

  Savanyú a szőlő mi? :D Te is leírtál minket :P

 337. 345

  katonadani

  rátok tippeltem, ne viccelj :) de csak azért, mert a Redskins van a túloldalon és ők szarok. Hallgass podcastet :P

 338. 346

  Chester

  Na akkor most cousins spike :Ddddd

 339. 347

  MZoli

  Bejött, csoda :)))

 340. 348

  MZoli

  Akkor csak nekem húzod az agyam mert tudod hogy idegállapotban vagyok :P

 341. 349

  katonadani

  Ez nem jelenti h jók vagytok. Csak szar az ellenfél :)

 342. 350

  MZoli

  2008 óta :P

 343. 351

  pritek

  Azt tudjuk, hogy miért kell térdelni fél percnél, két időkéréssel, amikor bukóra áll a csapat?

 344. 352

  Chester

  Welcome to Washington!

 345. 353

  MZoli

  Ezt egyszer én is felvetettem :D Dani szerint azért mert az int return tdnek nagyobb az esélye mint egy sikeres hail mary passznak, és igaza van

 346. 354

  wolandrule

  A szembe szél miatt. A Denvernek is bejött a Ravens ellen 3 éve…

 347. 355

  katonadani

  inkább mint turnover legyen. 1 labdabirtokláson belül szerintem teljesen jó ötlet, nem kockáztatnak inkább, majd megoldják a második félidőben, átbeszélik a dolgokat a szünetben. Láttuk h nem megy nekik itt a végén

 348. 356

  Chester

  Volt ket idokeres, nem kellett volna hail mary

 349. 357

  katonadani

  két közepes passz levisz 12-14 másodpercet és akkor is kell még 50 yard

 350. 358

  Chester

  Kidobja szelre es kilepnek. Elvegre o passzolt a legpontosabban :p

 351. 359

  pritek

  nem kell hail mary. de azért csak megpróbálnék közelebb férkőzni . két időkéréssel még futhatok is.

 352. 360

  katonadani

  egy play 6-7 másodperc, ha nem ilyen 4 yardos out playt csinálsz, hanem azért 10-15 yardot dobsz. Tegyük fel h 4/4 jó, 2 oldalvonal mellé, 2 középre, 2 időkérés. Ekkor lement 24-28 másodperc és előrementél 40-50 yardot. Oké, így odaértél FG-távba, de ha egyik se jön be, akkor már buktad

 353. 361

  katonadani

  30 másodperccel a vége előtt futással esélytelen bármire is menni, ha a saját 20ason kezdesz. Kicsit lejjebb levezettem egy optimális verziót, ahol bejön minden közepes kockázat-faktorral, akkor el lehet érni FG távba, de sokkal valószínűbb, h valami nem jön össze és benne van az INT is, ami kb egyből 3 pont az ellenfefélnek

 354. 362

  katonadani

  ráadásul a Skins is kezdi a második félidőt

 355. 363

  katonadani

  Gruden is mondta h nem fog erre semmit, de a szél egyértelműen közrejátszik a játékban

 356. 364

  pritek

  Packer meguszott egy illegal shiftet a td-nél

 357. 365

  Chester

  Reed pusztito

 358. 366

  Chester

  You like that? Ezt most beneztuk

 359. 367

  ClayMatthews52

  Szepen megcsinaltak

 360. 368

  katonadani

  Szóval hátszél? Zoli nagyon tiltakozik szerkesztői chatben, h ez nem lehet. Szerintetek?

 361. 369

  Chester

  Pedig ez mindket csapatot igazolja eddig

 362. 371

  BenszeT

  Szerintem sem.

 363. 372

  Chester

  Mar akartam irni, hogy Adams vegre elkapora emlekeztet, erre megserult

 364. 373

  katonadani

  eddigi adatok alátámasztják. Kint is mindenki mondja h faktor a meccsben. Aztán ha Rodgers kioszt most 10 passzt (nem ilyet mint Adamsnak a LoS mögé), akkor mondom h oké, nem a szél volt

 365. 374

  rowi

  ilyen 40 km/h körüli szél fúj a térségben. élénk, de még nem erős.

