Connect with us

Hír

Manzielnek befellegzett Clevelandben

Johnny Manzielt szerdán diagnosztizálták agyrázkódással és be is került a liga “concussion protocol”-jába. Szombaton viszont elment Vegasba kicsit szerencsejátékozni, majd megpróbálta eltusolni egy instagramos képpel. Vasárnap reggel kilenckor pedig nem jelent meg a csapat orvosánál az agyrázkódással kapcsolatban, a Brownsnál nem tudták elérni telefonon sem.

 

A Browns éjjel kirúgta főedzőjét és general managerét is, így nem tudni mi lesz a sorsa, de hacsak nem olyan edzőt találnak, aki nagyon szereti Johnnyt (Chip Kelly, Kevin Sumlin?), akkor nagy valószínűséggel befellegzett neki Clevelandben. Mikor a tulajdonos Jimmy Haslamot kérdezték az irányító-helyzetről, annyit tudott válaszolni, hogy “Miénk a második választás a drafton”.

 

CX1uuEfU0AAtJXK

 

Azonban ezt az egészet állítólag Johnny sem bánja, hiszen Dallasba vágyik. Kölcsönös lehet a vonzalom, mivel Jerry Jones gondolkodott a draftolásán is két éve, amikor fia végül Zach Martin mellett döntött. Jones többször fantáziált már Manzielről publikusan is, az irányító visszatérése Texas államba pedig marketing szempontból is előnyös lehet. A kérdés az, hogy a Browns kér-e érte valamit, a Cowboys hajlandó-e adni érte bármit is vagy a Browns csak simán kivágja a korábbi első körös QB-t.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!