Connect with us

Hír

Derek Wolfe mindent utál, ami Patriots

Miközben az edzők és a Manning-Brady páros nem győzi a másikat dicsérni, addig akad 1-2 Broncos játékos, akik inkább hagyják a kötelező köröket és megmondják a tutit. Most épp Derek Wolfe, az idei szezon egyik legjobb 3-4-es defensive endje osztotta meg a Patriotsszal kapcsolatos véleményét a nagyközönséggel.

 

“Mindent utálok, amihez közük van. Mindig az utamban állnak”.

wolfe

 

Mondjuk vitathatatlan tény, hogy aki valamit is akar kezdeni az AFC-ben, annak le kell nyomnia a Patriotst. Ennek apropóján azért megjegyzi Wolfe, hogy hihetetlenül sokra tartja Tom Bradyt, Bill Belichicket meg úgy az egész franchise-t, de szeretni attól még nem szereti őket. Wolfe egyébként szezon közben kapott 4 éves, 36,7 millió dolláros szerződést, amelyből 12 millió dollár teljesen garantált. A 25 éves DE ezzel a 7. legjobban kereső játékos lett a posztján.

 

Idén egyébként nem ez az első ilyen kirohanás, többek között Michael Bennett is rendkívül fontosnak tartotta elmondani, hogy azért érez gyűlöletet Matthew Stafford iránt, mert dallasi, és szerinte a dallasiak ölték még John Kennedy amerikai elnököt…

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!