 366. 375

  Chester

  Kuuuuuuuhn

 367. 376

  Chester

  Ezen a passzon mintha latszott volna a szembeszel

 368. 377

  Chester

  Kuhn az uj wr1 :D

 369. 378

  ClayMatthews52

  Am vmi szakertoi velemeny Janisrol, Abbrederisrol, Montgomeryrol, Adamsrol, kibol lehet hosszutavon valid jatekos?

 370. 379

  Chester

  Rodgersnel szerintem barmelyik

 371. 380

  ClayMatthews52

  Iden ugy latszik? :D

 372. 381

  Chester

  Elofordul :) de gondolom adams fog komolyabb szerzodest kapni, nem veletlenul ot eroltetik.

 373. 382

  jimboy

  Cobb meg rb1

 374. 383

  ClayMatthews52

  Am en titokban a fehereknek drukkolok :D

 375. 385

  Chester

  Ime a po playbook

 376. 386

  BenszeT

  Persze,hogy faktor, de nem elōny a szél iránya.

 377. 387

  MZoli

  Pont hogy nem, Rodgers legendásan nehezen bízik meg az elkapókban, ezt szívja most Janis és Abbrederis. És Adams is ezt nyögte sokáig

 378. 388

  Chester

  Vegre a dagi is eszreveteti magat

 379. 389

  Chester

  Akkor megerte 4 elkapot hozni ket draft alatt :D

 380. 390

  ClayMatthews52

  Szepen nekisetalt a vedelemnek

 381. 391

  pritek

  Pont ez jutott nekem is az eszembe, hogy kocog a malac :)

 382. 392

  Chester

  Boooooom!!!!

 383. 394

  packernation

  Janisből All-Pro gunner lesz

 384. 395

  BenszeT

  megy ez szembeszéllel is

 385. 396

  ClayMatthews52

  Lacy mogott szelarnyek van

 386. 397

  Chester

  De ez is, egyszercsak eloveszik a futojatekot a semmibol, 3 jatek alatt 50 yard, td :D

 387. 398

  katonadani

  Szóval szembeszélben nem passzol a csaat, okos McCarthytól. A két próbálkozás borzalmasra sikeredett, így futnak. Jól megy. TD.

 388. 399

  Chester

  Mindezt 4 & 1 utan :D

 389. 400

  MZoli

  Nemezised ez a szél téma :D

 390. 401

  BenszeT

  rúgásnál valóban hátrány

 391. 402

  katonadani

  továbbra sincs cáfolat

 392. 403

  katonadani

  ja most rúgásnál eléggé látszott hogy 10-15 yardon kapta el

 393. 404

  BenszeT

  Volt hogy Rodgers túldobta.

 394. 405

  katonadani

  erre is van magyarázat: azt hiszi nagyobb a szél :D

 395. 406

  Chester

  Valszeg azert, mert szembeszelben neki is erosebben kell dobnia

 396. 407

  MZoli

  bazzeg Dani :D #windgate

 397. 408

  ClayMatthews52

  De akkor hatszelben miert nem dobja alul?

