Connect with us

Hír

Manningnek hamarosan protézis kell

Peyton Manninget eléggé megviselik az NFL-ben töltött évek. A legenda már visszatért egy súlyos sérülésből, melynek következtében 4 nyakműtéten is átesett. Most elárulta, hogy két éve az egyik orvos közölte vele, hogy csípőprotézisre lesz szüksége:

 

“Természetesen, ha vannak sérüléseid vagy műtéteid, az orvosok néha felhívják a figyelmedet pár dologra, akár kérdezed őket, akár nem: ‘Hé, neked jó eséllyel csípőprotézis kell majd a későbbiekben’. Erre azt válaszoltam, ‘Doki, nem kérdeztem, hogy kell-e nekem csípőprotézis. Ezekről még nem kell tudnom 37 évesen, de kösz, hogy szólsz. Már várom a napot, amikor 52 éves leszek és lesz egy ilyen protézisem’ . Nem kell majd később esetleg a nyakamat is megint műteni? Erre már nem tudom a választ, de a csípő rész az igaz. Nem emlékszem, melyik orvos mondta ezt nekem. Rengeteggel találkoztam már. De ő nagyon kedves volt, hogy ezt az infót megosztotta velem. A lényeg, hogy most jól érzem magam és emiatt szerencsésnek érzem magam. “

super-bowl-media-day-peyton-manning-best-quotes-broncos

 

Manning már az idei szezonját sem bírta végigjátszani, igaz egy lábsérülés miatt. Ha pályára lép, ő lesz minden idők legidősebb irányítója, aki Super Bowlon kezdett. De ezzel a sokat megélt testtel már aligha fog visszatérni még egy szezonra, még a Los Angeles Rams kedvéért sem.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!