Connect with us

Minden ami NFL

Játékosreakciók a Super Bowl után

Izgalmas mérkőzést játszott egymással a Carolina Panthers és a Denver Broncos a történelmi 50. Super Bowlon. A mérkőzés után vagy annak kapcsán rengetegen megszólaltak ilyen-olyan módon, ki önszántából, ki a kötelező köröket letudva.

newton

 

Cam Newton például nem viselkedett különösen profin a meccs utáni sajtótájékoztatóján, melyen a következőek hangzottak el:

 

Egyszerűen jobban játszottak nálunk. Nem tudom, hogy mit akartok hallani tőlem. Több nagy játékot csináltak, mint mi, ezen múlt. Voltak lehetőségeink. Semmi különös nem volt abban, amit ők csináltak. Mi elejtettük a passzokat, eladtuk a labdákat, benyeltünk sackeket, rosszul passzoltunk. Ennyi. Több pontot szereztek, mint mi.” – mondta Newton, aztán jöttek az újságírói kérdések:

 

– Mit az üzensz a Panthers szurkolóinak?
Vissza fogunk térni.
– Miért nem úgy játszott a Panthers, ahogy szokott?
Jobbak voltak nálunk.
– Mit mondott Ron Rivera az öltözőben?
Sok mindent mondott.
– Mi az, ami igazán különleges volt a Denver védelmének teljesítményében?
Semmi különleges nem volt.
– Megfogalmaznád, mit érzel most?
Kikaptunk.
– A Denver megváltoztatott sémáinak köszönhető az, hogy nem tudott futni a Panthers?
Nem. 

 

A velős nyilatkozatok után elhagyta a termet, ami sokak tetszését nem nyerte el. Ugyanakkor a pályán sem alkotott maradandót, a médián kívül a Broncos játékosok is kritizálták, többe között  azért, mert szerintük a negyedik negyedbeli fumble-jét követően nem tett meg mindent azért, hogy összeszedje a labdát. Danny Trevathan és Aqib Talib mindketten a pályán voltak, amikor a fumble történt, és ezt a megjegyzést fűzték az esethez:

 

Ez a play megmutatja, milyen Newton valójában. Csak saját magáért játszik.” – Trevathan
Olyan volt, mintha nem is akarta volna összeszedni a labdát.” – Talib

 

Talib mondjuk kitett magáért:

 

Prince Amukamara, a Giants cornerbackje is parádézott, bár ő a twitteren. Még a meccs közben ezt írta: “A Nigériában élő unokatestvérem folyton azt kérdezgeti tőlem, hogy melyik csapat pólóit kapják majd meg!”

 

LeSean McCoy pedig úgy látszik, hogy a Panthersnek szurkolt. A játékostársaival együtt mulatozó futó előbb szóváltásba került két szolgálaton kívüli rendőrrel, majd vitájuk tettlegességig fajult. A játékost egyelőre nem tartóztatták le, de az ügy első számú gyanúsítottjaként kezelik a hatóságok.

 

Ráadásképp pedig itt van Thomas Davis karja:

thomas davis karja

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!