About the author

45 Comments

 1. 1

  jimboy

  az értékelés nálam inkább b+

 2. 2

  katonadani

  nekem ez az A+ nagyon sok. Oké, nem csináltak semmit rosszul, nem volt hülye lépés és még 1-2 jó dolog is összejött, de az nem jelenti, hogy a ligában a legjobban teljesítettek. Mathis és Jones is igazából 1 évre jött, arra persze jók, de most nincs pénz, jövőre Mathieu elég gazdag lesz, Jonest is újra kellene igazolni ha akarják
  Nem ők erősödtek a legtöbbet, vagy legjobban a ligában. Egy jó kis offseason van mögöttük de nem kiváló

 3. 3

  Leonidasz007

  Én viszont osztom józsi vélemenyet ez egy A+. Konkretan semelyik tevekenysegukbe nem lehet belekotni akkor mi mas lenne?

 4. 4

  katonadani

  attól h nem kötsz bele h szar volt valami, még nem jelenti, hogy nagyon jó is volt és rengeteget erősödtek. Az hogy nem lehet belekötni nálam egy jó értékelés, B+ mondjuk, de nem az, hogy wow ez de király volt

 5. 5

  Leonidasz007

  De egy konfdontor jatszo csapat hova erosodjon kurvasokat??? Ennyit kellet nekik. Mathis es jones pedig kurvanagy fogas. Ennyi

 6. 6

  katonadani

  akkor a Panthers is kapjon A+-t? Ők se csináltak hülyeséget és hova erősödjenek?

 7. 7

  Leonidasz007

  De jones es mathis szintu igazolasuk volt?

 8. 8

  katonadani

  ha norman nem elengedését vagy charles johnson kivágást és 8 millióval olcsóbban visszaigazolását annak vesszük akkor volt

 9. 9

  ClayMatthews52

  Nekem egy kicsit öregnek tűnik ez a csapat, ha boldolni kéne most, azt mondanám, hogy nagy csalódás lesznek; 1-2 sérült és vége.

 10. 10

  Leonidasz007

  Az hogy nem vesztettek el norman az nem egyenlo azzal h erosodtek, sot konkretan csalodas a tag es h nem tudtak megegyezni. Charles johnsonon lehet vitatkozni mert penzt nyertek, de o is megtartva volt. 2 fontos hianyposztta erkezett ket elit ember es megtartottak mindenkit. Panthers “csak” megtartott minddnkit

 11. 11

  katonadani

  szerintem idén simán jók lesznek, de 1-2 éven belül bajban lehetnek

 12. 12

  renningan

  Illetve a Panthersnek komolyabb anyagi lehetőségei voltak.

  Másrészt Mathis a posztja egyik legjobbja volt és kerül csak 4 millióba. Ellenen Charles Johnson borzalmas volt, vele nem lettek erősebbek. Ellenben a Cardinals erősödött.

 13. 13

  renningan

  A PFF, az nfl.com és ami a legfontosabb, Patrik is nekem ad igazat :D

  Másrészt pedig egyszerűbb 80 millió dollárból egy középszar csapatot erősíteni, mint 15 millióból egy NFC döntőset. Ehhez képest a Cards kifejezetten remekül csinálta, amit csinált.

 14. 14

  katonadani

  nem volt elég jó a pass rusha a Panthersnek, szal erősödtek, Jonhson pedig sérült volt idén nagyrészt. Szerintem is jobb lett a Cardinals offseasonje, ne értsetek félre, csak nem ennyivel. Meg nem ennyivel a többiekhez képest, a Pantherst azért hoztam fel, mert én írtam tegnap és az volt friss emlék, hogy nem csináltak hülyeséget.