 398. 409

  katonadani

  abban megegyezhetünk gondolom, hogy két borzalmas dobás volt. És hogy Rodgers ezeket jobban dobja alapesetben. Meg jobban dobta a második negyedben :)

 399. 410

  Jenter

  vagy nem egyformán fúj mindig a szél… Széllökések :D

 400. 411

  BenszeT

  most Kirk is túldobta a szél miatt

 401. 412

  katonadani

  amúgy nilván nem 1-1 dobásra kell koncentrálni mert azok lehetnek amúgy is szarok. De a tendencia elég erős a meccsen

 402. 413

  BenszeT

  megint=hátrány a szél

 403. 414

  Chester

  Miert rossz ez a d# Dani? :D

 404. 415

  Chester

  Mmint a packerse

 405. 416

  katonadani

  nem mondtam, hogy rossz. Annyit mondtam h ahhoz nem elég, hogy offensive TD nélkül nyerjetek :)

 406. 417

  Chester

  Mondjuk most annyi td van mont az elmult ket meccsen osszesen

 407. 418

  Jenter

  Kérdés: Szerintetek miért nem használják Rodgerst csak blokkolásra? alig ment felé labda

 408. 419

  Chester

  Most jol nyomja mindharom wr

 409. 420

  ClayMatthews52

  Na, kezd felengedni a szar Rodgers seggeben?

 410. 421

  Chester

  Mondjuk a cards vedelme ellen nem biztos, hogy igy menne az a passzjatek…

 411. 422

  Jenter

  Most kell összerakni hogy aztán ellenük működjön

 412. 423

  atis123Juve

  Haha, okosan csinálták ezt. Tudták, hogy a Skins jó lesz bemelegíteni a playoffra :)

 413. 424

  Chester

  Nagyon gyenge ez a redskins vedelem most

 414. 426

  Chester

  Ahhoz mondjuk fal kene elsosorban.

 415. 427

  Chester

  Nem mindig voltak ilyen szarok a szezonban ha jol tudom, de most tok uresek az elkapoink

 416. 428

  Chester

  Na, akkor jojjon a hatszel :p

 417. 430

  Jenter

  Meg önbizalom
  Rég működött ennyire jól minden. Még ha a Redskins nem is egy Arizona

 418. 431

  Chester

  Ez a fobiro egy az egyben tom morello :D

 419. 432

  ClayMatthews52

  Azert iden Starks is megdolgozik az uj szerzodesert

 420. 433

  ClayMatthews52

  Na, a dagi katolikus, ez pluszpont

 421. 434

  atis123Juve

  Ez a meccs eldőlt.

 422. 435

  Chester

  Es szereti a dragonballt :D

 423. 436

  packernation

  és tényleg. :)

 424. 437

  Chester

  Ilyen konnyu passzokat hobapok ota nem lattam tolunk, most is ember nem volt az elkapon

 425. 438

  Jenter

  Én élvezem a sok szenvedés után :D

 426. 439

  ClayMatthews52

  A Cards osszeomlott a Hawks ellen, nincs Mathieu sem, fo az optimizmus :D

 427. 440

  Chester

  Ellenunk sem volt :D

 428. 441

  ClayMatthews52

  Ez volt a baj, osszezavarta az elkapokat

 429. 442

  ClayMatthews52

  A kajat is, latszolag

 430. 443

  Chester

  Neeeee Randall :(

 431. 444

  ClayMatthews52

  Lassan elfogynak a cornerek is…

 432. 445

  MZoli

  Dani milyen csendbe lett :D Se szél, se fűző :D Magabiztos Packers játék :D

 433. 446

  Chester

  Ezt most jol csinaltad :D

 434. 447

  rowi

  a skins kapott egy pontot a foxtól

 435. 448

  Chester

  Egymas elol utik el bazdki…

 436. 449

  atis123Juve

  visszavették :)

 437. 450

  ClayMatthews52

  Es szivatnak engem a 3int-s joslatommal…

 438. 451

  katonadani

  már javítom a szerk. tippversenyt :D

 439. 452

  Chester

  Na, ebbol legyen egy hosszu drive td-vel, kell nekik az pmbizalom

 440. 453

  atis123Juve

  Ki veszed a yerő tippeket? :D

 441. 454

  MZoli

  Szépen lassan értelmet nyer a hype-beharangom :D

 442. 455

  Chester

  Meg hogy arrogans, realista inkabb :D

 443. 456

  ClayMatthews52

  Az osszefoglalot You like that cimmel kernem :D nekem nagyon antipatikus lett ezzel Cousins.

