Connect with us

Hír

Joe Lombardi és Dan Campbell a Saintsben

A New Orleans Saints régi/új arcokkal frissítette az edzői stábját. Ian Rapoport hozta le a hírt, hogy Joe Lombardi, a Lionsnál csúnyán megbukott támadó koordinátor visszatér Drew Brees mellé irányító edzőnek. Dan Campbell, a Miami Dolphins idén helyettes főedzője pedig Sean Payton asszisztense és TE edző lesz.

ORCHARD PARK, NY - NOVEMBER 08:  Head Coach Dan Campbell of the Miami Dolphins watches warm ups before the first half at Ralph Wilson Stadium on November 8, 2015 in Orchard Park, New York.  (Photo by Brett Carlsen/Getty Images)

 

Joe Lombardit tavaly nevezte ki a Detroit Lions támadó koordinátorának, aki a keret erősségeire fittyet hányva megpróbálta adaptálni a Saints támadósémáit. Természetesen sikertelenül, ami egy impresszív  1-6-os mérlegben csúcsosodott ki. Távozása után a Lions irányítója, Matt Stafford 19/2-es TD/INT arányt produkált, karriercsúcs 67%-os passzpontosságot, a csapat pedig 6 mérkőzést nyert.

 

Dan Campbell 12 meccsen irányította idén a Dolpinst, miután öt szezonon keresztül volt tight end edző a csapatnál. Vannak tapasztalatai Sean Paytonnal, három évig a játékosa volt Dallasban és 2009-ben a Saintsnél is megfordult, bár a szezont sérüléssel és IR-en kezdte.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!