 15. 15

  Leonidasz007

  Attol fugg ki serul meg. Tavaly konkretan az elso ket futojuk kidolt es nemvolt vege, aztan a legjobb vedojuk es nemvolt vege. Minden csapatrol elmondhato ez amugy h 1-2 serult es vege ha olyanok esnek ki. Am nem tudom hol oreg neked a csapat. Palmer nemfiatal ez teny es fitz se, de tobbiek? Fiatal playmaketek vedelembe, fiatal jo futo fiatal elkapok

 16. 16

  katonadani

  mivel ad igazat? sehol se kapott A+t :D

 17. 17

  renningan

  Ha Palmer esik ki, akkor talán. Ameddig nem, addig olyan nagy baj nem lesz.

 18. 18

  ClayMatthews52

  offense-re gondoltam, azért David Johnsont még nem láttuk hosszabb távon.

 19. 19

  renningan

  Dehogy erősödtek, Johnsonnal együtt voltak “szarok”. Ráadásul Jarred Allen le is lépett.

 20. 20

  jimboy

  igazából csak azért van itt ennyi komment, mert Patriotsos kiemelt képet kapott a poszt

 21. 21

  Leonidasz007

  De itt nem csak h nem csinaltak hulyeseget hanem a ket legfontosabb hianyposztjuk szinte a ket legnagyobb elerheto nevvel potoltak. Sot jones elerheto se volt

 22. 22

  renningan

  Az igaz. Egy helyen A, másikon B+. Viszont mind a kettő magasabbra értékelte őket, mint mondjuk a Raiderst, akit speciel te és jimboy nyomattok most :D

 23. 23

  renningan

  Csak mi kommentelünk szinte :D szerkesztők :D De legalább látják az olvasók, mi megy a közös chatben :D

 24. 24

  katonadani

  hol nyomattam a Raiderst? meg se említettem se itt se a szerk. chatben :D a B+-szal ki vagyok békülve :)

 25. 25

  renningan

  Ez A+ :P

  Egyébként a Panthersre én “A-“-t adnék, ha érdekel :D

 26. 26

  ClayMatthews52

  erre adtam egy downvote-ot :(

 27. 27

  jimboy

  de mi sem véletlenül a Jags vagy a Titans alatt kommentálgatunk egymásnak

 28. 28

  Chester

  Chandler jones 3-4-es de lesz vagy olb? Utobbira tippelek, de az ourlads-en meg 3-4-es de-nek irjak.

 29. 29

  Chester

  Akkor te is csak ezert kommenteltel vegre? :)

 30. 30

  jimboy

  amikor a Patriots 3-4-es sémát használt, akkor is de-t játszott és nem olb-t

 31. 31

  Kopi3.14

  A Texansnál mindenképp jobb. Úgy jogos az A+. Egyébként én is mondanám B+ szinten.

 32. 32

  AwesomeOne

  Én meg a Giants-re A- , de tudom, hogy senkit sem érdekel :DDDD

 33. 33

  combat

  Na végre megtudtam mi nektek egy A+ (na jó nem mindenkinek…), egyébként én sem igazán értem, hogy mit lehetett volna ennél jobban csinálniuk?!

 34. 34

  AwesomeOne

  Érthető Katonadani álláspontja is. Ha pl egy SB győztes csapat, ahol csak a TE poszt hiányos, leigazolja a legjobb TE-t FA-ról, és mást már nem csinál, mert nem szorul rá akkor az már A+?

  Míg egy gyengébb csapat igazol 4-5 jót, de marad 2-3 hiányposzt az még mindig csak B+, holott többet tett a csapat a megerősödésért.

  Persze ezek elvont példák, de itt is kb ez a lényeg, csak kisebb léptékben.

 35. 35

  combat

  Persze össze kell vetni a csapatot a ligával, saját magával, illetve a vele egy szinten lévő csapatokkal, szerintem ezek alapján ők teljesítettek a legjobban.
  Kicsit ha megengeded (ha nem akkor is) kiforgatom az érv rendszered, egy bajnok aspiráns csapat ahol csak egy TE hiányzik a TE-n kívül kit igazoljon még hogy A+ legyen? Náluk a megtartás a nehezebb míg egy közepes csapatnak az építkezés lehet nagyobb kihívás.
  Rádásul ha a csapat fejlődést nézem 1 egységről 2 egységre növekedni 100%-os fejlődés míg 2 egységről 3 egységre növekedni csak +50%. Mindkét esetben 1 egység a növekedés, még is a gyengébb csapat fejlődését fogjuk jobban érzékelni.