 444. 457

  katonadani

  nagyon gondolkodok az alváson, de a rájátszás szent, nehogy itt is valami őrület legyen. Meg hát azt mondtam magamnak h PO-ban mindent élőben, végig :D

 445. 458

  Chester

  Nekem pont hogy szimpi :D anennyit baszogattak szerencsetlent…

 446. 459

  ClayMatthews52

  Jo, csak aztan kb az elso jo meccse utan egybol igy reagalni… Nekem nem szimpi

 447. 460

  Chester

  Ez a house of wild cards zsenialis :D

 448. 461

  Chester

  Azert nem volt szar ahogy forditott :D

 449. 462

  Chester

  Uptempo offense, kelly, you like that?

 450. 463
 451. 464

  packernation

  Günter nagy play!

 452. 465

  Chester

  Milyen cb hianyrol irtal lent? :D

 453. 466

  packernation

  Miami (Canes) volt cornerbackje, nagyon lassú 40 yardja miatt nem kelt el a drafton

 454. 467

  Chester

  Hat ez igy ajandek

 455. 468

  Chester

  A jegkiralytol hoztuk el

 456. 469

  Daniel Grant

  Elhallgattam.

 457. 470

  katonadani

  Na kíváncsi vagyok hányan fogják elhinni h a Packers jó és nyerhet Arizonában. Meg aztán kíváncsi vagyok h a Cards ellen is menni fog-e ez a dolog :)

 458. 471

  pritek

  nem :)

 459. 472

  Chester

  Szerintem nem, de nem is lesz kiutes.

 460. 474

  MZoli

  Mindig olyan negatív vagy, 10 hete most mutatja a legjobb formáját a Packers…. :P

 461. 475

  packernation

  NFL Comparison: Josh Norman

  úgy legyen.

 462. 476

  ClayMatthews52

  Egeszen kiurult a lelato

 463. 477

  Chester

  Mccarthy is orul, de azert nalam kapott par strigulat iden

 464. 478

  ClayMatthews52

  Nalam mar tavaly is

 465. 479

  katonadani

  Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy azért mert Mr. R-E-L-A-X elkapta a fonalat és az utolsó mérkőzésen olyan “hatalmas játékerőt” képviselő gárdát vert meg, mint a Redskins, akár csak egy lapon is említhető Carson Palmerrel!

 466. 480

  ClayMatthews52

  De sokan ezt a hatalmas jatekerot kepviselo Redskinset gondoltak jobbnak, akkor utana ne kisebbitsuk az erdemet

 467. 481

  MZoli

  Ezt válaszra se méltatom :D Csak sértve érzed magad mert a “hatalmas játékerőt” képviselő csapatok közé az Eaglest is feltüntettem :P

 468. 482

  katonadani

  az teljesen a helyén van ott :D

 469. 483

  MZoli

  Ott a pont, Dani tanulhatnál tőle :)

 470. 484

  katonadani

  mióta mondom már h gyenge ez a redskins

 471. 485

  MZoli

  Ismerd el, hogy ma a Packers jobb volt és megérdemelten megyünk a Cards ellen! :D

 472. 486

  katonadani

  redskins ellen is esélyesnek mondták sokan az eaglest meg a bearst is

 473. 487

  katonadani

  ezt készségesen elismerem, ezzel nem is vitatkoztam egy percig se

 474. 488

  Chester

  Ha lenne 10 ezer forontom, vennek a rigonak egy uj mikrofont

 475. 489

  ClayMatthews52

  De 5 GM es sok mas kommentelo nem igy gondolja, legalabbis a Packerst rosszabbnak. Felreertes ne essek, a Cards ellen underdog a Packers es csak akkor van eselye a meccsen egyaltalan, ha a masodik felidei teljesitmenyt mutatjak

 476. 490

  ClayMatthews52

  En is annak mondtam (volna)

 477. 491

  Chester

  + egy cards bakiparade sem artana…

 478. 492

  ClayMatthews52

  Palmer hogy muzsikal eddig a rajatszasokban?

