About the author

21 Comments

 1. 1

  Chester

  Balfasz töltők…

 2. 2

  kisdrogba

  Elég nevetséges ami csapatvezetés szintjén folyik amúgy is. Futásvédekezés és futójáték egyaránt katasztrófa, van egy franchise QB, de képtelenek bármit is kihozni ebből. Persze szinte az összes elkapó megsérült, de egy 4-12-nél bőven több lenne ebben benne. Picit a Cowboyshoz hasonlítanak, valamit mindig sikerül ellúzerkedni.

 3. 3

  Chester

  +1 Ez az offense sokkal jobb ennél, a sérülés az pech, de ez a védelem tényleg egy siralomház, Gordon meg egyelőre csőd.

 4. 4

  kisdrogba

  Még a passzvédekezés néz is ki valahogy (de csak Weedle/Verrett miatt), Flowers kriminális, meg úgy egyáltalán nincs agresszió bennük. Az offenseben pedig mindig megvan a yardmennyiség, de valahogy nem sikerül ezt kihasználni (nem tudom a red zoneban mennyire hatékonyak, de jó futójáték sokat lendítene a dolgokon).

 5. 5

  nullaegy

  *Weddle, nem Weedle

 6. 6

  combat

  jogos és módzseresen úgy írtam… Mea culpa kérlek javítsátok!

 7. 7

  nullaegy

  A tartalmával egyetértek. (Miért kell megf*szulnia mindenkinek attól, hogy Los Angelesbe vágyik? Kroenke is bealázta St. Louist és óvva intett más franchise-okat, hogy betegyék a lábukat a városba.) Weddle-nek lesz piaca bőven, úgy gondolom. Az elmúlt években több safetyt is túlfizettek FA után, limitált produktummal. Jöhetne Phillybe, inkább őt fizessük, mint Riley Coopert. :)

 8. 8
 9. 9

  combat

  Hát nem mondom hogy nem tudnám elképzelni nálunk én is, de erre nem sok esélyt látok. Phillybe lenne helye, de ott sok mindent kell még építeni, ő meg azt nyilatkozta, hogy nem annyira pénzkérdés hova menne őt inkább egy esetleges SB győzelem motiválja már.

 10. 10

  renningan

  Jó kis cikk, ezekről én nem is hallottam.

  Azok után, amit a chargers a szezonzárón leművelt edzői és védő oldalon, nyilvánvaló volt, hogy Weddle nem hiányzik és az edzői gárda a vezetőséggel együtt zsenikből áll :D

 11. 11

  katonadani

  mert lusta vagy végigolvasni a twitter feeded :D

 12. 12

  razs

  Számomra fontos infó lenne, hogy előre elkéredzkedett-e (remélem így írják ezt a szót) az ominózus félidei show-ra. Ha nem szólt róla előre, az valamelyest tompítja a csapat amúgy helyenként valóban jogtalanul bunkó viselkedését.
  De ha például szólt előre, és megtiltották Neki, az szerintem nehezen megindokolható a csapat részéről, pláne hogy azt hiszem már matematikai esély sem volt a playoff-ba jutásra.

  Ennek a történetnek úgy kellett volna normálisan végigmennie, hogy Ő elkéredzkedik, az edzője megengedi, és utána teljes erőbedobással játszik a második félidőben és a következő meccsen.

 13. 13

  nullaegy

  Sokan mondják ezt, mert érthető törekvés, de ha megnézed, az idei reális SB esélyesek közül kinek nincs hasonló kaliberű safetyje – vagy legalább erős secondaryje? Egyedül a Pittsburgh opció. Ha egy szinttel lejjebb adjuk, a valódi esélyes/domináns csapatok alá, akkor már bővül a kör, de sokat sérül az eredeti elgondolás.

 14. 14

  BenszeT

  Off:
  FK! fantasy playoff ugye nem marad el?

 15. 15

  katonadani

  azt hisze mára tervezte meghirdetni tszajko

 16. 16

  combat

  Nem volt már semmi igazi jelentősége a mecsnek, csak a szép búcsú, és egyébként nyertek is. Ami még érdekes, hogy az azt követő Raiders meccsen engedték még játszani csak a Broncos ellen nem.

  Amennyire én tudom egyébként, nem kéredzkedett el, ezért is írtam, hogy végül is védhető a büntetés, bár nagyvonalúan azt is mondhatták volna hogy ejnye-bejnye. Végül is, nem egy újoncról van szó, aki kiment csajozni a lelátóra.

  Az igazán csúnya része a történetnek, hogy ahelyett hogy a csapat ezt igyekezett volna szépen kulturáltan megoldani, elkezdtek keménykedni, és már-már aljas módon büntetni a játékost, aki korábban sokat tett a csapatért.

 17. 17

  combat

  Persze igazad van, arról nem is beszélve, hogy akik most reális SB esélyesek egyáltatlán nem biztos hogy jövőre (vagy az után) is azok lesznek, sőt. Viszont a Philly szerintem azután a káosz után ami ott van, jövőre még biztos nem SB esélyes, ha kifog egy igazán jó HC-t akkor esetleg 3-4 év múlva javulhat fel annyira, hogy esetleg egy stabil PO realitásról beszélhessünk.
  Vannak olyan csapatok amik jelenleg nincsnenek bent a rájátszásban, de szerintem könnyebben elképzelhetők benne mint a Philly. (mármint az NFC Eastből lehet még be is jutna a Philly, de azért valódi SB esélyesnek akkor se tartanám).

 18. 18

  combat

  renningan ne is törődje vele mit mond katonadani én azt se tudom hogy működi az a twittizé! :)
  Idén ez már a sokadik HC-GM-tulaj megőrülés, nem tudom mit szívhatnak néha…

 19. 19

  chargers

  Egyetértek, kivéve Chesterrel abban, hogy Gordon a katasztrófa – inkább a futásblokkolás és a play hívás az. Shotgun -> futás középen -> negatív yard mert mire megkapja a labdát arcában vannak hárman. Ez meccsenként 5-ször minimum megtörténik, meg még 5-ször 0, esetleg 1-2 yardért.
  A red zoneban pedig nemhogy nem hatékonyak, katasztrófa amit ott művelnek..

 20. 20

  combat

  Szerintem is nem az állomány a legnagyobb gond, hanem a használatuk.

 21. 21

  Kucsera Ákos

  Örömmel látjuk Pittsbourghben, Troy távozása óta még nem az igazi a védelem :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team