 36. 36

  Leonidasz007

  Azt mi bem mondtuk hogy attól hogy egy kiscsapatban 5-6 lyuk van es csak 3-4et tudnak okosan foltozni az ne lehetne A+ egy szoval se. És azt sem ha vkinel egy TE hiany van es megszerzik akkor az A+. Azt mondtuk Józsival ha van egy nagyonjo ccsapatod, ahol felismered a pár legkezenfekvobb lyukat es oda a lehetosegekhez merten a legjobb embereket hozod nem tulfizetve mikozben mindenki marad a jelenlegi magbol az bizony A+. Amit irtal az nem egyenlo a ket allasponttal

 37. 37

  Leonidasz007

  Ezt már megbeszeltük itt erős Giants ellenszèl van, nálam is jobbak. Mindjuk B+ :D

 38. 38

  AwesomeOne

  Ott van, hogy elvont példák. Jó hogy nem egyenlő, csak azt akartam ezzel szemléltetni, hogy Katonadani mire gondolt.

 39. 39

  AwesomeOne

  Nyugodtan! Persze ebben igazad is van, de azért te is érzed, hogy valójában azért jócskán van különbség a két A+ között, mert még az egyiknek jóformán semmi dolga nem volt (az előző évek jó teljesítménye miatt valószínűleg, amire már akkor megkaphatta az A-t), addig a másik ketté igazolja a világot, és lehozza a csillagokat ugyan azért az eredményért.
  Nehéz megítélni, de mint írtam is, csak Dani érvelésére akartam jobban rávilágítani, semmi több.

 40. 40

  combat

  Igazad van abban hogy a gyengébb csapatnak nagyobbat kell ugrani hogy jelentősebb erőt képviseljen míg a másiknak viszonylag könnyebben összejöhet ugyan ez.

  Szerintem egy gyengébb csapat jó igazolásai, lyukak megfelelő tömködése, nem túlfizetés és jó szerződés struktuálás, azonos érték egy eleve erős csapat játékos megtartás és esetleges maradék lyukak tömködése, vagy új lyukak ügyes kezelése kérdéskörrel. Így lehet hogy azonosan A+-t kapna tőlem mind a kettő, miközben a valós csapaterő még mindig az eleve erősebb csapatnál lenne. Én a saját magához képest mércét tartom legfontosabbnak, tehár ha valaki fejlődik (pláne ha fenntarthatóan), vagy ha valaki képes fenntartani magát a csúcson (esetleg hosszabb ideig) az egy A+-os tevékenység alapja.

  Igazából ami nekem nem tiszta Daninál, hogy egy A+ minősítés és egy B+ között azért túl nagy az űr, jelen esetben mit kellett volna tenie a Cardinalsnak, hogy Dani B+ helyett A+-t adjon nekik?!?

  Ezzel el is értünk oda, hogy továbbra sem tudom mi az FK!-nál egy A+-os teljesítmény…

 41. 41

  katonadani

  én mondjuk úgy vagyok vele hogy nagyon nehéz A+-t összehozni, hiszen ahhoz sokat kell erősödni és kvázi nem túlfizetni szinte senkit.
  Azért vannak még itt lyukak ahol lehetne fejlődni, CB, C, TE, védőfal, LB. Tudom persze nem volt nagyon pénzük, szal nem lehetett olyan sok mindent csinálni. Én a Jones trade-et sem tartom A+-nak, mert azért a második körös pick elég értékes egy olyan játékosért, aki lehet csak egy évre lesz a csapatodban, mert jövőre rendesen meg kell fizetni.
  De mondom, jó teljesítmény volt ez, de nem mondanám, hogy elképesztően lenyűgöztek volna.

