Connect with us

Hír

DeSean Jackson: A karma utolérte Chip Kellyt

Két év telt el, mióta Chip Kelly kitette DeSean Jacksont, a Philadelphia Eagles legjobb elkapójának szűrét. Azóta sokat változott a világ, Kellyt még a fekete hétfő előtt kivágták, D-Jax pedig a Packers elleni rájátszás mérkőzésre készül.

 

“Hiszek abban, hogy a rossz karma visszajön érted. Amikor úgy vezetsz egy csapatot, ahogy ő, elküldesz embereket, elcserélsz emberek, megszabadulsz azoktól a jó játékosoktól, akik közösséget építettek, ami fontos volt a rajongók és egyerekek számára. Nincs egy rossz szavam sem, ő érzi, mire van szüksége a rosteren. De azok a volt játékosok elképesztő dolgokra voltak képesek, kezdve Jeremy Maclintől LeSean McCoyig, vagy Trent Cole-tól Todd Herremansig, vagy itt vagyok én és Brandon Boykin. Amikor mi itt voltunk, egy testvériséget alkottunk. Azt látva, ahogy ez az egész véget ért, mindenki számára egy nagyon szomorú dolog”

 

in the first half of the game at Lincoln Financial Field on September 21, 2014 in Philadelphia, Pennsylvania.

 

Kelly húzásai nagyon nem jöttek be, tény. DeMarco Murray leigazolása teljes kudarc (LeSean McCoy sérülésekkel együtt is sokkal jobb szezont produkált), Sam Bradford nem mutat jobb játékot, mint Mark Sanchez, viszont 12 millióba került idén és egy második körös pickbe. DeSean Jackson (1332 yard és 9 TD) és Jeremy Maclin (1338 yard és 10 TD) is karrier év után távozták és ez meg is látszott az Eagles passzjátékán. Ketten együtt idén összesen egy labdát ejtettek el, és bár Jackson kisebb sérülések miatt limitáltan játszott idén, Maclin hozott egy erős 1088 yardos 8 TD-s szezont.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!