About the author

5 Comments

 1. 1

  bg

  Billy Manziel jelentkezik csere QB-nek

 2. 2

  jimboy

  Vegasszal szerintem nem lehetne mellélőni. A város NHL-nél sem véletlenül kerül szóba mindig, ha arról esik szó, hogy vagy bővíteni kellene a ligát, vagy egy franchise esetleges költözéséről.

  Hagyomány szempontjából inkább Quebecbe vagy egyéb kanadai városba kellene vinni csapatot, de piac szempontjából teljesen egyértelmű, hogy vegas a nyerő. NFL-ben ugyanez. Hiába, hogy tisztulni akar vagy nem, kurvanagy profit és piac vegas is, még ha New York és LA veri. Innentől kezdve pedig nem hiszem, hogy a pénzorientált NFL ne menne bele csak azért, mert nem felelne meg a város a “jófiú” profilnak

 3. 3

  rowi

  én szkeptikus vagyok. jól hangzik, jól hangzik, de valójában egyáltalán nem reális. szép, hogy nagy piac, bár ezt kétlem, de a napi működés rémálom lenne. egyáltalán nem véletlen, hogy mindig szóba kerül, és mindig elvetik.
  én eleve kétlem, hogy ott kéthetente meg lehetne tölteni egy 60 ezres stadiont. ez még úgy is nehéz lenne, ha los angelesben nem volna csapat, de mivel van/lesz, ezért ez ott sztem így nagyjából lehetetlenné is válik. los angeles több, mint 400 km távolságra van közúton, ez ahhoz hogy meccsre járjon az ember, rengeteg. más normális méretű város meg nagyságrendileg sincs a közelben.
  pr rémálom lenne egy szezont lemenedzselni. folyamatosan klubokból, bárokból kéne összeszedni a keret tagjait hétről-hétre, naponta jelennének meg kurvázós képek vagy egyéb rendbontós cikkecskék. a játékosok már így sem képesek vigyázni magukra, hát még egy bulivárosban. ehhez még manzielnek sem kéne lenni.

 4. 4

  Leonidasz007

  Az hogy 400km-re van semmit nem jelent. Amerikában nagyok a távolságok. És 32 csapat van tehát nem lehetsz annyira közel a legkjözelebbihez se. Nyáron voltam Miami meccsen 200 km-re voltam kb a stadiontól (jó tudom ez a duplája, de a 200 se kevés) tök természetes volt h levezetünk mert ott a meccs és rengetegen voltak, beszéltem több emberrrl rengetegen jöttem Orlanóbol vagy arról a környékről ami szintén van 400-500 km. Van akihez a legközelebbi normális bolt 20-30 km. ha egy tejért annyit vezet akkor egy meccsért egy szezonabn 8szor (vagy twgyük fel 4-5ször) le fog menni. a Távolság szerintem semennyire nem akadály.

  A többivel egyetértek. Most hogy Los Angeles kapott csapatot igy már annyira nem biztos h jó öötelt még egyet oda. A szerencsejátékos bulizos dologban is egyetértek, bár keeslet lehet épp lenne rá, sok pénzes ember elmegy bulizni mirét ne néznének be egy meccsre is.

 5. 5

  ClayMatthews52

  azért fél millió lakosból, plusz az odaérkező pénzes vendégekből, akik akkor már jó eséllyel a meccsre is kimennek, bőven meg lehet tölteni a stadiont.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team