 42. 42

  combat

  Szerintem kihozták az FA piacból amit lehetett, és azt okosan. A Jones trade összefoglalva egy a posztján top 10 tehetség megszerzése egy kiszámíthatatlanabb második körért, igaz megkockáztatva, hogy később nem lesz rá pénz. Ugyanakkor nem kicsit erősítve a következő SB esélyeit!
  Szerintem egy csapat iszonyatosan nehezen tud hosszú ideig folyamatos SB aspiráns lenni (1-2 csapat van aki erre hosszabb ideje képes), tehát ha belátható a dolog, akkor nem árt minél hamarabb élni vele. Ez a Cardinalsnál halmozottan igaz, mert Palmer sem lesz már fiatalabb!

  Kezdem azt érezni, hogy nálad valahogy ott kezdődik az A+, hogy fantasyban indít az meber egy egy fős ligát és tényleg mindenben ő lesz a legerősebb! :D

  Egyébként persze az is érthető amit mondasz és ha kiegyezünk egy A értékelésben akkor azzal már lehet tudok együtt élni! :DDD

 43. 43

  Kopi3.14

  Más csapatnál a hasonló nem volt pénzük meg kimarad az ertékelésböl, s marad a maximum B, de inkább C+-.

 44. 44

  pritek

  3-4 olb. Persze annyi hibrid lófaszt használunk, hogy ez lehet csak a totál alap, de jelenleg olb.

 45. 45

  pritek

  CJ szerződése 1,5 misi amit yarddal, pro bowllal és egy rajzverseny megnyerésével 3-ra tolhat fel.
  Jones vagy nem megy innen sehova jövőre, vagy ha olyan szar lesz, hogy elengedjük, akkor mindenképpen szar csere lenne, úgyhogy a második kör nem nagy ár érte. Ilyet nem találsz a drafton a 60. hely környékén. Amúgy is a draft 1-2 köre sosem megy túlzottan nekünk :)
  A sapival nem lesz para, mert C.Campbell szerződése nagyot fog lendíteni a szitun és eddig azért nem dolgoztak a hosszabbításon, mert nem volt ügynöke. Tegnaptól megint van (ugyanaz mint T. Mathieu-é), úgyhogy lehet kezdeni az alkudozást. Szerintem annak a függvénye lesz az is, hogy megválunk e az amúgy nagyon hasznos és szimpatikus Cory Reddingtől. Ezzel a kettővel együtt tuti felszabadul 5-6 milla.
  Tuti érkezik még egy-két szabadügynök a szokásos Keim egy évessel is, arra is kell a lóvé. Leone Hall esetleg ha addig nem viszi el valaki. Talán Powers, bár az fura lenne ha senkinek nem kéne, nagyon jó slot corner.
  Kicsit aggasztó, hogy a támadófalból és a secondary-ből sokan távoznak, ugyanakkor egyik sem olyan akiért bárki könnyekig meghatódna. Rashad Johnsson volt a védelem esze a pályán az igaz, de szegény kicsit lassú volt, úgyhogy sebességből meg lehetett verni simán. B.Sowell lehetett volna az új long snapperünk (Leach visszavonult, úgy hogy egy darab hibás snapje nem volt amíg nálunk játszott….az mondjuk faja), de azért ezt csak megoldjuk valahogy.
  Ha Jeffersont is elvinnék, az már kicsit rosszul esne.
  Összességében nem volt ez rossz. Draftról jöhet a center, egy új corner, a szokásos Arians WR, meg valami török zúzok ember a Dfal-ba.
  Az egyetlen érthetetlen dolog ez a Drew Butler szerződés. Gyakorlatilag minden punt előtt egy kurva nagy görcs az összes Cards szurkoló gyomra. Lehetetlen, hogy ne találjunk helyette valakit a nyáron.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás