Connect with us

Hír

Újabb áldozatok

Jonathan Newsome és Paul Soliai is kereshet magának új csapatot, ugyanis egyikük további szolgálatára sem tartott igényt eddigi munkáltatójuk.

 

Newsome az Indianapolis Colts harmadéves linebackere, akit múlt héten a rendőrség marihuána birtoklása miatt kapcsolt le. Nem ez volt az első ilyen esete, egyetemista korában két meccses eltiltást kapott a Ball State-en hasonló vétség miatt. A 2014-es drafton az ötödik körben választotta ki Grigson. Első évében 6,5 sacket gyűjtött és 3 kierőszakolt fumble került a neve mellé, amivel vezette a csapatrangsort ebben a két statisztikai mutatóban. Az idei éve már csendesebb volt, mindössze 1 sackre futotta erejéből 14 meccsen. A teljesítménytől függetlenül inkább a rendőrségi ügye miatt nem volt maradása a Coltsban. Elküldése egyértelműen ennek köszönhető, hiszen kivágásával nem spórol nagy összeget a csapat, mindössze valamivel több, mint 550 ezer dollár szabadul fel.

jonathan-newsome-nfl-divisional-round-indianapolis-colts-denver-broncos-850x560

 

Ellenben Paul Soliai, az Atlanta Falcons defensive tackle-jének kivágásában már sokkal több szerepet játszottak a mocskos anyagiak. Habár hasonló számokat hozott, mint a 2014-es szezonban, nem igazán mozgott otthonosan az új rendszerben. Dan Quinn ugyanis 4-3-as felállást alkalmaz, Soliai viszont egy tipikus 3-4-es nose tackle. Összességében tehát nem játszott borzalmasan, de a Falcons sincs annyira jó helyzetben, hogy megengedhesse magának a 32 éves játékost 5,4 millió dollárért – kivágásával ugyanis ennyi pénzt szabadított fel a Falcons.

Miami+Dolphins+v+Atlanta+Falcons+xVOuG0lazdFl

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!