Connect with us

Összefoglaló

Pro Bowl – Best of

A Pro Bowl nem az az esemény, amiről érdemi elemzésekbe forduló, de akár csak az eseményeket narratívan leíró összefoglalót lehetne írni, így inkább a legszebb játékokat szeretnénk bemutatni nektek. Maga a meccs egyébként még a Pro Bowlok mércéjén sem bizonyult különösen érdekesnek, hiszen a megszokott szoros eredmény helyett az Irvin csapat nagy különbségű győzelmét láthattuk Honoluluban – annak ismeretében, hogy a Rice csapat legjobb passer ratingjével Johnny Hekker punter rendelkezett, ez nem különösebben meglepő. Amíg Rice inkább az amúgy sem komolyan játszó védelemre koncentrált a draft során, addig az Irvin-oldal a támadókra fókuszált, így legalább arra a kérdésre választ kaptunk, hogy Wilson még veszélyesebb lenne-e, ha elit fal és elkapók támogatnék a játékát (igen, lásd lejjebb).

 

Wilson potom 61 yardos passza DeAndre Hopkinsnak – asszisztál: Marcus Peters.

 

 

Derek Carr a free play örömére TY Hiltont találja meg az endzone-ban – a passz egyébként incomplete lett. :(

 

 

Bridgewater wilsonos menekülés után triple coverage-be küldi a labdát – AJ Greennek ez ritkán jelent akadályt.

 

 

A 100%-os passzpontosságú Hekker sikeres passzolt fake puntját Lockett váltotta first downra. (Igen, volt másik fake punt is, azt viszont futva oldották meg.)

 

 

Richard Sherman egy reverse futás erejére beugrott a támadók közé. Az eredmény egy DeSean Jacksont megszégyenítően borzasztó 80 yard lefutásával elért -22 yard.

 

 

Sherman ezután inkább egy pankrációból ismert mozdulattal próbált kitűnni. Clay Matthews nincs lenyúgözve.

 

 

További Seahawks-védők támadóoldalon rovatunkban: Michael Bennett. A TD egyébként nem érvényes, ugyanis a Pro Bowl 4. negyedében az egykezes érintés már tackle-nek számít.

 

 

A végeredmény tehát az Irvin QB-k (Wilson 3 TD, Bridgewater és Winston 2-2) kiváló teljesítményének köszönhetően 49-27 lett: a mérkőzés legjobbjai pedig a showt ellopó Seahawks játékosai közül kerültek ki, a támadók közül Russell Wilson, míg a védőoldalon Michael Bennett.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!