 479. 494

  Chester

  Neal tenyleg a szerzodeseert jatszik :D

 480. 495

  katonadani

  illetve 2, de az egyiken csak 1 passza volt

 481. 496

  katonadani

  Az megvan egyébként, hogy Cousins 26 kezdő meccséből egyszer sem nyert pozitív mérlegű csapat ellen? És ő kaphat évi 18 millió körül….

 482. 497

  ClayMatthews52

  Koszi, en itt latom a lehetoseget, ha valami nem mukodik a Cardinalsnal, akkor az talan iranyitoposzton lehet, attol fuggetlenul, hogy milyen alapszakaszt ment. De nemtom, nem fuzok tul sok remenyt a dologhoz, aztan meglatjuk :D

 483. 498

  katonadani

  sose volt Palmernek jó csapata, amivel POba ment volna és nem sérült volna le. Amúgy most jut eszembe hogy az az 1 passzos meccse az a Steelers@Bengals volt, amiről írtam is szombat reggel :D

 484. 499

  ClayMatthews52

  Igen, de egyebkent meg annyira jonak tunnek. Palmernek meg nincs PO rutinja.

 485. 501

  katonadani

  Kurt Warnernek sem volt PO-tapasztalata 99-ben, mikor SBt nyertek a Ramsszel :)

 486. 502

  Jenter

  Egyébként szerintetek hogy játszott Cousins?

 487. 503

  Chester

  Átlagosan.

 488. 504

  ClayMatthews52

  Kapaszkodni kell minden szalmaszalba ;)

 489. 505

  ClayMatthews52

  Szegeny RG, csak a szekusokkal pacsizgat

 490. 506

  katonadani

  na ,legyen már vége

 491. 507

  pritek

  közben caroll meg bespeedezett. 10 mp alatt elmond egy kisregényt

 492. 508

  Chester

  Sima liba, jöhet a Cardinals, csak bírjak fennmaradni rá. :D

 493. 509

  Chester

  Ismerkedik az új csapatával.

 494. 510

  ClayMatthews52

  En arra kelni fogok :D

 495. 511

  Chester

  Ó, én nem akarom kihagyni az előtte lévő meccset.

 496. 512

  ClayMatthews52

  Az a panthers lesz? Na akkor talan belenezek

 497. 513

  gamsti

  Broncos-Steelers, asszem.

 498. 514

  Chester

  Chiefs-Pats, asszem

 499. 515

  gamsti

  Ja igen, szombat a késői nap, nem a vasárnap :

 500. 516

  Chester

  Csak hogy még jobban utáljam a Seahawksot.

  Megraktam egy szelóra a Packers W-t, a Chiefs -2.5-öt, ééééééééééés…. a Seahawks -2.5-öt. Tehát nem elég, hogy faszmákkal továbbmentek, úgy sikerült nekik, hogy én ne nyerjek velük. Hát lehet szeretni őket? :D

 501. 518

  Bence

  Ezt a meccset alaposan elszúrta a Redskins, az első negyedben kellemes,több, mint 2 labdabirtoklásnyi előnytől fosztották meg magukat, ami ugyan nem váltotta volna meg őket, de csak kényelmesebb, mint elszórakozni 11 pontot… D-Jaxet is lehetett volna többet használni. Kijött Cousins és Gruden PO-rutintalansága.

 502. 519

  gamsti

  Miután írtad, rájöttem hogy baromságot írtam, valamiért az volt bennem, hogy vasárnap van a hajnali meccs :/

 503. 520

  loveidavid530 .

  Igen azzal tisztában vagyok én is csoporttg vagyok, pont azért mondtam :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team