Connect with us

Szabadügynök

FA-értékelő – Igazolt valakit a Packers?

I

G

E

N

 

Sajnos ma reggeli közzététellel viccesebb lett volna a cikk egy hatalmas NEM felirattal, de ma hosszas gondolkodás után csak rávette magát Ted Thompson és igazolt valakit! Az illető pedig nem más, mint Jared Cook, a Rams korábbi tight endje. Nagy hiányposzt ez a csapatnál, azonban Cooktól sem kell hasra esni, tavaly 10 elejtett passza volt (nem volt TE, aki 7-nél többet dropolt volna), de Rodgersszel lehet benne potenciál. A szerződés részletei még nem tisztázottak, de nem kell nagy durranásra számítani, meglepne, ha hülyeséget csinált volna a Packers (update: 1 évre $3,6 milliót kap majd Cook).

 

12899784_10208137977262859_1269145775_n

 

Ugyan minimálisan, de történtek dolgok a csapat háza táján Cookon kívül is. Visszaigazolták Mason Crosby rúgót (4 év, $16 millió), Nick Perry OLB-t (1 év, $5 millió), Letroy Guion NT-t (3 év, $11 millió), Lane Taylor guardot (2 év, $4 millió) és a futó James Starkst (2 év, $6 millió), igazából mindegyik jó döntés és senkit se fizettek túl. BJ Raji visszavonult, illetve kihagy egy évet de nem olyan nagy kár érte a csapat szempontjából, nem teljesített olyan jól. Casey Hayward pedig egész olcsón ment el San Diegóba (3 év, $15,3 millió), de mivel tavaly feltöltötték a secondaryt újoncokkal, így nem volt szükség a cornerback megtartására.

 

Értékelés: Csak a szokásos, nem vártunk semmit a csapattól és pontosan ennyit is kaptunk. Nem fizettek senkit túl a saját játékosaik közül, most majd jöhet a Draft, az építkezés helye.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!